Skoči na vsebino

Napoved za 26. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/26/"][b]Napoved za 26. teden[/b][/url] - [b]25. junij - 1. julij 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
Nimam pojma, kaj je v zraku, sam jaz sem takooo požrešna, do amena. Sam cuker šopam vase in kavo .... Edino dobro, kar konzumiram, je hladen metin čaj. :palec:

mi sploh ni treba brat, da vem, da ni kul x:o)x
čuden filing spet, stiska v prsih pa kar vse je grozn in strašn in obup, čeprav sploh nič ne počnem x:o)x xrolleyesx
pa prej sem se že zalotla, da sem tečna in grdo gledajoča..
se trudim zignorirat in učit naprej..

pa prebrat grem tole :inocent:

ja, pa grickala bi tud skoz neki.. zmanjkal arašidov :sori:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

marsa....hvala za napoved....bom komentirala kasneje....zdej sem od morja še čist kul.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

........Pojavljali se bodo tudi glavoboli in prebavne motnje, več bo raznih vnetij, kot tudi poškodb in opeklin.........

očke že mam ena dva dneva vnete :sick: bo treba mal s čajčkom in kristalčki počarat :palec:

zdle me pa čakajo trije dnevi, ko bom delala po celi dan..juhu
upam, da vsaj za vikend ne bo preveč sranja xnckrivx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

[quote name='mačona' post='857344' date='25. Jun 2007, 18:55']Nimam pojma, kaj je v zraku, sam jaz sem takooo požrešna, do amena.[/quote]
tud jaz. :o|o:
sam da jaz ne cukra, kavo pa ja.

[quote name='Audente' post='857345' date='25. Jun 2007, 18:57']Sanjam že tri dni zapored. Vedno zelo podobno in ene in ista oseba je glavni akter. x:o)x[/quote]
upam da so kul sanje. xDDx
... jaz tud sanjam, pa vse pozabm, k me zbudijo golobi pa vse.

[quote name='Aliana' post='857355' date='25. Jun 2007, 19:12']čuden filing spet, stiska v prsih pa kar vse je grozn in strašn in obup, čeprav sploh nič ne počnem x:o)x xrolleyesx
pa prej sem se že zalotla, da sem tečna in grdo gledajoča..
...
...
ja, pa grickala bi tud skoz neki.. zmanjkal arašidov :sori:[/quote]
jaz tud nekam cudna. pa stiska, kar srce mi bo odneslo ven, fak!

jaz tud skoz nekaj meljem. x:px

[quote name='Merlin 6' post='857399' date='25. Jun 2007, 21:51']Za prvo silo so tudi zlate kroglie za juho dobre
Ali pa na maslu prepražene kruhove kockice[/quote]
u jaz tud zlate kroglice timu pojem, ce me pich za grickat pa ni nc druzga. xDDx

[quote name='Amis' post='857476' date='26. Jun 2007, 07:07']....bom komentirala kasneje....zdej sem od morja še čist kul.....[/quote]
O hej!!! x:Xx
upam da si se mela nad! x^x

[quote name='Pika Pikica' post='857477' date='26. Jun 2007, 07:11']..krasen teden je pred mano. x:px x^x[/quote]
pravilnoslav. x8Dx

[quote name='enja' post='857481' date='26. Jun 2007, 07:14'].......uf, razmetan teden se obeta....gor, dol, levo, desno....[/quote]
ja, xDDx res prav razmetan... (no ceprav pr men je dost vseen, kaksna je napoved, k je kar zmer razmetan x:o)x)

[quote name='klarus' post='857495' date='26. Jun 2007, 07:42']....
očke že mam ena dva dneva vnete :sick: bo treba mal s čajčkom in kristalčki počarat :palec:[/quote]
slani obkladki, kjer das namest vode blag kamilicni caj delajo cuda, ce se nisi probala, daj, k pomaga, kar hitro, ene parkrat mors dat.
sam pol mors pazit, da se ne rpehladis, k ful piha (no vsaj tle pr nas)

~

mah.... pocutje. kar nekaj. cudn, namest d abi bla vsa spocita, umirjena, kul in polna svezih moci, sem pa cist.... kaj jaz vem kaksna.
dost brezveze. se pocutim. x:o)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

js se pa prav fajn počutim..sodelavka je dobla vzgojno dozo strupa :OoO: :fiju: x^x ...in komi čakam, da je sobota, ko bom spet šla na nanos :inlove:

marsa bom probala.....mal je bolš, sam leč pa še nočem dat notr...bom še z turkizom mal čarala, je dobr za vnete učke :palec

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ne, ne lec zdaj tlacit!!!!!!!
verjamem.
avanturin tud blazno godi, tud za uchke.. xyesx

upam da bo boljs cimprej, sploh ce mas tako guzvo! xcrossfingx

Picasso

:vragec:

nism lih redn gost klele not....k horo®skopi niso lih zame....sam tole s palcem...bemu....pa dej marsa mal drgach napish kokr nej bi blo.....mogoche pa rata.... x;)x x:Dx x:o)x

zlomk....tralala
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

cutili boste blazhilno osvobajajoco svezhino (k si boste palce in ostale okoncnine napackaril z alojo, medom, glino, kisom, soljo itd.) x;)x xcrossfingx

Picasso

[quote name='Marsa' post='857575' date='26. Jun 2007, 11:22']cutili boste blazhilno osvobajajoco svezhino (k si boste palce in ostale okoncnine napackaril z alojo, medom, glino, kisom, soljo itd.) x;)x xcrossfingx[/quote]

