SasoP 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Na novo opremljam kuhinjo, pa mi je oči padla nova gorenjeva serija Ora Ito. Ali je kdo, ki je že kupil katerega od teh aparatov oz. preizkusil? Ima kdo kakšno mnenje? Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jogi 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 črni kuhinjski aparati zgledajo super - z belimi kuhinjskimi elementi pa sploh - za japije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SasoP 16. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2007 Kaj pa vem. Meni se pa niti ne zdi, saj aparati niso tako zelo dragi, da bi si jih lahko privoščili samo "japiji". Ti aparati so dostopni vsakomur. Za nekaj odstotkov višjo ceno si lahko privoščiš zelo lepo oblikovan aparat. Sem pa prepričan, da ima vsak v svojem stanovanju rad lepe stvari in ne samo funkcionalne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. julij 2007 Prijavi Deli 16. julij 2007 ne super...ne euro...ne lux...ne special...gorenje (kao pohvala) Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. julij 2007 Prijavi Deli 16. julij 2007 iz samega firbca sem šla gledat, kaj je to za eno čudomi ni všečkuhnanej bo lepa, praktičnane pa en dizajnerski projekt Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SasoP 18. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2007 Hmmm. Kaj pa vem. Morda gledam nekoliko drugače, ker si na novo opremljam stanovanje, pa si želim imeti zelo stylish opremo. Sicer pa saj aparati so čisto normalni. Pač Gorenjeva kvaliteta, pa še 5 letno garancijo majo. Če daš nekaj malega več za design pa tudi prav. Sicer pa komur se zdi to vseeno predrago, pa sem našel spletno stran, kjer lahko z malo sreče dobite kuhinjo Ora Ito tudi zastonj: http://www.go-design.si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 iz samega firbca sem šla gledat, kaj je to za eno čudomi ni všečkuhnanej bo lepa, praktičnane pa en dizajnerski projekt she ena, k misl, de so babe sam funkcionalno uporabnekaj pa fetishi??? x:px zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SasoP 27. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2007 No, kakorkoli pogledamo so aparati res seksi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 she ena, k misl, de so babe sam funkcionalno uporabnekaj pa fetishi??? x:px zlomk....tralalaza mene kuhna pač ni fetiš...seanjde kaj bolšega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. julij 2007 Prijavi Deli 28. julij 2007 Meni tudi ni všeč. Rabim toplino in igrivost. Pa domačnost. Utesnjevalo bi me tole in verjetno - ne ziher - ne bi ama nič kuharila tamle, pa cmrvarila...Čeprav tako besna na eno - ne morem povedat katero znamko - da se odločila, kako bom v bodoče samo še Gorenje kupovala. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.