Marsa 2. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2007 [quote name='Ksenia' post='859473' date='2. Jul 2007, 17:42']sej je tud mala šola fajn [/quote] ma mala sola je dbest! mas prav: 100x boljs kot vrtec. v vrtcu se spi (mene so silili spat tko da so me cez glavo s kosmato in pikajoco deko pokrival ) pa jE' in joka (poleg igre), v mali soli pa je vse kot v vrtcu, sam da ti ni treba spat pa da se ucis zraven, kar je veliko bolj zabavno kot sam papcat pa jokcat (kot v vrtcu). no zdaj k mamo fajn primercek, se pa lohk povrnem nazaj na tisto o kozlu in fazah in komandiranju in prehitevanju. otrok si ne rece: joj, zdaj pa bom moral v solo. po vrtcu. otrok se VESELI ( ), da gre dalje. v solo pac v tem primeru.... namrec: ko smo bli v vrtcu, si nas je vecina zelela, da gremo cimprej v solo.. Dajmo ze! smo rekli. ko so nas v liftu sosedje vprasali, kako je pa kaj v vrtcu, smo ponosno in celo nekoliko uzaljeno rekli: v solo hodim (pa ceprav je bla mala sola). ko pa zdaj gledamo na vse to, si recemo, pismu sem bil butast... kok se mi je mudilo dalje... namest da bi uzival v vrtcu, dokler je pac bil... ko sem dojila, sem postekala ta relativen cas, faze in vse to. namrec, DOST sem mela ze!!!!!! dojenja! konc! groza! ne mroem vec! pa mi je nekaj notri reklo: sam to je ZDAJ! Nikol vec ne bo. se prehitr bo prslo to, na kar tok nesptrno cakas. se prehitr pride napredek torej (zato se mu pa tud vcas tok upiramo, sam vcas ga pa hocmo pospesit.. ker je um manipulator). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 ja, men je prav fajn, pa še nekaj je - še vedno se lahko odločim in sedem za trenutek nazaj v vrtec - moja odločitev glede dojenja pa - ob 00,25 sem rekla dost, ne grem se več in se nisem šla več ko so me vsi silili pa spraševali zakaj ne zamenjam službe, pa gor pa dol, pa levo in desno sem trmarila... ničesar ne počnem več na silo - pa se stvari same odvijajo... tudi tu sem v pravem trenutku prestopila naprej Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 [quote name='Marsa' post='859417' date='2. Jul 2007, 15:01']to je samo strah pred neznanim, Druidka. kozu tezko zaupa procesu zivljenja... to je v bistvu kozorogov najvecji problem. da se tezko sprosti in zaupa... ko bos septembra al pa oktobra al pa... ... gledala nazaj, si bos morala priznat, da je to vse blo dobr.[/quote] [quote name='Marsa' post='859459' date='2. Jul 2007, 16:46']ne mroemo pa prehitevat sebe. svoje rasti. zato je vsaka faza potrebna in dobrodosla. sam ne do nezavesti. jaz recem rajs: hvalabogu da mam sebe! da ni od drugih odvisn, kako se pocutm! [/quote] aha, sem se mal zamislila. maš še kako prav se bom trudla ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2007 glej jih, kozlice! na broju lepo druga za drugo. fajn Ksenija, tako se dela in govori! druidka, men se zdi, da si ze dost nardila. Se mi zdis bolj... hm, sproscena... bolj v skladu... tud neznejsa morda mal.. al kaksna. skratka, ne vem, kaj je, sam sem se clo jaz opazla spremembo pr teb.. ze kr neki cajta, ne sam 10 dni.. mord kak mesec, dva.. krajse zadnje obdobje. mensezdi da je za Kozla ze zlo velik, da si katere stvari tkole sploh prizna, da si jih upa drugac vidt. da SLUTI, da je morda pa ipak se kej zadaj. Fajn, me veseli za to. Pa ne pozabt tega, ker dejansko dela! Bos vidla, pa lohk me za besedo lovis. Tko kt ti, mystica... ful si ze naredila, zato takoj nehaj! skoda za vse, kar si do zdaj naredila in JE ZE narejeno. in dojeto. sam ker je to nekaj v bistvu novega pr teb, nimas se pravega zaupanja.... vidis pa da deluje, kar rabs, da se lohk naprej tko shtelas! sej bo, babn'ce! morte sfurat tist, kar manjka, cesar nima kozu, je pa prisotno v vasem chartu: recimo ksenija strelca, mystica dvojcka, zate, druidka, pa ne vem ostalih polozajev. heh, obe masta pa (Ks. in My.) duh v ribah. to je vcas tecno, k je tud lohk sibkejs pa ranljiv, po 2. strani pa dbest, ker nudi uvid in tekoc... hm tekochost. kako se postavi v takem primeru? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2007 aha no vids, ti si res brihta (sam: 'razum sicer pomaga, vendar je prav tako tudi ovira'). ma ne, bod vesela za duh v ribah. ok, ti dela shtalo vcas.. sam boljs da si mehka kot trda. vsak vedno dobi prave protiutezhi.. nc ni 'zastonj' oz. nakljucje. Na KLJUC (je). Kljuc je torej v tem. aja, pa tle vas mam na broju, slavistke! pa me ni nobena opomnila, da je ful napak v textu! k recimo napisem dovzetni za... pol pa vidim da sem parkrat ponovila, pa popravim v recimo obcutljivi... al obratno.. pol pa pise dovzetni na. kot kaksen kmetavzar k ne zna slovensk pisat. aja!!! da ne lazim spesl v ono temo... vedno imam tezave z 'delovni' in 'delavni'. a je kaksna definicija? sej po posluhu se grem, sam vcas sem pol vsa zmedena. vcas ze za kaksne besede, k ni dvoma, zacnem dvomt, ce jih 100x ponovim. se mi ze kar blede. te besede skoz obracat pa rokovat z njimi. no sej po 2. strani je pa uzitek.. sam pac.... vcas tezko zalaufa. tko kot vse, v bistvu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 [quote name='Marsa' post='859555' date='2. Jul 2007, 21:34']glej jih, kozlice! na broju lepo druga za drugo. druidka, men se zdi, da si ze dost nardila. Se mi zdis bolj... hm, sproscena... bolj v skladu... tud neznejsa morda mal.. al kaksna. skratka, ne vem, kaj je, sam sem se clo jaz opazla spremembo pr teb.. ze kr neki cajta, ne sam 10 dni.. mord kak mesec, dva.. krajse zadnje obdobje. morte sfurat tist, kar manjka, cesar nima kozu, je pa prisotno v vasem chartu: recimo ksenija strelca, mystica dvojcka, zate, druidka, pa ne vem ostalih polozajev. [/quote] aja mi vedno pravijo, kak sem nedostopna, hladna ... kozorog, luna bik, asc sco točka duha pa rak, sicer pojma nimam, kaj to sploh pomeni ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 ooo.....čtivo,... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2007 [quote name='druidka' post='859583' date='2. Jul 2007, 23:06']aja mi vedno pravijo, kak sem nedostopna, hladna ... kozorog, luna bik, asc sco točka duha pa rak, sicer pojma nimam, kaj to sploh pomeni [/quote] pogresam se ostale polozaje... Bik te torej tle lohk resuje... skorpijon ze ne... kajti v nedostopnosti se lohk kosa s kozlom... ne glede na to, da je strasten in silovit. je vroc. ti pa rabis mal topline. ze bik je pretrmast. vztrajen, trden. kozu je tak. sco je tak. te lastnosti so super za poslovne zadeve, za napredovanje... za 'gradit osebnost'. vendar ni gibljivosti... ni tekoce..... kako naj zaupas, se vrzes v val??? kako naj obcutis toplino, ce pa mors skoz gradit svoj svet, svojo trdnost, vse.... en tvoj custveni, mehek del, se HOCE izrazit... a se ne more... tezko... in se to potem manifestira v krizah in krizicah, depresijah in depresijicah. tocko duha zaenkrat pustimo... hmmm.. no al pa ne. je sicer to samo niansica... poprcek... janezh... ampak: kaj bi janezhevi upognjenci brez janezha in kaj bi krompirjeva solata brez popra? tudi v gobovi juhi je sicer point goba in voda, vendar ce bi blo sam to, ne bi bla