Skoči na vsebino

Zlati O5 za Vse Zhelje!

intruder

Recommended Posts

Enostavno nekaj hochem in si to predstavim. Pa dvomam. Dvoma naj bojo chrne misli kot kakshen oblak. Postanem z vdihom taj oblak, umiknem se nazaj pa si ga ogledam. kaj vidim? Chrne misli pravzaprav niso moje! Olochim: tega vech ne rabim; pustim da se diskreira in zhe spet mochno zafirmiram namero in nameno operacije.

Primer CASCADE:

Oblak razcepim na pol ko naredim korak naprej v novo situacijo.

Reafirmiram!

To so ene zabavne in efikasne 'o5' tehnikice. Che me kaj moti, ne morem najti parkirnega placa, ne najdem punco, vporabim o5 in je zhe

pred mano! Poskusite! http://207.88.74.110/pucklist

Claudio Valentin Solis

Deli na socialnih omrežjih

Dva primera za shujshanje:

1.

Predstavi si debelo telo;) kot res veliki krompir in to postani z vdihom, torej vdihni zelo veliki krompir in postani velik kot vesolje; vesoljski ultra-krompir! Zdej naredi (mentalni ali pa realni!) korak nazaj in ga opazuj. Ne rabish ga vech. Pa, pa!

Odpihni in prepusti mu da se kar sam diskreira! Afirmiraj zazheljeno linijo, tezho, vizualiziraj se (nalepi svojo glavo na kaksho telo iz magazina).

2.

Projiciraj telo v lebdechi krompir pred sabo. Zaleti se (mentalno in za res) v ta oblik z katano ga razcepi v dva dela in pejt skozi v novo vesolje kjer si gibka kot Deedee!

Podobno gre za negativno astrologijo. Uranchek v 12ti hishi postane 'krompirchek';) http://207.88.74.110/pucklist/reports/slovenia

Claudio Valentin Solis

meni se zdi tut tako, stran je mau nepregledna, sploh pa temne barve; nič ne diši´ po pastelnem´,svetlem ozaveščanju :|

Morda ti jo lahko mi popravmo:_:

sej jest tut mam rad metaforične izjave:); ampak sledim ti le na pol .

sej sm gledal bin ladnovo rojstno karto; res neverjetna je; prava sisalica power expres:); prava kombinacija rušilnega in božanskega´

:o)

pokowc

quote:

Enostavno nekaj hochem in si to predstavim. Pa dvomam. Dvoma naj bojo chrne misli kot kakshen oblak. Postanem z vdihom taj oblak, umiknem se nazaj pa si ga ogledam. kaj vidim? Chrne misli pravzaprav niso moje! Olochim: tega vech ne rabim; pustim da se diskreira in zhe spet mochno zafirmiram namero in nameno operacije.

Primer CASCADE:

Oblak razcepim na pol ko naredim korak naprej v novo situacijo.

Reafirmiram!

To so ene zabavne in efikasne 'o5' tehnikice. Che me kaj moti, ne morem najti parkirnega placa, ne najdem punco, vporabim o5 in je zhe

pred mano! Poskusite! http://207.88.74.110/pucklist

Claudio Valentin Solis

cool!!! slisi se izvrstno!!! :)

sam pa mi je ze kar malo hudo postalo zaradi tvoje internet strani...

namrec, ce hoces se lahko dogovoriva pa ti izdelam boljso!!!

mail mi at: 2@royal-emails.com

ker ocitno tisto stran razumes le ti in se kdo, vecini nas tukaj

pa zgleda ni jasno??

kaj mislis?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...