Skoči na vsebino

Lepe misli...

Behemoth

Recommended Posts

Našega mladega Behyja je pa prijelo, da bi rad šel na fakulteto za zdravstvene vede v Ljubljano :wOOt: Končno nekaj koristnega :D

No, in Behy bi vas rad prosil, da si vsak v mislih vsaj 1x (zaželjeno je večkrat) naj ponovi naslednji stavek:

"Hočem, da leta 2009 na Visoki zdravstveni šoli na na smeri zdravstvena nega ni omejitve vpisa!"

Behy vam bo zelo hvaležen, saj v primeru, če bo sprejet na diplomski študij zdr.nege, vam vsem plača kavico, al pa sok al koji bog že pijete :D Štima?

Moji vodniki so rekel, da bojo že poštimal, ampak ok, ziher je ziher :wOOt:

Lep day x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

Že mislm na to ... x:Dx

ah, Behy, ne vem, če je pametno tole obljubljat x:Dx x;)x

drugač pa že mislim :sorcerer: :detelca: no problem x;)x

Hvala, hvala :kiss:

Sej mislim, ne vem kaj me je pičilo, ampak zdaj ko opravljam to počitniško delo v psihiatrični, mi je kar to delo priraslo k srcu. Ok dobro, na drek se še ravno nisem navadil, danes smo ravno mel eno epidemijo driske, cel oddelek ssral ko norc :D Pa še premalo stranišč je blo ;) hehehe, no pa je celi oddelek tak smrdel, da sem mislil da bom crknil tam noter. Ampak ok, sej še malo pa se bom tudi na drek navadil, na goloto sem se že ;) :D In mi problem enega dedeka al pa babice tam umit.

Po diplomskem študija pa bi se še šel rad spceilizirat za medoperativno zdravstveno nego :)

• 3 weeks later...
Supeca si,take rebmo da bojo drugim pomagal pa še zase ne pozabi poskrbeti.

Molm naj se ti uresničijo želje

če bo pa kava padla pa še bolš,sam masko boš mogu dol dat....

LP

Ok, hvala že vnaprej :kiss: Saj sem si premislil, nebi se rad šel specializirat za perioperativno zdr.nego ;) Bom več korsti nardil če bom ostal dipl. medicinska sestra :)

Aja, pa slika v podpisu ni moja, klikni na moj vzdevek, tam jem oja slika :P

Lp

Aja, sprememba "misli", raje si zaželite, da bi Behy bil sprejet v željen študijski program. Ker mam tudi prebliske.

Na visoko zdravstveno grem ziher, sam nevem še kam, sem se danes pogovarjal z eno delovno terapevtko in mi je bla ženska ful zanimiva :D

Guest mačona

upam ... ti želim ... kavico z mano. x:Dx

ničesar se oklepat ... kar bo srce velelo ... bo pravo ... toplo polagam na srčka tole. res. xsrcx

mojstrica prebliskov, premišljevanj, zablod in podobnega ti menda lahko to reče. :inocent: al sem spet stara mama? x:Dx tudi OK. x:Dx

upam ... ti želim ... kavico z mano. x:Dx

ničesar se oklepat ... kar bo srce velelo ... bo pravo ... toplo polagam na srčka tole. res. xsrcx

mojstrica prebliskov, premišljevanj, zablod in podobnega ti menda lahko to reče. :inocent: al sem spet stara mama? x:Dx tudi OK. x:Dx

Ne saj se ne oklepam, me kar vleče v študij zdravstvene nege. Ok, mogoče sem malo kukuc, ampak sem nekaj dni nazaj prišel do spoznanja, da mi je vila pot skozi izboraževanje v zdravstvu vedno odprta, brez omejitve, sem prišel v srednjo šolo, če mi grozi popravni, sem vedno eden izmed redkih (rečmo, še 2 zravn mene), ki naredijo tisti predmet brez popravnega, in to z zeloo dobro oceno (4, 5 ), torej, če je res to moje življenjska naloga, mi bo pot v zdravstvu vedno odprta, oz. bojo vodniki že poskrbel da bom prišel noter :D Tak da zdravstvo študirat očitno grem :)

Hehehe, aja mimogrede, nov vzdevek mi je danes pacientka dala...: "Sestra Niko" :wOOt: :lol:

