Skoči na vsebino

Glog

Recommended Posts

Pozdravljen. :palec:

Jp, sama imma izkusnje in mroam rect, da je glog zakon! xokx

(ni pa nic fajn za pit, se meni ne, k svasta lohk uzijem, ce je koristno zame.. ne da je grenek al kaj tacga, pac pa je nekako... *masten*.. tezko ga zgoltam dol).

Deluje pa za vse srcne tezave in ne samo v primeru aritmije.

v kombinaciji z omelo dela cuda!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Deluje pa za vse srcne tezave in ne samo v primeru aritmije.

Zdaj vsaj razumem, zakaj so glogov kol zabijali vampirjem v srce. Bržkone jih je jebala aritmija al kj tazga ...

v kombinaciji z omelo dela cuda!

No ja - pri vampirjih naredi čudo v kombinaciji s kladivom

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Zanima me če ima kdo izkušnje z glogom za zdravljenje aritmije srca.

Za odgovore se zahvaljujem.

Za tole prvič slišim...glog je kardiotonik - krepi srčno mišico ,predvsem pa URAVNAVA krvni tlak - tako visokega kot nizkega -predvsem / kot je marsa nepisala- z omelo pa sploh / , v kombinaciji z baldrijanom ali pa pasijonko pa resnično lahko vpliva na preprečevanje aritmije.Sam po sebi pa ne. Drugače se pa učinki gloga poznajo šele po večtedenskem uživanju- najbolje tintkture -3x na dan po 25 kapljic. Akutno pa glog ne pomaga- takoj, mislim...

Za aritmijo je bolje uporabljat baldrijan- kot preventivno pomirjevalo ...mam te probleme tudi sam ...

zdrav srček ti želim

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

zdrav srček ti želim

xegox :palec:

x8Dx Tudi jaz zelim to (nam) vsem. :palec:

Imas prav, baldrijan je *najboljsi*... za aritmijo pa pravzaprav itak ni zdravila v tem smislu, lohk zdravis predvsem simptome.

Tud jaz mam aritmijo, medtem ko sem si pa recimo hipertenzijo v celoti pocajtala (z jogo sicer, sem pa tud tele caje furala).

No: glog, omela, baldrijan so univerzalni caji za srce, ki URAVNAVAJO delovanje, tako so primerni pri viisokem in prav tako nizkem pritisku in pri vseh ostalih tezavah s srcem.

simptome, kot so recimo razbijanje in pospesen utrip srca, pa, kot je rekel tud matjaz, najbolj ucinkovito lajsa balrdijan.

Nosorog, bogve zakaj ravno z glogom... najbrz zato, ker sciti pred uroki in podobnim, ga imajo ponekod za svetega.

ampak saj so, mislim, uporabljali tud omelo (ki naj bi imela podoben ucinek). :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...