nataly 22. avgust 2002 Prijavi Deli 22. avgust 2002 Danes me je nenadoma obslo...in preprosto moram napisati. Koliko mi pravzaprav Življenje daje... - dve čudoviti hčerki... - partnerja... - delo, ki ga bolj ali manj opravljam z veseljem - hobije v katerih lahko izražam svoje potrebe - sem napisala prvo zgodbo in si želela samo tega, da bi bila objavljena - pa sem dobila celo prvo nagrado.... - sem si želela smrti - sem dobila ŽIVLJENJE...Ne vem kaj naj rečem....preprosto sem obstala brez besed...koliko še imam pravico zahtevati? Prositi?Ampak vseeno tebi Ribica, en velik Hvala. Ker je tam nekje nekdo vseeno pametnejši od mene. natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 23. avgust 2002 Prijavi Deli 23. avgust 2002 Nataly, imaš vso pravico prositi karkoli ti pade na pamet. Itak boš dobila le tisto kar je zate v danem trenutku najboljše. Res je nekje nekdo, ki pomaga. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 23. avgust 2002 Prijavi Deli 23. avgust 2002 Draga Nataly! Kljub vsemu, kar se v življenju nam vsem dogaja, kljub vsemu gorju, zlu in strahotah, sem še vedno prepričana, DA SE DOBRO Z DOBRIM VRAČA icon_smile.gif TISTO, KAR JE OČEM NEVIDNO, PA VSE POPLAČA. Če delaš dobro, v kar niti najmanj ne dvomim,imaš vso pravico prositi, saj sama čutiš, da je nekje nekdo, ki pomaga, kot je pred mano lepo napisala Teja. icon_smile_approve.gif S polnim gasom naprej Natalija! Ti srčno želim! Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.