issa 9. julij 2007 Prijavi Deli 9. julij 2007 Odpiram temo, upam, da še ni bila objavljena. Zanima me, kje kupujete najrazličnejše stvari (hrana, kozmetika, čevlji ...) vegetarijanci, vegani.Glede hrane največkrat zavijem v Kalček, no pa zdaj so tudi hipermarketi že bolje založeni z vegetarijansko hrano. Kozmetiko oz. milo, zobne paste, šampone ipd. kupujem v Vegea.si, upam, da si bom tam kmalu tudi vegan čevlje privoščila. Kar se tiče restavracij pa klasika - Vegedrom ali kakšna picerija.Kaj pa vaše priljubljene ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. julij 2007 Prijavi Deli 9. julij 2007 Odpiram temo, upam, da še ni bila objavljena. Zanima me, kje kupujete najrazličnejše stvari (hrana, kozmetika, čevlji ...) vegetarijanci, vegani.Glede hrane največkrat zavijem v Kalček, no pa zdaj so tudi hipermarketi že bolje založeni z vegetarijansko hrano. Kozmetiko oz. milo, zobne paste, šampone ipd. kupujem v Vegea.si, upam, da si bom tam kmalu tudi vegan čevlje privoščila. Kar se tiče restavracij pa klasika - Vegedrom ali kakšna picerija.Kaj pa vaše priljubljene ? Tukaj... Seznam spletnih trgovin z zdravo prehrano Pozdravljena... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/023.gif Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 12. julij 2007 Prijavi Deli 12. julij 2007 Odpiram temo, upam, da še ni bila objavljena. Zanima me, kje kupujete najrazličnejše stvari (hrana, kozmetika, čevlji ...) vegetarijanci, vegani.Glede hrane največkrat zavijem v Kalček, no pa zdaj so tudi hipermarketi že bolje založeni z vegetarijansko hrano. Kozmetiko oz. milo, zobne paste, šampone ipd. kupujem v Vegea.si, upam, da si bom tam kmalu tudi vegan čevlje privoščila. Kar se tiče restavracij pa klasika - Vegedrom ali kakšna picerija.Kaj pa vaše priljubljene ? Hm, sem iz vegetarijanske družine, a nimamo kakih posebnih trgovin naštudiranih ... sej majo v hipermarketu tud kakšne stvari za nas ... sej jemo čist vse isto, sam da ni mesa, tko da je kr v redu, kar se tega tiče.Kakšni pa so veganski čevlji?? To pa prvič slišim OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
issa 15. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2007 Ja, saj hrano tudi jaz dobim v hipermarketih, mene je bolj zanimalo kje dobite ostale stvari npr. čevlje, modne dodtke kot so torbice ... Če seveda sploh pazite na to, ali kupujete usnjene, neusnjene? Vegetarijanski čevlji namreč ne vsebujejo usnja in ostalih živalskih sestavin. Jaz sem imela kar težave dobit take čevlje, sedaj se končno dobijo tudi pri nas (v www.vegea.si), ampak me zanima, če se jih dobi še kje, kje jih vi kupujete. Zato sem odprla to temo, ker tista druga tema je o zdravi prehrani. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 17. julij 2007 Prijavi Deli 17. julij 2007 upam, da si bom tam kmalu tudi vegan čevlje privoščila. jaz sem si kupila na razprodaji sandale za 20 EUR in torbico za 14 EUR, oboje vegan, brez nalepke sicer, ampak malo bolj pozoren opazovalec takoj opazi, da je vegan mislim, da se splača razmislit Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
issa 18. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2007 Saj zdaj s poletno obutvijo res ni ne vem kakšnih težav, se dobi. Ampak za jesenko, zimsko je pa težje dobit ... Poletne stvari sem si tud jaz nabavla v običajnih trgovinah, nekaj v Bati, nekaj v indijski ... Pri kozmetiki je pa tako, da se ne spoznam ne vem kako na sestavine, vem pa, da so večkrat dodane sestavine, ki izvirajo iz živali, zato mi je veliko lažje, če na kozmetiki že piše, da je vegan ali pa, da ima vsaj znak, da ni testirana na živalih. Mogoče kdo bolj podrobno pozna živalske sestavine, ki se jih lahko najde v kozmetiki? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts