Skoči na vsebino

Napoved za 26. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Marsa' post='857721' date='26. Jun 2007, 17:27']xDDx ja sej, so. xyesx

a tko, nalasc? x;)x
no sej mas prav, kaj ce se clowk dodatno in predhodno obremenjevat.
sam kot rpavis, vcas je pa fajn da obstaja 'krivec'.[/quote]
xyesx nalašč, ja x:Dx će se mam kul, rajš ne preberem, da so pa planetki tko fajn naštimani, da bi lohk celo štalo delali :vragec:
včer je pa bla tale napoved lih zame tle x:o)x :palec: k lohk rečeš, da ni folk čist sam tečen, so planetki krivi xcivx je lažje pol mal manj ostro reagirat x:px

[quote name='Marsa' post='857721' date='26. Jun 2007, 17:27']enkrat se mi je od arashidov ona luscina (ampak ne ta rdeca, pac pa prav od luscin, ono rjavo, ovojcek) v uch zarolala, ampak ni sla ven, pac pa se je zarad drgnjenja in drmanja (mojga, k hotla ven zbezat pa splahnit pa vse) zapichla!! v uch oz. pravzaprav v veko in me je dneve bolelo!! :sick:
vsakic ko sem pomeziknila (to pa je milijonkrat na dan) me je porajshpljalo po uchu, vsa solzna pa boga bla.[/quote]
:wOOt: ti pa maš prigode ... je včasih kar mal strašljivo brat :OO!: dobr, da se hitr ti pozdravijo zadeve :palec: k men se takele stvari pol packajo v nedogled :o|o: zdejle tud opraskano koleno že en teden mažem pa nč boljš xrolleyesx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

ajaj Marsa,...za uč... :detelca: xwizardx

...pa,..dej no do konc tedna pusti izvijače pri miru,...please... :sori: x;)x xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

a dej, scorpio!!!
jaz tud mazem kolen, k edinkrat (al pa med zelo redkimi primeri), k se mi ni dobr (za)celil, je blo pa lani, k sem mela sam odrgnino, ki je pol ratala tak krater, da sem na trenutke dejansko pomislila, da mi gnije noga. x:o)x :sori:
tko da, se zgodi, tud men vcas.
Tko da kar zdravi, sam ne pretiravaj!
(*jaz sem s tem zafrknila celjenje, k sem najprej preolako shvatila, pa nc pedenala, pol pa vidla, da bi blo treba, sem pa vse zivo gor napackarila in cist zapretiravala)...

ja, kaksne mam res take prigode, da ne mors verjet. x:o)x

ja, vcas pa res z vso pravico recemo: planeti so krivi! xyesx x:)x

Silki, thanx! x:Xx
je ze ful boljs, skor cist OK. xokx
ja, ne pipam nc, sploh pa ne sraufcigra! xDDx

~

... drugac pa, retro merkur dela svoje. x:o)x
ne mors verjet, pa ceprav ze stokrat doziveto. :palec: xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...še dobra dva tedna retromerkurja......nej ostane tko priden, kot je bil do zdej...... :vio:

marsa...nice, da je boljše.... :palec:

tle so pa vsi nek živčni.....bi jih blo treba s cvetalom zalit.....mogoče bi se kej skulirali pol..... :inocent: :vragec: xDDx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Amis' post='858159' date='28. Jun 2007, 06:37']....bi jih blo treba s cvetalom zalit.....[/quote]
:lol:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx

Pismu Amiska,...presenečaš,...kdo bi si mislu, da "premoreš" cvetal.. :palec:....hi,hi,...sorči, ampak bi ti prej prisodila, da bi po urei posegla,..... :lol: :lol:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

a sploh še ni bil danes ponoči ščip? jao, kaj je men dogajal.. celo noč nisem spala, bluzila, razmišljala, že skor zaspala pa ena misel priplavala in še mal razmisljala... jaaaaaoooo... pa stiskal v prsih pa zejna bla skoz pa.. kr neki.. pol sem vstala ob 3h in sla po kozarc vode.. pa srecam macka na hodniku in je njemu isto se cufal.. kr ni vedu kaj bi, mijavkal tja v tri krasne pa kar tko zblojeno, zivcno hodil okol mene.. sem mu balkon odprla.. pa je stal na sred vrat in tulil.. ker se ocitno ni mogel odlocit kam bi sel..
pol sva se sred noci tolazila in crkljala ene 10 minut... pol je blo pa boljs..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='silki' post='858237' date='28. Jun 2007, 11:23']x:Dx x:Dx x:Dx

