pokowc 23. avgust 2002 Prijavi Deli 23. avgust 2002 JA, Kdaj pa jest pridem na vrsto, da se razcvetim po življenjski koristi ? Kdaj bom naredil to in to ; Dobil to in ono ?Kaj si še zaslužim na zemli tej; hvala ti, ker me spremljaš pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. avgust 2002 Prijavi Deli 23. avgust 2002 ko bo čas, pokowc, ko bo tvoj čas..... natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 23. avgust 2002 Prijavi Deli 23. avgust 2002 Dragi POKOWC! Ko so mi v nedeljo ukradli torbico z vsem, kar je bilo v njej,sem se spraševala, zakaj ravno meni,potem pa semodprla Sveto pismo na naključni strani (622)in prebrala sem naslednje: Vse ob svojem času Vse ima svoj časin vsak opravek ima svojo uro pod nebom 2 Je čas rojstva in čas umiranja;čas, da se sadi in čas, da se vsajeno izruva 3 čas ubijanja in čas ozdravljanja,čas podiranja in čas zidanja. 4 Je čas jokanja in čas smejanja,čas žalovanja in čas plesanja, 5 Je čas za metanje kamenja inčas zbiranja kamenja, Čas objemanja in čas, ko se zdržiš objemanja. 6 Je čas pridobivanja inčas izgubljanja,čas zbiranja in čas razmetavanja. 7 Je čas trganja in čas šivanja,čas molčanja in čas govorjenja. 8 Je čas ljubezni in čas sovraštva, čas vojne in čas miru. 9 Kakšen dobiček ima, kdor dela,od tega, da se trudi? 10 Videl sem opravilo, ki ga je Bogdal ljudem, da se z njim ubadajo, 11 "On dela vse lepo ob svojem času! Tudi večnost jim je položil v srce. samo da človek dela, ki ga je Bognapravil, ne more doumeti od začetka do konca. 12 "Spoznal sem, da ni drugegadobrega zanje, kakor da se vesele in delajodobro v svojem življenju. 13 Pa tudi to, da kdo je in pije in se veselidobrega pri vsem svojem trudu, je dar božji. 14 Spoznal sem; vse, kar Bog dela,ostane na veke; nič se ne more temu dodati, nič od tega odvzeti in Bog je tako storil,da bi se ga bali, 15 Kar je, je bilo že zdavnaj:kar bo je že zdavnaj, Bog privede nazaj, kar je preteklo..." Vir: Sveto pismo stare in nove zaveze (Slovenian Bible R73, CE8F - 1992 -15M, Ljubljana 1992, stran 622) Sveto pismo s črnimi usnjenimi platnicami in zlati črkami,sem si kupila decembra 1993 in ga odprla največ 10 krat do danesin sedaj sem spoznala, da je čudovito brati, saj je v njem polno misli, ki si jih lahko razlagaš v prenesenem pomenu in ne čisto dobesedno. Toliko! Pozdravček in lepo icon_smile.gif jutro želim! Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2002 razumem jest vse to, ampak vseeno; sedaj moram pa uživat :| zarad te rutine:|; sej mi je kr fino _ ne zadoščam pa sistemu ? pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 23. avgust 2002 Prijavi Deli 23. avgust 2002 Ta izjava Pokowc mi ja pa zelo blizu.....ne zadoščam sistemu.... me zanima, vas to moti, vam gode ali ste prišli že tako daleč, da vam je vseeno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2002 .... ne glih vseeno, treba se je urit v Nevidnosti:)bit sam seb sistem, kot je sistem narejen zarad sistema:O) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.