Skoči na vsebino

Napoved za 27. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/27/"][b]Napoved za 27. teden[/b][/url] - [b]2. - 8. julij 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

uf, napoved že x:)x
aha, tole pa čist zame velja, sprememba razpoloženja. sam se trudim kontrolirat x:o)x
bom pa najbrž spet začela mal packat z glino

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

a dej! druidka prva not!! :eek: (x8Dx)

ves kaj, ti si mensezdi kozorog.. nc cudnega, da mas cudn. xyesx
je opozicija tvojmu soncu plus v raku je scip pac najmocnejsi (poleg v kozorogu) tako tud ni cudno, da te je prav ta minuli scip tok vrgel (k je ravno ta os aktivna - rak/kozorog, kar pomen opozicija - tecen aspekt, radikalen, spremembe ipd.)

ja, daj, idealno... da z rokam ustvarjas, konkretno, materialno, fizicno! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='859403' date='2. Jul 2007, 14:31']a dej! druidka prva not!! :eek: (x8Dx)

ves kaj, ti si mensezdi kozorog.. nc cudnega, da mas cudn. xyesx
je opozicija tvojmu soncu plus v raku je scip pac najmocnejsi (poleg v kozorogu) tako tud ni cudno, da te je prav ta minuli scip tok vrgel (k je ravno ta os aktivna - rak/kozorog, kar pomen opozicija - [b]tecen aspekt, radikalen, spremembe [/b]ipd.)

ja, daj, idealno... da z rokam ustvarjas, konkretno, materialno, fizicno! xokx[/quote]
aha, čist drži. ful velke spremembe v zadnjih desetih dneh. pa nič dobre, žal. :sori:
upam, da bo šlo kaj na boljše. da se odpre kaka nova možnost do septembra za službo spet

packanje z glino me pa itak sprošča x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

[i]Nemirni bomo, nervozni in impulzivni, pogosto se bomo jezili in razburjali. Vse bomo hoteli storiti (ali doseči) na mah, naše počutje pa bo muhasto in spremenljivo.
V trenutku bomo lahko zamenjali smer, dobesedno in tudi simbolično, kar bo včasih koristno in dobro, včasih pa ne ravno, saj bomo tako pogosto drugje namesto 'tukaj in zdaj'.
Skušali bomo prehitevati dogodke in bomo težko sprejeli dejstvo, da je vsaka faza potrebna, bodisi da bo šlo za pomembne poslovne zadeve ali pa za čustvene.[/i]

juhu xrolleyesx

je pa res, da sem mela dvoje zelo močnih sanj x^x

hvala marsa :flowers:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

to je samo strah pred neznanim, Druidka. kozu tezko zaupa procesu zivljenja.
ko mu spodmaknes tla, je zbegan.
glej kje lazi kozorog v naravi.
ce ma skale pod sabo, se tok spicaste, je 'na varnem'.
pa rad se vzpenja, kontrolira situacijo.
ce ga bos pa v vodo vrgel, pa dvomim, da se bo dobr pocutil.

to je v bistvu kozorogov najvecji problem. da se tezko sprosti in zaupa...

ko bos septembra al pa oktobra al pa... ... gledala nazaj, si bos morala priznat, da je to vse blo dobr.
predstavljaj si zdaj vse, cesar si se oklepala. pa si priznaj, da pogosto ni blo dobro in da ti je lajf prinesel nove, BOLJSE stvari.
sam ti rabis vidt prihodnost pred sabo, ker se tako najbolj varno pocutis.
pa te tako lajf vcas prisili, da se zmigas na boljse, ker sicer bi mroda zarad svojga ziherastva ne napredoval v smeri, kot si zasluzis.

ne res, VERJEM!!! x!x

*

O klarus, pr teb torej tud neptunovo uranova posla. xDDx

Picasso

:vragec:

no konchno.... x^x x^x x^x
vsej kr se konca tedna tiche.....k narocheno za PARTY.... x:o)x x:o)x x:o)x
bo she kej s tele marse.....bo.... x^x x^x x^x

zlomk....tralala
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

[quote name='aakhut' post='859420' date='2. Jul 2007, 15:02']bo she kej s tele marse.....bo.... x^x x^x x^x[/quote]
xokx (:switz:)