Pismu Amiska,...presenečaš,...kdo bi si mislu, da "premoreš" cvetal.. :palec:....hi,hi,...sorči, ampak bi ti prej prisodila, da bi po urei posegla,..... :lol: :lol:[/quote]
a dej no....čist zgrožena.... :icon15: ......js sem pa ja kot: xangx ........(drgač pa:.....morš mal ljudi kdaj presenetit..... xzobkox xg:Dx...... xsurprisex x;)x )........

aja...a dans je luna....pa čas za resetiranje pa to......? ........:inocent:

[quote name='Amis' post='858313' date='28. Jun 2007, 14:07']a dej no....čist zgrožena.... :icon15: ......js sem pa ja kot: xangx ........(drgač pa:.....morš mal ljudi kdaj presenetit..... xzobkox xg:Dx...... xsurprisex x;)x )........
aja...a dans je luna....pa čas za resetiranje pa to......? ........:inocent:[/quote]

...zgrožena zakaj že xrolleyesx ...... x;)x x:px .....nak, angelskih kvalitet ti pa res ne oporekam... xsrcx xDDx

...glede resetiranja pa,.....pismu, kdaj smo se pa na strelčevsko luno resetiral,...khm,...verjetn pointa ne dojamem.... x:)x

xg:Dx

no, mal sem se zbudila.....prespala uro danes....pol pa sam bojne barve pa cunje nase in gas čez ovinke......brez kave, čaja.....med vožnjo bila po moje še zmer z eno nogo v postli.....

in kaj fali strelčevski luni...... :inocent: .....po moje bo mal mojga marsa zresetirala....to pa ni tolk slabo...... x:Dx....(pa še zmer bolš kot luft :vragec: :fiju: ).......

[quote name='Aliana' post='858260' date='28. Jun 2007, 12:41']a sploh še ni bil danes ponoči ščip? jao, kaj je men dogajal.. celo noč nisem spala, bluzila, razmišljala, že skor zaspala pa ena misel priplavala in še mal razmisljala... jaaaaaoooo... pa stiskal v prsih pa zejna bla skoz pa.. kr neki.. pol sem vstala ob 3h in sla po kozarc vode.. pa srecam macka na hodniku in je njemu isto se cufal.. kr ni vedu kaj bi, mijavkal tja v tri krasne pa kar tko zblojeno, zivcno hodil okol mene.. sem mu balkon odprla.. pa je stal na sred vrat in tulil.. ker se ocitno ni mogel odlocit kam bi sel..
pol sva se sred noci tolazila in crkljala ene 10 minut... pol je blo pa boljs..[/quote]
ma ne, sele jutr je.....
ja, men tud dogaja ze par dni.... zivali pa itak, da nou kera iz kakega zivalca pobegnila al pa kej tacga.. cist nore, v glavnem, so lohk (*sploh ne vem, ce sem kej napisala oz. spesl poudarla).

[quote name='Amis' post='858313' date='28. Jun 2007, 14:07']aja...a dans je luna....pa čas za resetiranje pa to......? ........:inocent:[/quote]
ne jutr je v bistvu sele. xDDx
ampak sej *dela* pa ze par dni. tko da: lohk kar zacnes! x:px x;)x

[quote name='Audente' post='858324' date='28. Jun 2007, 14:28']ha ha ha,
ful dobre sanje , jaz Vem, da bodo postale resnične enkrat v materialnem življenju........ :2src:[/quote]
xokx fajn se mas:
"ni nemogocih sanj, je samo nase omejeno dojemanje tega, kar je mogoce" (avtorica neka Beth nekaj, mensezdi)

[quote name='silki' post='858337' date='28. Jun 2007, 15:01']....pismu, kdaj smo se pa na strelčevsko luno resetiral,...khm,...verjetn pointa ne dojamem.... x:)x[/quote]
sej nou... k polna je opozicija.. torej ker smo v raku, bo v kozorogu polna. x:)x

[quote name='Amis' post='858449' date='29. Jun 2007, 06:32']in kaj fali strelčevski luni...... :inocent: .....po moje bo mal mojga marsa zresetirala....to pa ni tolk slabo......[/quote]
x:o)x sem rpebrala, da "ga bo itak marsa zresetirala"- x:Dx (ces da ga bom jaz... kar za vse pa to x:px)

je pa ze lepa Lunca, a ne? ze 3 dni zgleda cist polna. xDDx
pa cutt je tok polna, da ze cez robove se zliva. x;)x xDDx

najbrz sem napisala poskodbe da bodo.
no v glavnem, vcer sem se udarla v komolc, desni, v stol... ne zlo svinjsko sicer.
pac pa sem se dons v levega total svinjsk, da me je kar zvilo, tocno v pravo tocko! :blackeye:

pa tud sem taka.... ful ene energije KAO (bl brez obstanka sam), po 2. strani pa nekak brez oz. sem vsa taka razprsena.
Ful nekaj prckam pa vsega boga zganjam, pa nc od nc. x:o)x

