Skoči na vsebino

Napoved za 29. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/29/"][b]Napoved za 29. teden[/b][/url] - [b]16. - 22. julij 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Saj lahko preskočim 28. teden?.....je predivji zame....

...20. ima meni ljuba oseba operacijo...težko in življensko pomembno....

.....napoved se mi zdi zelo optimistična, mirna...velja tudi za take zadeve?

enja... :detelca:

drgač sem pa čist v skladu in toku.....to meji že na čudaštvo xOOx ....itak bla sam doma...če odštejem tistih 20km na biciklu vsak dan.....skulirana v nulo....fatiranje pa risanje....u bistvu ful nice..... xyesx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

...še nisem brala,....grem popravit zamujeno... x;)x xDDx

...sicer pa ,.....okoli mene pa zadnje čase vse cvetoče...počutje skladno z okolico... xflowx :flowerface:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='Ksenia' post='862963' date='15. Jul 2007, 06:11']Enja xsrcx
naj bo operacija uspešna :palec:[/quote]

[quote name='Amis' post='863150' date='16. Jul 2007, 10:21']enja... :detelca:[/quote]
Hvala punci :2src:

Enja, upam, da je operacija minila brez zapletov xsrcx
moram preverit če so napovedane kakšne prebavne motne... tami ful boga, v krčih, driska bruhanje že cel popoldne... bila od zjutraj pri moji sestri, ki je tik pred porodom... ampak a se spomnite ko sem januarja povedala da bom teta.. kako čas hitro teče ;)

[color="#008080"]Več bo tudi vnetij in poškodb in zastrupitev in prebavnih motenj, slabo pa se bomo odzivali tudi na pike. [/color]

evo xrolleyesx

[quote name='Ksenia' post='864610' date='21. Jul 2007, 20:49']Enja, upam, da je operacija minila brez zapletov xsrcx
moram preverit če so napovedane kakšne prebavne motne... tami ful boga, v krčih, driska bruhanje že cel popoldne... bila od zjutraj pri moji sestri, ki je tik pred porodom... ampak a se spomnite ko sem januarja povedala da bom teta.. kako čas hitro teče ;)
[color="#008080"]Več bo tudi vnetij in poškodb in zastrupitev in prebavnih motenj, slabo pa se bomo odzivali tudi na pike. [/color]

evo xrolleyesx[/quote]
Ksenia, hvala..si pa res pozorna.V petek sprejem v bolnico...pa poslali"za vikend" domov...se javi zopet v ponedeljek :angry:

Upam, da je tami že bolje xwizardx

Ksenija, shit za tamalo, upam da je dons ze boljs. xcrossfingx
ce nimata tavzentke, ji skuhaj kaksno korenckovo juho al kej tacga. :palec:

Enja, a dej, nc nisem vedla!
Upam da bo vse kul! xcrossfingx
(je ze prav, kaj ces za vikend not zhdet pa cakat, boljs da si doma in uletis lepo direktnega xDDx :palec:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Ksenia' post='864610' date='21. Jul 2007, 20:49']Enja, upam, da je operacija minila brez zapletov xsrcx

evo xrolleyesx[/quote]
xwizardx

če pogledam teden za nazaj..delo, delo, delo..na začetku ful utrujena, slabo spala
no zdej pa sem čist ok :palec: zgleda, da sem se navadla na tak ritem(povprečno delam od 11-12 ur na dan) xnckrivx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

[quote name='klarus' post='864731' date='22. Jul 2007, 10:18'](povprečno delam od 11-12 ur na dan) xnckrivx[/quote]
:sori:

dobra si! :palec:

Picasso

sem to ze zdavnaj pisala pa pozabla, kwa tocn je sploh blo, pa sem sla prav chekirat:

[i]Prav tako je zdaj primeren čas za osebno nego in obisk frizerskega ali kozmetičnega salona in za vse podobno ukvarjanje s sabo, prav tako pa se bomo hoteli pocrkljati s kakšno malenkostjo (in si to tudi privoščimo).
Bolj vneti bomo tudi za modo in za vse lepe stvari.
Ker pa bomo tudi ustvarjalni, se lotimo kakšnega podobnega opravka..[/i]

namrec - vcer sem izkoristila vrocino, pa da sem bla sama popoldne, pa zrelo breskvo.... in sem si jo po vsem telesu namazala. najprej sam po faci, kar tko sem jo med prsti speshtala, pol je blo pa tok tega, da sem se pa kar se po telesu. xokx
Primsk! ena A! x^x
nisem vec tok prezhgana, je zlo dobr delal.
me je kar picil, pa nc vedla oz. pozabila, skratka, da sem to omenjala.

tko da sem bla tud ich v skladu z... xDDx

pa se za risat sem si pripravila ze, pa sem pol dobila obisk, vendar me je pa tud to picilo.

no za dons pa vemo, kero *ustvarjalno delo* me caka. x:o)x

Picasso

pozabla omenit, da sem ta teden izredno nerodna.....en vrč, dve šalci, ena skodelica in trije kožniki so šli v mloro......pa to js, ki skor nikol nč ne razbijem x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

[quote name='Merlin 6' post='864785' date='22. Jul 2007, 12:16']:farb:[/quote]
ja sej, fej te bodi! :vragec: x;)x xDDx

(al pa mene, k [i]tak[/i] pisem, sam k sem napisala, spoloh nisem pomislila, da bi lohk.... hmm.. kake.. pac ene tele misli ble pol x:o)x xDDx)

