majica 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 RES, stara moja sem poškilila na zadnjo stran! Vmes pa spustila vse.... ta knjiga je vojna živcev.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Gospodar prstanov....tok se vleče..totalno boring knjiga :xx!: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 od Maje Novak Mačje kuge nisem mogla dokončati. kako lahko preberem tričetrt knjige ali več, potem pa obupam? očitno me vmes neha zanimati ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 Terasa v Rimu. Sploh je nisem mogla prebrat, tako odbijajoča mi je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Andrej Skubic-Popkorn. njegova prva knjiga Grenki med mi je bila fantastično napisana, ampak Popkorn je pa otročja in ... brezvezna. (samo sem morala vmes prebrati eno recenzijo, ki mi je potrdila občutke, da sem jo odložila stran in se nehala mučiti z branjem). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Zadnjič vidla, da bodo v enmu gledališču igral Cico v metroju.. Raymond Queneauno, to je pa knjiga, ki sem jo po moje ene 5x začela brat (je bla doma na polici) in nikoli prav daleč prišla.. mogoče bila še premlada, bi morala zdaj poskusit Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 tako, sem si sposodila od Calvinota zbirko kratkih zgodb, me prav zanima, če bo tole šlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 heh, ni branje, je blo pa nedokončano.. včer sem prvič v lajfu šla sredi predstave ven iz gledališča..Katica iz Heilbrona al tko nekak.. nategnili so na 4 ure.. pa ne stekam zakaj.. ker bla dost kul zgodba in bi se dal v dveh urah vse povedat, tole je blo pa nic skrajsano in zato obupno dolgocasno na trenutke + se podaljsevali so z bedastimi kao 'komicnimi' vlozki... umetnost zarad umetnosti, koga briga kaj gledalci pravijo :xx!: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 tole mam jaz za izpit pri nemški književnosti. mam povzetek v parih stavkih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 daj mi konec povej, oziroma od tam naprej, ko gre Katica v goreči grad po sliko.. tam sem obupala.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 nimam pojma, ej ... čakaj, da do tja sploh pridem ... sem že enkrat šla skoz zapiske, pa pozabila. bolj švoh je tale Katica povzeta. če kaj iz spremne besede izvem - imam original Buch ... ti povem. brala cele igre zdaj res ne bom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.