:vragec: x;)x

jp, sem vidla, thanx, k si dal opbvestil (no sej sem ga tud ze na mail dobila pa itak ze zlo dolg vem).
upam da nou dezval al pa kej.

drugac sem pa vidla tam na forumu da je en celo dal link na Luno v ovnu! x8Dx
spodbudno, da se to uposteva sploh. x^x

Picasso

no, ščip se dogajal torej na obeh vozlih pa na točki duha...če že ne čist na stopinji, pol pa vsaj v omenjeni hiši.....super....zdej grem pa brat....marsa, hvala.... :flowers:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Saj res!!!!!!!!
na mojmu tud! skor cist natancno!!! (7:30 al kolk :eek:) pa sploh nisem porajtala.
(*k k pisem, ne gledam 'zase', 'nase' itd.)

Picasso

[quote name='Marsa' post='859417' date='2. Jul 2007, 15:01']O klarus, pr teb torej tud neptunovo uranova posla. xDDx[/quote]
očitno ni dost, da mam v natalu merkur konjunkcija uran x:o)x
me še morjo v sanjah 'mučit' sam tu pa dobivam sporočila za sebe :inocent: xDDx

There is

One Mind,

One Truth,

[quote name='Marsa' post='859421' date='2. Jul 2007, 15:06']drugac sem pa vidla tam na forumu da je en celo dal link na Luno v ovnu! x8Dx
spodbudno, da se to uposteva sploh. x^x[/quote]
:vragec:

mah...sej vesh de vseh sort chudakou hod na tele nashe partyje.... x:)x x;)x x:px x:Dx x:o)x :vio:

zlomk...tralala
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

u, a merkur/uran konj, mas? wow!
ta je pa mocna! xyesx
pa zlo dejavna, inteligentna in taksna, intuitivna pa to....
sam lohk pa tud shtalska mal, tezko brzdat. um in aktivnosti....

take askepte je najetzje hendlat.

Picasso

[quote name='Marsa' post='859431' date='2. Jul 2007, 15:19']u, a merkur/uran konj, mas? wow!
ta je pa mocna! xyesx
pa zlo dejavna, inteligentna in taksna, intuitivna pa to....
sam lohk pa tud shtalska mal, tezko brzdat. um in aktivnosti....

take askepte je najetzje hendlat.[/quote]včasih si želim, da nebi tega aspekta mela :inocent:

je pa hec, da ma moja mam isti aspekt....s tem, da ma močnega saturna..med tem ko je moj šibek xnckrivx
fotr ma pa merkur kvadrat uran

There is

One Mind,

One Truth,

[quote name='aakhut' post='859430' date='2. Jul 2007, 15:17']:vragec:

mah...sej vesh de vseh sort chudakou hod na tele nashe partyje.... x:)x x;)x x:px x:Dx x:o)x :vio:

zlomk...tralala[/quote]
sej vem, sej sm glih isto pomislila, da v bistvu nc cudnga, sam vseen se mi je tko hecn pa fajn zdel. xDDx

[quote name='klarus' post='859435' date='2. Jul 2007, 15:32']včasih si želim, da nebi tega aspekta mela :inocent:

je pa hec, da ma moja mam isti aspekt....s tem, da ma močnega saturna..med tem ko je moj šibek xnckrivx
fotr ma pa merkur kvadrat uran[/quote]
ja verjamem. x:o)x
jaz tud nisem prosila za mars/pluton in mars/uran itd. x:px

jaz tud nimam mocnega saturna, po 2. strani pa tvori EDINI kvadrat (x!x) v chartu.
tko da, glih prav da ga mam in tocn tega - k je glih na asc ta kvadrat, me morda to 'sciti', da se mi ni pa cist odpulil x:px oz. da mam nekaj zadrzkov ipak. x:)x

mam pa tud jaz ene par aspektov 'podedovanih', sam sej skor drugac ne more bit - zakaj bi sicer dobili drug druge? (mi svoje starse in oni nas)...
me je pa 'motil', k moja mama nima nc ribe pa nc skorpijona pa tako velik tega v men ni mogla stekat... k je v bistvu total drugacna... cist zemeljska.
jaz pa kao nisem bla.
no sam sem.. zdej vidm, da sem tud zemeljska... vcas pa nc na zemlji bla xDDx
no to mam tud po mami (mava btw. venero na isti stopinji), vsaj nekaj. :switz: xDDx

Picasso

[i]Poslušajmo intuicijo!
Če nam nekaj zbuja slabe občutke, se tega ne lotimo, ne sprejmimo.
Nasprotno pa, če za nekaj resnično čutimo, da je to to, pa pozabimo na dvome, skrbi in zadržke (še posebej takšne, ki so nam jih v glavo vcepili drugi in ki torej niso naša resnica).[/i]

Zelo uanimiva napoved. Me je kar presenetila. V veliki večini se zanašam prav na svoje občutke. Običajno me ne puščajo na cedilu.

Vendar so stvari ( ugotavljam zadnje čase) , ko se je potrebno odločiti tudi z razumom.
Se izognemo takim in drugačnim posledicam.

No črv še neki časa gloda, kaj bi bilo če bi bilo...Ampak na koncu je tako kot mora biti ;)

[quote name='Marsa' post='859441' date='2. Jul 2007, 15:52']sej vem, sej sm glih isto pomislila, da v bistvu nc cudnga, sam vseen se mi je tko hecn pa fajn zdel. xDDx
ja verjamem. x:o)x
jaz tud nisem prosila za mars/pluton in mars/uran itd. x:px

jaz tud nimam mocnega saturna, po 2. strani pa tvori EDINI kvadrat (x!x) v chartu.
tko da, glih prav da ga mam in tocn tega - k je glih na asc ta kvadrat, me morda to 'sciti', da se mi ni pa cist odpulil x:px oz. da mam nekaj zadrzkov ipak. x:)x

mam pa tud jaz ene par aspektov 'podedovanih', sam sej skor drugac ne more bit - zakaj bi sicer dobili drug druge? (mi svoje starse in oni nas)...
me je pa 'motil', k moja mama nima nc ribe pa nc skorpijona pa tako velik tega v men ni mogla stekat... k je v bistvu total drugacna... cist zemeljska.
jaz pa kao nisem bla.
no sam sem.. zdej vidm, da sem tud zemeljska... vcas pa nc na zemlji bla xDDx
no to mam tud po mami (mava btw. venero na isti stopinji), vsaj nekaj. :switz: xDDx[/quote]sam en kvadrat maš
js jih mam sedem x:o)x
js mam tud uran kon/mars x:o)x

čeprav sem bol podobna fotru..on je riba/sco...zgleda da sem kr lepo nejgovo ribjo energijo podedovala :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

Klarus, uran opozicija mars mam (ne konj.), prav tko pluton... pa luno z obema v op.
drugac konjunkcij mam pa ze sicer cist dost. 10. x:o)x
sam z osebnimi, sicer vec, ce bi stela se kirone pa tocke.
mam pa velik opozicij tud, tko da valjda to 'odtehta' kvadratose. xDDx
trigonov pa mam 11 - sam z osebnimi x:o)x x:Dx

eni menijo da clowk s tok trigoni je bebo.. k nc ne nardi, sam prepusti se.
tko da hvalabogu za oni kvadrat! x;)x xokx

audente, kako to mislis, rpesenetila?
ono sem se cudn izrazla, pa ni blo cajta boljsega stavka lovit, boljs se skusat izrazit, sem jo hotla dat pac cimprej gor..
da namrec - filmi od drugih - s tem sem mislila tud nase filme, ki pa v bistvu sploh niso nasi.. ne nujno, da so vcepljeni od drugih, pac pa da so recimo splosno sprejeta resnica, ki pa to sploh ni nujno da je.

ja Ksenija, sej sem pomislila, da mas tud ti to (in da bos civknila na to)! x:o)x
ne se pustit! x!x
"Poleg pameti je volja zelo pomemben pogoj za naso sreco." (nietzsche)
Tko kot drugje mas voljo, se zazenes, jo mors met tud *tle*.
Delo, delo in se 1x delo.

