Skoči na vsebino

tranzit severnega vozla

lunca

Recommended Posts

Seveda. Vsi planeti imajo dva vozla. Pomembni so vsi, najvech so

znani Merkurjevi in Lunini. Lunini regulirajo astralna popotovanja.

Severni je izhod iz tela, juzhni pa vhod (nazaj). Vash tranzit

True Node je bistven kar kako bo on napredoval tako boste tudi Vi,

kako bo retrogardiral boste tudi Vi (REPETITIO EST MATER STVDIORVM).

Zobe, ptavne zadeve in trikotnike boste vspeshno reshevali!

http://207.88.74.110/pucklist

Claudio Valentin Solis

Deli na socialnih omrežjih

Tranzit severnega vozla ti prinaša željo po izobraževanju (dvojček), kajti tvori opozicijo z MC, ki je v tvojem primeru v strelcu (spoznavanje z filozofijo, skratka z vedami ki jih spoznavaš). Spoznala boš tudi svoje poslanstvo, očitno se poduhovljaš, lepo.

Ko ti bo tranzitiru 4 hišo, bo tvoj otrok postajal samostojnejši (selitev, morda zaradi študija ali partnerstva), možna bolezen enega od tvojih staršev (če sta ali je živ, drugače razčiščevanje otroških travm (spraševala se boš kaj je bilo v tvojem otroštvu, kaj so ti nudili - mentalna sprava).

DR.G

• 1 year later...

Zanimivo, ko si to privlekel (*in ravno ti) - jaz imam Saturn ze nekaj casa precej tocno na S vozlu (orbis manj kot stopinja) - v 8. hisi.

Zanimivo, imava glih obrnjene, Boris.

Torej seveda imam juznega pa v drugi... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No, ja, vem da se jih tudi takole interpretira, jaz se skusam izogniti temu posplosevanju in zgolj taksni opredelitvi teh tock...

Nekako tako, podobno kot tocka fortune seveda nikakor ne pomeni srece same po sebi, ki nam nekako pade z neba, tudi tu ti tocki oz. konkretno s vozel ne pomeni srece same po sebi, pac pa nekako, kaj si prinesel s sabo, kar 'vlagas' v svojo osebnost, da se bo lahko razvila v popolnost in torej v sreco... tako nekako...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, seveda, ce se pa na nekaj naveze (in ce je to recimo Pluton, vendar slednje bolj, ce je zate pomemben, ce tvori kaksne pomembne aspekte, je na tockah ipd., v 6. kar mocno deluje, vendar ne nujno slabo, kt ga navadno interpretirajo), pa je pac vecja tezha tega vpliva...

Potem moras pa res pazit, pa se nekega Marsa sem videla, da omenjas, in se Vojka, ki ti nekaj pravi iz drugega vira znanja...

Torej, no, pa saj, vedenje sicer ne pomeni vedno tudi izognjenja, pac pa vcasih pomaga in pride prav. :) :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...