:lol: :lol: :palec:
(heh, jao,...da je cela napoved pisana v tem slogu..... x:px x;)x )

....pa thanks za napoved, :palec: ...še nisem, jo grem zdejle brat...brez kave tovrstno literaturo slabo vidim... xDDx

...sicer pa, uni zgorej nad mano očitno obupal,....me pustijo čist na gmah,....jih je izučil, da brezveze energijo trošit na "zgubljene primerke", xDDx ....ne glede na njihovo ljubko kroženje,.....jest udri po starem.....direkt,....kdo se bo pa z elipsami zamujal... x:px x;)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

O Siiilkiiiiiii! x:Xx :palec:

te nekam dolg nisem vidla okol! xokx

[quote]brez kave tovrstno literaturo slabo vidim..[/quote]
x:Dx xDDx

obupal?
mah, eno posebno nalogo, zadatak, zate pripravljajo. :vragec: x:px x;)x

Picasso

[quote name='Marsa' post='857601' date='26. Jun 2007, 11:54']O Siiilkiiiiiii! x:Xx :palec:

te nekam dolg nisem vidla okol! xokx
x:Dx xDDx

obupal?
mah, eno posebno nalogo, zadatak, zate pripravljajo. :vragec: x:px x;)x[/quote]

...eee, sorči bejba,....sem si tok nalogic navesla,.....pa jh,...se morm enmal pohvalt (samovšečnost pa taka) tud vse popedenala,....evo, ta teden še zadnjo.. x;)x xDDx

...aaa,....misliš, da bo upor?!,... x:px :palec:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='silki' post='857605' date='26. Jun 2007, 12:04']tud vse popedenala,....evo, ta teden še zadnjo.. x;)x xDDx[/quote]
xokx dbest! x^x

ma ne, ocitno mas dobro strategijo, jih tamanis po redu. x;)x :palec:

Picasso

xDDx xDDx ...kwa so mi pa ob rojstvu vse ase pustil.....pa igrej brez njih če lohk... x:px x;)x

x:Dx haha! ja sej, nimas pol druge! x;)x x8Dx

v glavnem res dbest, da si vse to obvladala, kot pravis. :palec:

jaz bi mela tud rada vcas vec te neke trdnosti al cesa, kar mas ti (pa se kdo pac).

Picasso

hm,.. mislim, da imamo to kr vsi....kolk se jo pa naučimo uporabljat je pa stvar, ...med drugim tudi discipline... x:)x

..če je pa dobro pa,...kaj pa vem,...več imaš psihičnih mišaklov,..več lahko nosiš,...več ti naložijo,.....pa nobeden ti ne da primernega kodirnika,...da ločiš prtljago po lastništvu... x;)x xDDx

ma sej, vlacim lohk kar kaj.. v bistvu nisem glih tega mislila.... moci mam tud jaz kar nekaj...
te drugacne neke trdnosti sem mislila... morda bolj v smislu uravnovesenosti al cesa. x:)x

Picasso

[quote name='silki' post='857642' date='26. Jun 2007, 13:09']pa nobeden ti ne da primernega kodirnika,...da ločiš prtljago po lastništvu... x;)x xDDx[/quote]
...sam ta je pa fenomenalna...... x:px

marsa....da se ti čim prej uč pozdravi.....mogoče ti je opraskalo tisto reč k je povrh učka...k se ne spomnim zdej, kako se reče.....pa rabi kr mal cajta, da se pozdravi.....običajno dajo bivacin kremo, da ne pride do okužbe....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

sej sm si ze drugic bogato splahnila s fiziolosko (k tud razkuzuje), pa se v uch sem si mal nakapljala...
pa me sam mikrich pece. xDDx

x:Xx

Picasso

[quote name='klarus' post='857522' date='26. Jun 2007, 09:20']...in komi čakam, da je sobota, ko bom spet šla na nanos :inlove:[/quote]
:2src: jst pa mogoč v Podnanos xcivx :2src:

drugač sm pa šla prov prebrat napoved (k ponavadi je nalašč ne x:Dx ), k sm neki tečna ... pa xsrcx je bil dopoldne že čist živčen xrolleyesx sm "vedla", da luna pa planetki krivi xcivx x:Dx

Klarus, Marsa, popih na učke :fiju: x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

[quote name='ScorpioGirl' post='857710' date='26. Jun 2007, 17:02']xrolleyesx sm "vedla", da luna pa planetki krivi xcivx x:Dx[/quote]
xDDx ja sej, so. xyesx

a tko, nalasc? x;)x
no sej mas prav, kaj ce se clowk dodatno in predhodno obremenjevat.
sam kot rpavis, vcas je pa fajn da obstaja 'krivec'.

Thank you! x:Xx

je ze nad boljs! xokx
sluznica se neverjetno obnavlja (pa tud jaz sicer, tko, ponavad - sam mal je vseen stos, k ta teden ta obnova glih ni ne vem kaksna oz. naj v bistvu ne bi bila).

sem nekajkrat splahnila pa nakapljala.. pa je mucho boljs.
sam me pa mal... 'boli'.. tko.... pac mal k je blo ranjeno.

enkrat se mi je od arashidov ona luscina (ampak ne ta rdeca, pac pa prav od luscin, ono rjavo, ovojcek) v uch zarolala, ampak ni sla ven, pac pa se je zarad drgnjenja in drmanja (mojga, k hotla ven zbezat pa splahnit pa vse) zapichla!! v uch oz. pravzaprav v veko in me je dneve bolelo!! :sick:
vsakic ko sem pomeziknila (to pa je milijonkrat na dan) me je porajshpljalo po uchu, vsa solzna pa boga bla.

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...