Pa razbrat, kaj je nase/tvoje in kaj ni.
Ce nosis vse tezave sveta na svojem hrbtu, se pac upognes. ne more bit drugac.
najprej se je tko treba losat tistga, k ni nase, k nima zveze z nami.
vcas se clo najblizji v enih smislih nimajo zveze z nami.
ker smo mi.
zakaj majo eni skoz tezave?
pridejo na hrvasko, majo shtale. priedjo v gostilno, slabo jih postrezejo. pridejo v kolektiv, same frke.
zato k ni drugih tle. smo mi in kakor izzarevamo, tako nam je postrezeno.
ce smo stalno zrtve, bomo ostal zrtve.
ker nas morjo drugi resevat.
preprosto si je treba rect:
[b]DOST MAM![/b]
ampak ne tega: "da me drugi izkoriscajo, da drugi to, da drugi ono.....
pac pa: dost mam bit zrtev! se prav: ne drugih, ki to ali ono, pac pa SEBE (v taki vlogi) mam dost.
si rect: zdej bom zmagovalc!
in to tud mislt in se tko tud OBNASAT.

ker afirmacije so sicer super stvar, sam ce pa v resnic jih ne mormo dojet kot absolutnih v casu (in ce hocmo izsilt rezultate oz. potek rasti, sprememb ki jih prnesejo in vsega), si nismo nardil usluge.
k si sicer recemo: zmagovalc sem, vendar v odnosu do drugih (spet). torej spet so drugi in ne mi.

pa se ena od Nietzscheja:
"Kdor tekmuje s posastmi, se mu lahko zgodi, da tudi sam postane posast; saj kadar dolgo gledas v brezno, te gleda tudi brezno."
tko da, nc vec v brezno gledat, pac pa v VISHAVE! xupx

Picasso

[quote name='Ksenia' post='859449' date='2. Jul 2007, 16:03']a čem napisat kako se počutim? a naj omenim da se tole dogaja na osi 4-10 hiša... a lahko prosim zapustim ta film?
Marsa hvala za napoved :palec:[/quote]xwizardx

[quote name='Marsa' post='859451' date='2. Jul 2007, 16:05']Klarus, uran opozicija mars mam (ne konj.), prav tko pluton... pa luno z obema v op.
drugac konjunkcij mam pa ze sicer cist dost. 10. x:o)x
sam z osebnimi, sicer vec, ce bi stela se kirone pa tocke.
mam pa velik opozicij tud, tko da valjda to 'odtehta' kvadratose. xDDx
trigonov pa mam 11 - sam z osebnimi x:o)x x:Dx[/quote]
če odštejem kirona, jih vseen če ostane 5 x:o)x kvadratov xDDx

sicer si ap itak sami izbiramo karto..je že prav tak kot je x^x
čeprav mi moja ribja občutljivost gre čist na k*** :o|o:

There is

One Mind,

One Truth,

[quote name='Marsa' post='859451' date='2. Jul 2007, 16:05']audente, kako to mislis, rpesenetila?
ono sem se cudn izrazla, pa ni blo cajta boljsega stavka lovit, boljs se skusat izrazit, sem jo hotla dat pac cimprej gor..
da namrec - filmi od drugih - s tem sem mislila tud nase filme, ki pa v bistvu sploh niso nasi.. ne nujno, da so vcepljeni od drugih, pac pa da so recimo splosno sprejeta resnica, ki pa to sploh ni nujno da je.

