Skoči na vsebino

Na glavo svet

FixMinze

Recommended Posts

No zadnjič sem gledal en dokumentarec. Nekje v Ameriki je en kraj kjer so zakoni fizike postavljeni na glavo.

Flaše, žogice se kotalijo po hribu navzgor, metle stojijo pokonci same od sebe, na S si večji kot na J ( molekularna fizikalna sprememba v višini ) = hiše so postrani zaradi spremembe v višini glede na prostor. Ta kraj je neke vrste naravni muzej z vodiči in praktičnimi prikazi delovanja tega prostora. Bilo je mnogo poizkusov,da bi ovrgli resničnost tega dogajanja pa noben uspešen.

A kdo mogoče ve kje je to, ker sem pozabu ? A mogoče kdo sploh ve kaj o tem ?

Brez podpisa
Deli na socialnih omrežjih

No zadnjič sem gledal en dokumentarec. Nekje v Ameriki je en kraj kjer so zakoni fizike postavljeni na glavo.

Flaše, žogice se kotalijo po hribu navzgor, metle stojijo pokonci same od sebe, na S si večji kot na J ( molekularna fizikalna sprememba v višini ) = hiše so postrani zaradi spremembe v višini glede na prostor. Ta kraj je neke vrste naravni muzej z vodiči in praktičnimi prikazi delovanja tega prostora. Bilo je mnogo poizkusov,da bi ovrgli resničnost tega dogajanja pa noben uspešen.

A kdo mogoče ve kje je to, ker sem pozabu ? A mogoče kdo sploh ve kaj o tem ?

suuuuuperrrr :palec:

a se ti mogoče spomniš, kwa si piu, k si to gledou x:px x:Dx

še moj podpis x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Jaz drgač resno tole. mislm, da je kraj neki na N.....

..pravzaprav me mika, da si ga grem ogledat. Kot sem rekel so vodeni ogledi.

Načeloma bi blo možno,da pride do anomalij v prostoru, zaradi kakeršnih koli razlogov že. No, če kdo kaj ve naj pripiše.

Drgač je pa kraj s podobnimi lastnostimi opisan v eni od knjig ene linije Čarovnikov vzporedne tisti od Castanede.

Brez podpisa

Jaz drgač resno tole. mislm, da je kraj neki na N.....

..pravzaprav me mika, da si ga grem ogledat. Kot sem rekel so vodeni ogledi.

Načeloma bi blo možno,da pride do anomalij v prostoru, zaradi kakeršnih koli razlogov že. No, če kdo kaj ve naj pripiše.

Drgač je pa kraj s podobnimi lastnostimi opisan v eni od knjig ene linije Čarovnikov vzporedne tisti od Castanede.

Morda dežela NIJE ali pa NEVERLAND? Joj, malce se hecam. Tudi meni se sliši zanimivo, gotovo je kaj na internetu napisanega.

Ja to bo zgleda to.

Več na tem home linku

Vortex Oregon

tist je na tube

wikipedia

Ames Room

Sam tale ames room IMO deluje na popolnoma drugem principu, če že gre za iluzijo.

zanimivo je dejstvo, da po primerjavah na sliki potrebuješ dve osebi, da opaziš razliko. Če primerjaš sliko iste osebe na eni in drugi strani ni razlike v višini. Kar nakazuje na iluzijo. Fora je le ta, da ozdaje slike ne predstavlja nikakršnega pomena pri tej iluziji. Če oduzameš ozadje, pri dveh osebah na sliki še vedno dobiš isto razliko v višini.

ma to bi mogu sam vidt

Brez podpisa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...