FixMinze 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 No zadnjič sem gledal en dokumentarec. Nekje v Ameriki je en kraj kjer so zakoni fizike postavljeni na glavo. Flaše, žogice se kotalijo po hribu navzgor, metle stojijo pokonci same od sebe, na S si večji kot na J ( molekularna fizikalna sprememba v višini ) = hiše so postrani zaradi spremembe v višini glede na prostor. Ta kraj je neke vrste naravni muzej z vodiči in praktičnimi prikazi delovanja tega prostora. Bilo je mnogo poizkusov,da bi ovrgli resničnost tega dogajanja pa noben uspešen. A kdo mogoče ve kje je to, ker sem pozabu ? A mogoče kdo sploh ve kaj o tem ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 No zadnjič sem gledal en dokumentarec. Nekje v Ameriki je en kraj kjer so zakoni fizike postavljeni na glavo. Flaše, žogice se kotalijo po hribu navzgor, metle stojijo pokonci same od sebe, na S si večji kot na J ( molekularna fizikalna sprememba v višini ) = hiše so postrani zaradi spremembe v višini glede na prostor. Ta kraj je neke vrste naravni muzej z vodiči in praktičnimi prikazi delovanja tega prostora. Bilo je mnogo poizkusov,da bi ovrgli resničnost tega dogajanja pa noben uspešen. A kdo mogoče ve kje je to, ker sem pozabu ? A mogoče kdo sploh ve kaj o tem ? suuuuuperrrr a se ti mogoče spomniš, kwa si piu, k si to gledou še moj podpis Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 21. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2007 Jaz drgač resno tole. mislm, da je kraj neki na N.......pravzaprav me mika, da si ga grem ogledat. Kot sem rekel so vodeni ogledi. Načeloma bi blo možno,da pride do anomalij v prostoru, zaradi kakeršnih koli razlogov že. No, če kdo kaj ve naj pripiše.Drgač je pa kraj s podobnimi lastnostimi opisan v eni od knjig ene linije Čarovnikov vzporedne tisti od Castanede. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Jaz drgač resno tole. mislm, da je kraj neki na N.......pravzaprav me mika, da si ga grem ogledat. Kot sem rekel so vodeni ogledi. Načeloma bi blo možno,da pride do anomalij v prostoru, zaradi kakeršnih koli razlogov že. No, če kdo kaj ve naj pripiše.Drgač je pa kraj s podobnimi lastnostimi opisan v eni od knjig ene linije Čarovnikov vzporedne tisti od Castanede. Morda dežela NIJE ali pa NEVERLAND? Joj, malce se hecam. Tudi meni se sliši zanimivo, gotovo je kaj na internetu napisanega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 21. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2007 Ja to bo zgleda to. Več na tem home linkuVortex Oregon tist je na tube wikipediaAmes Room Sam tale ames room IMO deluje na popolnoma drugem principu, če že gre za iluzijo. zanimivo je dejstvo, da po primerjavah na sliki potrebuješ dve osebi, da opaziš razliko. Če primerjaš sliko iste osebe na eni in drugi strani ni razlike v višini. Kar nakazuje na iluzijo. Fora je le ta, da ozdaje slike ne predstavlja nikakršnega pomena pri tej iluziji. Če oduzameš ozadje, pri dveh osebah na sliki še vedno dobiš isto razliko v višini. ma to bi mogu sam vidt Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. junij 2007 Prijavi Deli 22. junij 2007 Še nekaj o tem... http://www.o4r.org/investigations/oregon_vortex.html Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.