Pa razbrat, kaj je nase/tvoje in kaj ni.
Ce nosis vse tezave sveta na svojem hrbtu, se pac upognes. ne more bit drugac.
najprej se je tko treba losat tistga, k ni nase, k nima zveze z nami.
vcas se clo najblizji v enih smislih nimajo zveze z nami.
ker smo mi.
zakaj majo eni skoz tezave?
pridejo na hrvasko, majo shtale. priedjo v gostilno, slabo jih postrezejo. pridejo v kolektiv, same frke.
zato k ni drugih tle. smo mi in kakor izzarevamo, tako nam je postrezeno.
ce smo stalno zrtve, bomo ostal zrtve.
ker nas morjo drugi resevat.
preprosto si je treba rect:
[b]DOST MAM![/b]
ampak ne tega: "da me drugi izkoriscajo, da drugi to, da drugi ono.....
pac pa: dost mam bit zrtev! se prav: ne drugih, ki to ali ono, pac pa SEBE (v taki vlogi) mam dost.
si rect: zdej bom zmagovalc!
in to tud mislt in se tko tud OBNASAT.

ker afirmacije so sicer super stvar, sam ce pa v resnic jih ne mormo dojet kot absolutnih v casu (in ce hocmo izsilt rezultate oz. potek rasti, sprememb ki jih prnesejo in vsega), si nismo nardil usluge.
k si sicer recemo: zmagovalc sem, vendar v odnosu do drugih (spet). torej spet so drugi in ne mi.

pa se ena od Nietzscheja:
"Kdor tekmuje s posastmi, se mu lahko zgodi, da tudi sam postane posast; saj kadar dolgo gledas v brezno, te gleda tudi brezno."
tko da, nc vec v brezno gledat, pac pa v VISHAVE! xupx[/quote]

Kolk dober napisan. Spet.

Presenetila v smislu izredno zanimive napovedi. Res fajne.
Ko se ustavim pa si rečem : točn to dobiš kar daš.
Jaz načeloma nimam nikjer štale in vsepovsod se počutim krasno...ampak, včasih pa tudi zblokiram.
Priznam da malokrat. Očitno takrat, ko ni točno tak, kot si želim. Neznam pa sprejet, da pač vsi ne dojemjo tko...ah filozofiram :eek:

[quote name='Audente' post='859457' date='2. Jul 2007, 16:38']Spet.[/quote]
x:Ix x8Dx

sej pr levu je tud tko.. (k pr kozlu, v tem pogledu), da se v enih smislih tezko sprosti. preprosto mora met komando nad svojimi zadevami. zato je tok tezje.
tud pr skorpijonu.....

jaz to sicer kar dobr poznam, sicer ne bi mogla tega (na)pisat.

ne mroemo pa prehitevat sebe. svoje rasti. zato je vsaka faza potrebna in dobrodosla.
sam ne do nezavesti.
tud v prvem razredu OS nismo stalno.
pa ce ne naredimo/izdelamo razreda, je pac nasa stvar.
ja, so nam nardil krivico. so nas zaj*. so drugi bli krivi. niso nas maral (tocn nas)... ja, OK... xrolleyesx
sam - a res? xrolleyesx x:o)x x;)x

jaz recem rajs: hvalabogu da mam sebe!
da ni od drugih odvisn, kako se pocutm! x!x xyesx

Picasso

[quote name='Marsa' post='859459' date='2. Jul 2007, 16:46']ne mroemo pa prehitevat sebe. svoje rasti. zato je vsaka faza potrebna in dobrodosla.
sam ne do nezavesti.
tud v prvem razredu OS nismo stalno.
pa ce ne naredimo/izdelamo razreda, je pac nasa stvar.
ja, so nam nardil krivico. so nas zaj*. so drugi bli krivi. niso nas maral (tocn nas)... ja, OK... xrolleyesx
sam - a res? xrolleyesx x:o)x x;)x[/quote]
:palec:
sem v fazi ko razumem reakcije drugih, oz. sem kr nekak v njihovih mokasinih...
jst trenutno nimam štal glede čustev, pri meni je bolj retro merkurska scena... mogoče mi je šel celo čez Luno ;) scene kot sem jih pisala v prejšnji napovedi... čustveno sem pa prerasla vrtec in grem naprej ;)

[quote name='Ksenia' post='859468' date='2. Jul 2007, 17:25']vrtec[/quote]
x:Dx x:px

sicer pa vseeno v razmislek: vrtec je cist super. xyesx xrosex
k ce se je ze treba in kul kam usest in usedat (v teh fazah ucenja oz. izobrazevanja), naj bo to prav vrtec. x^x x;)x xokx

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...