Picasso

[quote]pa tud sem taka.... ful ene energije KAO (bl brez obstanka sam), po 2. strani pa nekak brez oz. sem vsa taka razprsena.
Ful nekaj prckam pa vsega boga zganjam, pa nc od nc[/quote]
:o|o: xyesx
tisto odločanje med posteljo in športanjem... mah, jaz se na trenutke kar smejim, ko se zalotim kok sem vsa resna in razmisljujoča o prihodnosti pa kaj vse bo pa kaj ne pa kok groza k ne bo pa kaj pa če... x:o)x
v glavnem, nekak mi je jasno ratal, da ni tole čas za odločat.. niti o tem kaj bom čez en let delala, niti o tem a se še ukvarjam s faksom al mam pavzo pa o preseljevanju... bomo to pol, sred mesca planiral pa se odločal.. zdele pa sam preživet pa bo xcivx

ampak me res že dolg ni tkole luna zdelovala, no...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

resetiranje opravljeno že popoldan....luno občudovala....zgleda kot cekin......pa skulirana sem čist....razen če to ni spet kaj v slogu zatišja pred nevihto....spat se bo treba zbrcat.......

marsa...... x:Dx ...a tud na branje vpliva retromerkur...... x;)x ......

to je najbrž to, ja........ x:Dx x:Dx x:Dx ......sam zakaj je pa šlo vse na vaše konce........ :inocent: .... xscratchx

današnji dan spada v tole temo - retro pa lunske fore... :xx!:
začelo se je s tem, da sem pred bankomatom imela totalen odklop in niti pod razno nisem vedela kode, dvakrat brcnila v temo, nato odhitela nazaj domov, itak nisem našla prave kuverte s to kodo, se mi posveti, da mogoče jo pa le vem, šibam nazaj in dvignem keš, skoraj zamudim avtobus, da ne omenjam, da sem včeraj pozabila doma telefon, da je bilo v službi norija...ampak danes... pričnem z delom, ugotovim, da mi niso na klubskih ariklih znižane cene, nekak to v pol ure telefonsko uredim, ker se itak nisem spomnila tistega na hitro tkole se pa cenik osveži... nato celo dopoldne delam z migreno, istočasno se pa najmanj dva otročička histerično dereta v trgovini - mislim da je tole obdobje za najmlajše najhujše - do sedaj me niso motili, danes je bilo pa noro...
nato mi zmanjka papirja v tiskalniku, polna trgovina, hočem zamenjat papir, majke mi, ni pravi... se neki trudim, pošljem dečka,
ki je na počitniškem delu po pravi papir, vmes računi na roko, pazi na cene, opravičuj se, vmes še pokaži kje je kaj... nato midva zamenjava papir, neki brkava in posledica tega, nikakor pravo stanje dnevnega iztržka... vmes migrena narašča, po službi gremo v Lj, se z mojim spičiva za vsak ko odprem usta, trenutno leži nafilan z tableti, ker ga ful v prsih boli - razlog slabe volje in prepirov... ma nič, eno pivce, tuš pa spat... dan za dol past

sej verjetno tegale tko ni nihče prebral, ampak po dolgem času sem spet malce komunikativna ;)

:sori: prebrala...sori ...res zblojen dan...dopoldne letanje po trgovinah....pje utrgani ko mambe...pride ena pa da šuh eni , pa pravi ,če majo večje, pa če so ji všeč..pa ta nea bodi nor proba...pa pravi da so ji prav všečne....

pa sploh nista zgrunatale...vsaka od njiju je mislila , da je druga prodajalka xrolleyesx

pa dobro, da so ljudje čudni, se nea čudim, ali negi, nikdar ne veš kdo vse astrološke napovedi bere, kr neki se folk kr cufal...sam žvali tud čist utrgane...še one planinske krave so divjale po planini ko oni biki po ulicah španskih mest....kr neki xrolleyesx

no kar je dobr je to , da nisn nobenga napizdevala....nego sem odvečno in sitno energijo porabla za nabiranje timijana, jako tečno opravilo, k ga kr ne morš nabrat, ko je tak drobn, pa kr neki smrekovih vršičkov mi je uspel scufat...tak za silo bo, za dolgo in prijazno belo zimo :2src:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...