Madlena 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Dovolj imam! V sedmih letih kar sem zbolela za depresijo sem se zredila neverjetnih 53 kilogramov. Mučim se z dietami, kar naprej bi jedla in ne morem in ne morem več shujšati. Teža me ovira pri vsakdanjem delu, pri gibanju in počutim se kot slon. Ima kdo kak nasvet kako uspešno shujšati ob pomoči mogoče hipnoze? Poznate kakega hipnotizerja, ki se s tem ukvarja? Ne vem več kaj storiti sama s sabo. Čisto sem obupala! Prosim vas, za vsak vaš nasvet vam bom iz srca hvaležna. Pa ne mi o telovadbi in gibanu, ker sem zaradi ogromne teže skozi utrujena in se težko gibam. To bi prišlo v poštev šele, ko bi vsaj nekaj kilogramov izgubila. Še enkrat hvala vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Madlena 2. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2007 mantis...ne jem več toliko kot prej, zato se ne redim več a tudi shujšam ne. Jem pa preko celega dneva, sicer pazim, da ne jem preveč redilnih jedi, a vseeno je kalorij očitno preveč, če kilogrami ne grejo dol.Res mislim, da bi mi edino hipnoza pomagala, da uredim to hujšanje v moji glavi. Samo ne poznam nikogar, ki se s tem ukvarja, čeprav sem slišala, da je to zelo uspešna metoda. Upam, da mi bo kdo tukaj znal povedat, na koga naj se obrnem.Hvala za tvoj komentar! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Prosim vas, za vsak vaš nasvet vam bom iz srca hvaležna. Pa ne mi o telovadbi in gibanu, ker sem zaradi ogromne teže skozi utrujena in se težko gibam. To bi prišlo v poštev šele, ko bi vsaj nekaj kilogramov izgubila. Ni mi jasno, res ne. Kaj ti točno pričakuješ, da bi hipnotizer naredil? Oz. kaj ti bo uredil v glavi? Da boš kaj? Manj jedla? Bolj zdravo jedla? Če sem prav razumela, hočeš biti bolj ali manj pri miru, manj jesti in hujšati? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Madlena 2. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2007 Rada bi jedla malo in bila sita ter shujšala toliko za prvo silo, da bi se lahko normalno začela ukvarjat tudi s telovadbo kar pri tej teži žal ne morem, ker sem omejena pri gibanju in tudi težko stojim zaradi prevelike teže. Ni problem v jedilniku, gledam, da se zdravo prehranjujem, da ne jem mastno, sladko, vendar so moji obroki vseeno prepogosti, ker sem skozi lačna in zato bi želela, da mi s pomočjo hipnoze zmanjšajo občutek za lakoto in apetit. Kdo pozna koga, ki se s tem ukvarja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sani 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Živjo! Tudi jaz sem imela depresivno obdobje in sem se zredila iz 59kg na 78kg. Ko sem enkrat pridobila težo, kilogrami niso nikoli več upadli. Obstaja 90 dnevna dieta, ki ni težka in zakomplicirana, pa tudi brez kakršne koli telovadbe deluje. Dala sem jo že parim prijatlom, pa so vsi shujšal. Moja najboljša kolegica je v enem mesecu shujšala za 14 kg, jaz sem pa iz 78 kg do 62 kg rabila mesec in pol. Najlepše pri tej dieti je, da se lahko lažje pregrešiš, vendar ti to ne sme postati navada. Če imaš voljo, da poizkusiš povej, pa jo bom tukaj napisala. Pa še enkrat ti povem, če se ti da vsaj osem dni probat to dieto boš nadaljevala z njo ker je tok enostavna in 100 % deluje. Drugače pa obstaja en hipnotizer, k kateremu je hodila moja znanka. Hipnoza ne deluje ravno najboje, pa še cene so astronomske, polega tega ti pa tudi hipnotizer da dieto, ki pa ni ravno tako enostavna, tako da na koncu sploh ne veš ali deluje hipnoza ali dieta. Če želiš dieto povej, pa ti jo napišem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dukimen 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 mogoče bom mimo udaru....se mi zdi, da sem zadnjič (sicer z enim ušesom in še to na pol) slišal po tv, da delajo operacije zmanjševanje želodca nekje v sloveniji in to celo zastonj....treba preverit to informacijolpD Citiraj "It is not a shame to be down but to stay down" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Madlena 3. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2007 Sani, prosim te, kar napiši mi tisto dieto, ker sem pripravljena vse poskusit. Hvala! Dukimen, lahko izveš kaj več o tem kar si napisal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Madlena 3. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2007 Mantis...ne vem kako naj se ti zahvalim za tako vzpodbudno pismo. Od srca ti hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sani 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 90 DNEVNA DIETA 1. DANZAJTRK: pest sadja (to pomeni npr. 2 jabolka, 2 banani, 2 pomaranči, pest češenj...) KOSILO: - 2 do 3 zrezka,ali 2 do 3 jajca, ali 2 do 3 šnite sira - solata (brez prelivov, čim bolj naravna), jaz sem jedla tudi vloženo solato - 1 kos kruha (če ne zdržiš na začetku tudi dva, potem pa zmanjšaj) - OBVEZNO: po končanem obroku moraš popiti 2 dcl juhe, ampak čiste juhe, brez rezancev itd. VEČERJA: polovica tistega (če si jedla za kosilo meso, potem tudi obvezno za večerjo meso) kar si jedla za kosilo, vendar brez juhe 2. DANZAJTRK: isto kot prvi dan KOSILO: - kuhana zelenjava; npr. stročji fižol, fižol, krompir, cvetača,... Meni osebno je ta dan najtežji, ker mi zelenjava in sadnje ne odgovarjata, vendar sem malo pogolfala in sem si zelenjavo popražila na čebuli, tako da je bilo zame malo bolj užitno. - 1 kos kruha - solata VEČERJA: polovica tistega kar si jedla za kosilo 3. DAN (zame najboljši) ZAJTRK: isto kot prvi dan KOSILO: pizza z zelenjavo, testenine z zelenjavo, kar koli je iz testa, samo da mora biti priloga samo zelenjava, nič sira in mesa VEČERJA: 2 kosa torte ali 2 kosa druge sladice - OBVEZNO: 1 tablico JEDILNE čokolade (navadna čokolada odpade)Tu sem jaz nameso torte pojedla tudi malo čipsa ali pa kakšno drugo sladkarijo. 4. DAN ZAJTRK: isto kot prvi dan KOSILO: sadje VEČERJA: sadje PIJAČA: pri tej dijeti moraš uživati čim več vode, najbolje da si jo naliješ v plastenko in kontroliraš koliko jo boš spila, vsaj kozarec na uro. Kavo brez mleka in sladkorja (jaz sem jo pila z mlekom in sladkorjem), sokov se izogibaj. Kadar koli boš med obroki zares lačna, tako da ne boš zdržala (jaz sem na začetku imela take probleme, ker se nisem najedla), pojej isto stvar kot si tisti dan jedla, samo probaj brez kruha. Kasneje pa lahko probaš po sadnem dnevu še vodni dan. To pomeni da 5 dan piješ samo vodo, da se telo spuca. Vendar ti ga ne priporočam, da ga probaš izvesti prehitro, da ti ne bo volja pošla. ZAČIMBE: dovoljene so vse začimbe - zakon Če boš probala z dieto se jo drži vsaj 8 dni, tako da boš videla da deluje, potem pa pride volja in ne boš hotela prenehati. Dieto lahko držiš 90 dni, potem pa moraš imeti kakšna dva meseca pavze. Poanta te diete je, da se navadiš jesti po obrokih, da spremeniš način prehranjevanja. Baje jo dajejo v bolnišnicah bolnikom z prekomerno težo pred operacijo. Če imaš še kakšno vprašanje me vprašaj. Vsi ki jih jaz poznam, so s to dieto zares shujšali, tudi jaz. Držim pesti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Madlena 3. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2007 Sani, tisočkrat ti hvala!!! Mislim, da bom zdržala s tako dieto. Zanima pa me, če lahko okisaš zelenjavo, solate s kisom in olivnim oljem...saj samo z eno malo žličko? Na zelenjavo sem namreč nora. Zanima me tudi, če moraš čokolado obvezno jesti, ker je ne maram. Vse drugo je sprejemljivo, čeprav nisem preveč od mesa, ampak bo že, saj piščanca, purana in ribe jem. Zdaj grem sicer na dopust, ko pa se vrnem, bom začela s tvojo dieto in ti poročala o rezultatih.Koliko misliš, da bi morala izgubiti v prvih osmih dnevih, da bom videla, če mi pomaga?Zaenkrat prisrčna hvala in se tipkamo.Hvala tudi vsem ostalim za vaše nasvete, ki so seveda še naprej dobrodošli! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Hipnoterapevtski center Ljubljanainfo tel.01/565 97 81 gsm 031/808 837 Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Madlena, lep pozdrav Zdej, eee, kaj pa pravi tvoj psihiater? Kaj pa pravi tvoj osebni zdravnik? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Madlena 3. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2007 Silki...najlepša hvala za informaciji...sem že poklicala in se dogovorila. O rezultatih bom poročala. Hvala ti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sani 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Solato lahko pokisaš, lahko tudi uporabljaš balzamični kis. Tudi vsa olja in začimbe so dovoljene. Čokolado moraš obvezno pojesti (1 tablico jedilne čokolade), ker drugi dan sledi sadni dan, sadje pa baje povzroča alergije (nisem se spuščala v podrobnosti). V štirih dneh ti bo oplahnil trebuh, ker so vsi, ki so probali dieto najprej to porajtali, vključno z mano. Potem pa kasneje gredo kile porcentulano dol, več kil imaš, več jih v štirih dneh ali enem ciklu zgubiš. Kile gredo en mesec enakomerno dol, v drugem mesecu se rahlo hujšanje ustavi, potem pa gredo še največ dol v tretjem mesecu, ampak to sigurno zato, ker se ljudje zaradi bolšega počutja in občutka lahkosti, začno ukvarjati še s kakšnim športom ali pa rekreacijo. Zdrži vsaj 8 dni, pa boš sigurno zadovoljna. Pa brez golfanja, pa ne zaradi nas ampak sebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Madlena 3. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2007 Butl, moja psihiatrinja se zaradi mojih kilogramov ne sekira, saj pravi, da ko se bom počutila, da bom ponovno začela hujšati. Me nič ne preganja k temu. Sani, hvala za odgovor. Kaj pa jogurti? Imam jih zelo rada, še posebno Bifidus, pa ne vem, če jih lahko v tej dieti ješ. Če se jih ne sme, jih bom zelo pogrešala. Raje bi jedla jogurte kot sir. Bom pa uporabila kombinacijo hipnoze in 90 dnevne diete in upam, da mi bo tokrat uspelo. O rezultatih bom seveda poročala tukaj, saj si zaslužite, ker ste tako prijazni in mi pomagate, da izveste kako mi uspeva. Hvala vsem od srca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dukimen 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 MAdlena, 1. dieto začneš, izvedeš in potem vzdržuješ težo predvsem v glavi 2. če ti to odgovarja lahko rečem, da je 90-dnevna ločevalna dieta kar v redu, ješ raznovrstno, ješ čez cel danosnovno o dieti http://www.mojplanet.si/forum, kjer si izmenjujejo mnenja in se moralno podpirajo http://www.mojplanet.si/forum/index.php 3. o zmanjševanju želodca (priporočam gledanje)http://24ur.com/bin/video_show.php?KATARIN..._media=60024416 SREČNO!! :palec: lpD Citiraj "It is not a shame to be down but to stay down" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Ena od številnih možnosti. Za imet manj kilogramov: "...Redi kupljen kruh (vsebuje maščobe), mleko in mlečni proizvodi (holesterol, maščobe), industrijske slaščice (beli sladkor, maščobe), nekvalitetne industrijske maščobe (margarina, rafinirana olja)… Napolitanke imajo npr. do 40% nekakovostnih masščob... Navedena živila se da zelo enostavno zamenjat s Ph bolj uravnoteženimi živili (pri presnovi). !!!!!!Za več informacij. Se v knjižnicah dobi knjiga Barice Kranjec: Zdravje prihaja iz kuhinje. Notri je v poglavju pod "makrobiotiko" vse to napisano na kratko in razumljivo. Danes pa res ni potrebe, da je človek zamaščen in rejen. Če tega ne želi. Pa mu ni treba bit 100% "makrobiotik". V kolikor je kolikor toliko; relativno zdrav: http://www.svet-je-lep.com/prehrana/makrob...na_prehrana.php Makrobiotika drugače NI vegetarijanstvo. Občasno se konzumira lahko: ribe in morsko hrano. Vsak grižljaj je pa modro dobro prežvečit..."__________________ Treba paločit debelost od "napihnjenosti" kot posledico jemanja nekaterih močnih zdravil (psihotikov). Ko se v telesu "kopiči" voda. Taka oseba zgleda "napihnjena". Lahko pa gre za kombinacijo debelosti in "napihnjenosti". Povedano laično. Maščoba se tudi topi po 25 minutni aerobni vadbi. Vsak 2. ali 3. dan (tek, trim kolo...). Pa delat stvari, katere človeka naredijo notranje bolj zadovoljnega. Da se NE tolaži z "mašili" kot je čokolada, napolitanke, sladoled, oreščki (razni)... LP. In dober apetit še naprej. Z bolj ustrezno prehrano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Madlena 3. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2007 Hvala vam za dobre nasvete in misli in moralno podporo. To mi veliko pomeni. Upam, da mi bo tokrat uspelo in bom počasi dosegla spet staro težo, da se bom lahko normalno gibala, kupovala normalne številke garderobe in da bom izgledala podobno normalnemu človeku. Še enkrat hvala vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Še enkrat hvala vsem!Ni za kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 ...kupi si hoodio za prvi mesec diete, da ti zmanjša apetit... pol ko se ti bo zelodec nekoliko skrcil bos pa lazje tut brez tega shujsala... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Madlena 4. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2007 Kaj je hoodio? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 hoodio Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Madlena 4. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2007 Prebrala sem o hoodiu, pa me zanima, če kdo ve, kje v Sloveniji bi se ga dalo dobit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dukimen 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Prebrala sem o hoodiu, pa me zanima, če kdo ve, kje v Sloveniji bi se ga dalo dobit.boš se morala sama mal potrudit, lahko v najdi.si odtipkaj hoodia in najdeš, lahko poguglaš (isti postopek) za nakup imaš kar nekaj možnosti1. kupiš v slo in hudo preplačaš2. kupiš usa, ista škatla parkrat ceneje, plačaš še poštnino in na to še carino in ddv, še zmeri bistveno ceneje3. kupiš e-bay.de, zmerno povišane cene napram usa, hitro pride, ni komplikacij, nobenih oddatnih stroškov (priporočam) kolk si stara? lpD Citiraj "It is not a shame to be down but to stay down" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Madlena 5. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2007 Stara bom 41.Kaj je to e-bay.de? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.