cist prava. to je imaginarna tocka, ki ne more prevagat vpliva magnetizma nebesnih teles... vendar pa je TOCNA, natancna in kaze BISTVO TVOJEGA DUHA. ne uma.... ne telesa... ne osebnosti, pojavnosti, ne razmisljanja... ne delovanja.. ne tebe ... pac pa tvoj CISTI DUH. ce bi mu bil odvzet ves balast kodiranega, priucenega itd.. kar je zelo veliko, vendar premalo otipljivo. zato bi blo zlo fajn, ce bi mela kaj *konkretnejsega*, recimo merkur al pa venero v strelcu... ali kaj podobnega. ker potrebujes kanal, ventil za svo to svojo trdnost. samo sebe dusis v ene svoje kalupe (ki pa sploh tvoji niso, sam.. tko si jih sprejela in zdaj pac to furas). te nisem glih v dobro spravla, 'potolazla', sam se mi zdi, da si v eni fazi, ko bos vse to dobr razumela in *izkoriscam pravi trenutek*. skratka, mors iz te svoje trdnosti. Mors se naucit si rect (oz. tako gledat): pa kaj pol! al pa (se boljs): se boljs! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 pri moji Luni v raku pa tale Venera v Strelcu nič kaj ne koristi... se mi zdi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2007 mislim da je to kul kombinacija - ne v smislu aspektov, kar pac ni, ampak... da mas obe razlicnosti.. in mislim da je tud delujoca pr teb. si ne upam niti pomisliti recimo, kako bi bilo, ce ne bi bla oz. je ne bi blo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 [quote name='druidka' post='859583' date='2. Jul 2007, 23:06']aja mi vedno pravijo, kak sem nedostopna, hladna ... kozorog, luna bik, asc sco točka duha pa rak, sicer pojma nimam, kaj to sploh pomeni [/quote] aha sm vedla, da maš čist podobno razporejen kt jst sam asc pa sonce zamenjaš v raku mam točko fortune točko duha pa celo v levu aja, napovedi dons ne berem samo komentarje ... kot ponavadi ni potrebe iskat kšne "krivde" v planetkih [quote name='Mystica' post='859619' date='3. Jul 2007, 07:55']delaven: v povezavi z delavcem, nekdo, ki dela ... delavni sploh ni v SP ali SSKJ, če se ne motim. Naj me kdo popravi, če ve za 100 %, ga nimam pri sebi zdaj.[/quote] sm šla prov prevert Tole piše v SSKJ: délaven -vna -o prid., délavnejši (ẹ́) ki rad dela: delaven človek; njegova mati je zelo delavna; delaven kot mravlja / ekspr. delavne roke // dejaven, aktiven: delavni in pasivni člani društva; vsi smo bili mrzlično delavni How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 [quote name='Marsa' post='859801' date='3. Jul 2007, 17:47']mislim da je to kul kombinacija - ne v smislu aspektov, kar pac ni, ampak... da mas obe razlicnosti.. in mislim da je tud delujoca pr teb. si ne upam niti pomisliti recimo, kako bi bilo, ce ne bi bla oz. je ne bi blo... [/quote] verjetno - ubogi jaz na potenco Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2007 Hvala Scorpio! aja in mystica, sorchy, sem tok padla v druidko, da cist nc druzga vidla. a takle maste? kozli skorpijoni pa tko! uh! a kozu si torej v asc, scorpio? nisem vedla... kje mas pa luno? aja pac v biku najbrz. no to ti bl vidm k kozla. no sploj je luna v biku kar mocno delujoca. pa men sede folk z lunco v bikcu (tim jo ma tud, btw) mogoc zato, k mam jaz venero. Ksenija, zdejs e tle mal hecava pa tko... a vendar: res ti dela venera (HB!)... glej, si velik bolj leteca in taka, tud vcas mal frfrasta (ni sam neptun v 3.), delas oz. delala si v takem poslu, pa v bistvu si v teh prijateljskih pa takih smislih odprta in dovzetna... znas bit tud zabavna pa za spase.... nis tok trda, v glavnem, zmer.... pa 'visoko segas', sam tu pa ti dejansko otezujeta rak in kozu, k te zavirata in tvojo rast. v bistvu je rak fajn za poglabljanje, sam ni pa za preboje... to lohk z venero in marsom naredis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2007 kwa to pomen? nekaj se jezis al kaj? a k sem te 'spregledala' tkole nemarn? aja in tak zganjam, pol pa sploh nisem sla popravt oz. mi je neki zmrzoval dons 5x.. pol mi je pa dol padl. pa se, meneszdi da je pol cist sve narobe! ze skoz! k mensezdi da npaisem delovni... aha po kmeck: delovni je kaj, delavni pa kdo. Torej: zelo priporocljivo je ta cajt izkoristiti delovno in tako najbolje da smo kar se da delavni. thanx! evo zdej pa vem, me vecX zmot pa v dvome sprav, pa pol ni cajta, hocem dat cimprej gor, se mi ne zdi tok bistveno kot da je napoved gor... pol pa vsakic pozabim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 men je pa kul moja točka duha v kozlu....pa sem bla nekaj časa kr mal pissed off zarad tega....zdej pa vidim, da me skoz tera na realizacijo...pa še kakšno pozitivno bi se najdlo s tega...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 [quote name='Marsa' post='859774' date='3. Jul 2007, 17:03']pogresam se ostale polozaje... Mors se naucit si rect (oz. tako gledat): pa kaj pol! al pa (se boljs): se boljs! [/quote] ma, sem šla mal gledat: sonce, venera v kozorogu; merkur,mars v vodnarju; luna v biku, jupiter, saturn, pluton v tehtnici; uran škorpijon, pa neptun v strelcu. saj ne da bi vedla, kaj vse tole pomeni, sem si pa šla sposodit eno knjigo o tem sicer pa ja, se učim reči: pa kaj pol in odditi novim izzivom naproti. kaj pa naj druga? brez veze se neki obremenjevat, če pa ne gre. greš pač dalje. neki ugotavljam, da se mi apetit povrnil, pa saj bla napovedana neka požrešnost, a ne ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 [i]Namesto da bi se pomikali naprej, se veselili tega, kar je ... Prav tako se še vedno poglobljeno ukvarjamo s preteklostjo ...[/i] se nisem sicer ukvarjala s preteklostjo, mi pa ni šlo v glavo, zakaj včeraj zvečer vzela iz omare album in ga pogledala in se mal zamislila pa tako zelo dolgo ga že nisem, itak ga dala na tako mesto, da ni bil viden, pol pa takle včeraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 včasih se je treba soočit s preteklostjo, da jo spustimo iz rok...da lahka gremo naprej There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2007 Ojla Druidka! Ja, fino k mas merkur pa mars v vodnarju in vladarja sonca (saturn) v tehtnici, k ti to da mal drugacnega drajva, zracnosti. v bistvu imas vse lepo prisotno, razen voda ti manjka, torej mors razvijat vero, zaupanje, socutje, ljubezen in podobno. Tist, cesar v chartu ni oz. je pomanjkanje, je treba bolj razvijat oz. na tem delat. men pa recimo zrak in ogenj manjkata (pa pr ognju mi se kr nekak rata ) A tko, fotke? jaz sem jih tud v tem cajtu pogresala (k so ostale v StVidu, pa se se nismo zorganiziral v enih teh smereh ). Bi jih tud gledala, pa tud fotkala bi, sam mam ze 1 let pokvarjen fotkich. ja, normalno: ce ne izdelas prvega razreda, ne mors it v druzga. logisch. * me pa vedno nekak opozorite, v zvezi s cim se morm obremenjevat tkole... (k v soboto osvezite napoved, da me ja gricka k morm novo pisat, sploh pa zdej, k mam dve). Drugac pa maram (oz. mam itak rajs), da se na konc tedna komentira, k se bl vid, kaj pa kako.. k v zacetku tedna pravzaprav se ne mormo vedt, kako se bomo pocutil v cetrtek. tko da je vcas dobr tole tud za nazaj gledat..... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.