Guest mačona
Ne saj se ne oklepam, me kar vleče v študij zdravstvene nege. Ok, mogoče sem malo kukuc, ampak sem nekaj dni nazaj prišel do spoznanja, da mi je vila pot skozi izboraževanje v zdravstvu vedno odprta, brez omejitve, sem prišel v srednjo šolo, če mi grozi popravni, sem vedno eden izmed redkih (rečmo, še 2 zravn mene), ki naredijo tisti predmet brez popravnega, in to z zeloo dobro oceno (4, 5 ), torej, če je res to moje življenjska naloga, mi bo pot v zdravstvu vedno odprta, oz. bojo vodniki že poskrbel da bom prišel noter :D Tak da zdravstvo študirat očitno grem :)

Hehehe, aja mimogrede, nov vzdevek mi je danes pacientka dala...: "Sestra Niko" :wOOt: :lol:

aja? :inocent: x:Dx mene so v lokalu oklicali za teto .... x:Dx

no, bo že prav ... dbest. xDDx dober pogled na zadevo. :palec: :2src:

Sem opazil, da svoje delo opravljaš s srcem, kar je zelo pohvalno.. :palec: Bom tudi jaz kdaj pomislil, ti pa poskrbi za čim večje število točk, za ziher.. x;)x

Jap, meni je res to en tak lep poklic, pa kaj če se nekaterim gabim ker mam vsakodnevno opravka z drekom, urinom, kuzlo, krvjo, umazanijo..., meni ni nič ogabno :D več ;)

Jap, so mi rekel zakaj sem rojen za ta poklic, zato ker:

-vem, da imajo bolniki prednost pred mojimi potrebami (npr. čik pavzo, kafe pavzo)

-vem da prisrčen pogled, topel dotik in prijazna beseda marsikomu polepšata dan

- sem nasploh komunikativen

- prijazen

-potrpežljiv

-rad pomagam, če me le-kdo prosi.

Bom pa se tudi za ziher potreudil pri točkah, obnavljam znanje in zdr.nege iz 1. in 2. letnika :D

aja? :inocent: x:Dx mene so v lokalu oklicali za teto .... x:Dx

no, bo že prav ... dbest. xDDx dober pogled na zadevo. :palec: :2src:

haha, teta :lol: Ja jaz pa sem sestra :P

• 2 weeks later...

Aja, pa še nekaj, danes sem eno pacientko spremljal v uni.klinični center MB, in sem na radiologiji čakal na rentgen, in so lih mim ko šus prišibale sestre iz intenzivne nege

in ne sam to, da imajo hudičevo dobre uniforme (take rumene), ampak me že dolgo mika, da bi jaz se tudi rad preizkusil v zelo naportni inztenzivni negi, torej bodte srčki in prosite še, da bi potem dobil službo v ljubljanski bolnici (že od nekdaj hotel tam delat) na internem oddelku intenzivna nega :D

Mogoče bo Behy prav VAS kdaj rešil :D

ojla,

ja verjetno si ze opazil, da ti vse to ratuje, ker delas nekaj,v kar verjames s srcem in se nesebično lotevas dostikrat tezavnih situacij.

lepo je da tako mlad fant tocno ve kaj hoce od zivljenja!

zato ne vidim nobenih problemov na tvoji zdrav.poti.

vse lepo! x:o)x xwizardx

p.s. nimam stekline

mia x;)x

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

ojla,

ja verjetno si ze opazil, da ti vse to ratuje, ker delas nekaj,v kar verjames s srcem in se nesebično lotevas dostikrat tezavnih situacij.

lepo je da tako mlad fant tocno ve kaj hoce od zivljenja!

zato ne vidim nobenih problemov na tvoji zdrav.poti.

vse lepo! x:o)x xwizardx

p.s. nimam stekline

mia x;)x

Oh, da bi blo res, ampak saj če tako gledaš, sem brez omejitve prišel na srednjo (btw, mi je ena jasnovidka rekla, da je baje moja lajf naloga celostno zdravljenje), upam da imajo kaj vodniki opravit vmes :D Saj jih skoraj vsak dan prosim naj mi dajo malo volje, da se bom bolj zravn spravil pri učenju, pa naj čim nizko omejitev naredijo na visoki v lj (splošni predmeti me ful jebejo :( )

Uf, ej če pridem na študij zdr.nege ej firekt ceumu forumu častim pijačo, obljubim :D

• 1 month later...
mali, sej veš da sem že nekaj časa s teboj.. naj ti uspe x:Xx

Vem ja ;)

Pa tak vem da mi bo, ker glede na to, da sem fajn razvajenm pa da vedno dosežem kar hočem.... ;) Mi tudi tokrat nebi smelo spodletet :P

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...