[quote name='klarus' post='864786' date='22. Jul 2007, 12:16']pozabla omenit, da sem ta teden izredno nerodna.....en vrč, dve šalci, ena skodelica in trije kožniki so šli v mloro......pa to js, ki skor nikol nč ne razbijem x:o)x[/quote]
a ves da sem jaz tud cist storasta (no sej..... nc tok nenavadnega x;)x)... poleg tega da sem se zjutraj ogabn uscipnila v prst tik pod clenkom, da me ful boli, karkoli pocnem, se tud kar nekaj zaletavam....
sem presodla, da sem tok taka matasta pa taka od vrocine najbrz pa tega... pritiska pa tega vsega. :o|o:

Picasso

no ja, jaz pa, ce sem iskrena, ne maram raznega namigovanja. na spolnost recimo. kar zakrknem.
sam ce je pa kej duhovito pa tko, prikladno, pa pac je in je tud men lohk hecn pa tak. xDDx
ce me stekas.

drugac pa sem hotla pridt povedat sam to, da skor cist vsakic ugotavljam, da kok mi nad sede luna v skorpijonu.
uno: :vtz:
vse obvladam, ponovno se rodim skor al kaj.
tako moc cutim notranjo, neky svojga, cesar mi ne more nihce vzet.
nad dobr. x8Dx

vse mi je jasno in dbest se pocutm....
pa sploh nisem negativna pa taka, kakrsna bi pravzaprav lohk bla.. k bi bla pac lohk kriticna pa taka.
mi je pa vse nekak kristalno jasno in ful mam powerja.
vcas pluton ponagaja, pa je slednji (ta ves power) prevec telesen, pa mam v rokah 100 stopinj, ampak te roke pol lohk s temi stopinjami vsemi tud kr kej ustvarjo.
tko da dbest da jih mam, tele rokce svoje pa to. xDDx
pa da mam sebe, tako vso mocno al kaksno.
kaj bi jaz brez sebe! xDDx

Picasso

js pa lune v sco ne maram, sem cela nasršena in komi čakam, da se zderem na koga..še sama seb grem na k****
najbolj mi leži v vagi al pa v strelcu

[quote name='Marsa' post='864863' date='22. Jul 2007, 15:55']kaj bi jaz brez sebe! xDDx[/quote]
to je pa izjava mesca x^x :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

itak, izjava eonov. xDDx x;)x

xsingx xcivx

ne zato k sem jo jaz izjavla, ampak ker je tok taprava. x:)x

a res?
cudn..
ja sej, morda k uleti na asc al pa kej.
men v tehtnici ni tok, v strelcu sem vsa nervozna.. no v dvojckih pa mi sede, v levu, v devici, v vodnARJU, ribi...
tko nekak.
pa v biku tud dostkrat (najbrz ker mam venero tam).
tud v kozlu mi sede, vsaj kej nardim. xDDx

Picasso

ja sej, le kaj bi brez sebe :vio:
neglede na to, kokl si gremo vačsih sami sebi na živce
hkrati smo si najboljši prijateljin in najhujši sovražniki

uleti na marsa, zato sem najbrš na začetku tolk tečna :inocent:
nobena druga luna, mi ne gre tolk na živce
za to pa rešem, a že spet :sori:

There is

One Mind,

One Truth,

ejj sploh ni letelo nate, tok mam pa ze filinga (k sicer bi itak spregledala in se tud nc oglasala... x:)x)
ampak v enih zadevah sem nekak... natancna.. in ti si pac sprozil to debatkico... mah. sej ne gre v bistvu sploh za to...
sam ce ze tolk govorim, uporabljam tolk besed, zakaj ne bi pol bla pac precizna.
recimo lohk bi se zijalasto smejala, ko bi nekdo padel.. ker bi res blo recimo komicno in padec sam po seb cist nc tacga.
sam sicer pa mi recimo taksno ne bi blo smesno...

ne vem, morda sem v enih stvareh pa staromodna al kaj.. no vish, to mi ni jasn pr seb..
k namrec...
nikol ne hodim v ?salo dneva'.
pol pa k ma recimo kdo nenavadna (al pa zame kakorkoli zanimiva) mnenja v kakih 10 temah, pa me recimo prav zanima, keri vici so mu vsec (k jih pac objavlja, sicer nima smisla, da jih objavlja, ce mu niso kul).
no in sem vcas nekak 'razocarana'.

vendar pa najverjetneje nimam prav, ker gre pac za okus.
enmu je nekaj smesno, drugmu pa nekaj druzga.
in jaz vcas dejansko nimam smisla za humor.

kar se tice onele anekdote, mislim da je podobna bla v knjigi Smeh stoletij (k shizim nanjo, v 5. razredu OS sem mela clo govorno vajo na to temo in po tej knjigi,. ker je tko geografsko in zgodovinsko clo podano, zraven pa pac anekdote)...

No in tud k se jaz tok navdusujem nad pticki, me je mitja malce zleht pobaral, da: pticki, huh? :sniky:, ko so mi vrane komplet presrale celotno sprednjo shipo na avtu in sem klela ko shus. x:o)x

Picasso

[quote name='Merlin 6' post='865271' date='23. Jul 2007, 16:12']Bom še tisto povedal --pesnis.[/quote]
ja res. x:o)x

ampak mal morm. :8): x;)x

Picasso

[quote name='enja' post='864659' date='21. Jul 2007, 23:54']Ksenia, hvala..si pa res pozorna.V petek sprejem v bolnico...pa poslali"za vikend" domov...se javi zopet v ponedeljek :angry:[/quote]
xcrossfingx

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...