emmzi 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 ki vam podomace povedano lezejo v rit, se prilezujejo in te v vsakem koraku poskusajo oponasati :xx!: Vem, da nisem edina(vsaj pomoje ne), ki bi se mi to dogajalo...ajdi z mnenji na dan Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 ena velika čokolada na dan... take desce odžene stran Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 22. julij 2007 Prijavi Deli 22. julij 2007 ignoriram simple as that Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Mantis, taki žal obstajajo.Pa ni treba da je nekdo zelo pomemben, lep, nasploh super... Razlog... Nimam pojma... Meni se to sicer ne dogaja... Očitno nisem dovolj lep, pomemben in zanimiv za kaj takega... Hvala bogu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Ona bi vanilijo, ampak mantis bom cokolado, aja, a cokolado, potem pa ona ne bo vanilije, ona bi tudi cokolado, guzva ...a dej! ne mi rect! ... s cim vsem se ne ukvarja tkole folk... jaz pa hocem malago, pa je noben noce. pa lepa sem pa pametna pa nasploh super, pa me noce noben oponasat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 aja, sam tole že ni več oponašanje :D Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 pa lepa sem pa pametna pa nasploh super, pa me noce noben oponasat. Jst te skoz, k mešam črke besed...zdej pa ne vem, a to zanalašč delam al kr tko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 :D rpedvsem Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Na ignore jih fuknem :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 odkrito, povem jim, da me to moti.kaj pa izgubim?ljudem je treba pomagat...men tut.m. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 pa lepa sem pa pametna pa nasploh super, pa me noce noben oponasat. :wOOt: as blesava.....dva taka krilatezha na plesishchu... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 krilatezha (ja sej, zmaj ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 (ja sej, zmaj ) azhdaja... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 kaj to pomen? a sm tupson pa bi morala vedt? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 kaj to pomen? a sm tupson pa bi morala vedt? azhdaja je mejhna zmajkula.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 aja, sam sej nisem mejhna pa a nisem krilatezh? sam vseen se mal prevec motovilsk slis, upam da nisem tok neartikulirana, da bi kar tam krilila cist histericn. ** eni morda cist nezavedbo tud to pocnejo, emmzi.....pac recimo eni sploh ne stekajo, kaj se nosi.. kako kaj skup pase itd. ne stekajo mode in tega, morda nimajo okusa (zase).pa pr enem vidjo, pa vidjo da "to se -lohk- nosi". ena varianta.v oshtariji. jaz vedno kopiram koga. zato k pac kej novega je, cesar jaz se ne poznam, pa pol se jaz narocim... al pa kej. da se kej druzga probam.al mu/ji je pa dejansko vsec tvoja barva las in bi sam hotel tud tako.recimo jaz sem sla pred kakimi 25 leti na bus postaji do ene gospe in sem ji rekla, da hudo! da kje je tako farbo dobila, sicer pa da seveda sory in to, k gnjavim pac.in mi je povedala, da 3 barve zmesa in clo katere.k je bla tocn taka k sem jo hotla.enkrat je znanka pridishala tok nad dobr, da sem jo vprasala ker parfum ma. in mi je povedala in ga se men zrihtala.itak je na njej cist drugac disal kot na men in itak nisva bli v skupnih okoljih. pa tud ce bi bli.skratka. pac. pa se en vidik, morda mal zloben al kaksen.recimo ce mas ti kavbojke pa majco, kakrsen imidz ma tristo milijonov bejb, zakaj mislis da kopirajo ravno tebe? ker mas ti tko mal drugac pisano ono naramnico al zarad cesa?al pa ce so moderne mushje spegle, zakaj pol en meni, da ravno enga se kopira, k jih je mel pac dvestomiljonti? in ne tristo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 janehite se posnemat drug druzgabo prec manj dolgochasnezheu kle... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 Men je v bistvu dost vseen, če me kdo posnema v stilu oblačenja/frizure/make-upe/parfum/whatever: men itak bl paše sej še v živalskem svetu kopirajo/imitirajo, pa da naujo v človeškem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 jes pa občasno reskiram, pa svojga klona mal u špegu pogledam, mu pomežiknem, pa sva si brez besed soglasna, da greva na pir. še prikimat nama ni treba Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 splezaš na streho, pa skočš dol na glavo na ta velik kamen da neb res Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 25. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2007 To se men dogaja sam z eno sosolko :xx!: in mi ze posten zivce najeda... prensam tole njeno muho ze 2 leti... sm mislna da jo bi minil :xx!:in res se je nemorem znebit...me vprasa kje sem dobila to majco, te hlace... pa tut ce ne povem bo vsaj podobne nekje izbrskala in potem se še hvali kako midve super zgledava, ker imava toliko enkaih oblacil :xx!: da ne govorim o tem kako sem enkrat skoraj umrla od smeha, ker se je pritozevala, da se ji mami ne pusti ostristi na enako frizuro kot jaz Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 poskusi ignorirat al pa ji povej, da ti to ni všeč, naj si najde svoj stil Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 posluš tole:enkrat smo vinčkal skupej z Lojzetom Spacalom. btw. slikar, scenograf... in ko je bla debata o tem, da ga nekateri posnemajo, je tipo mirno reku: meni to laska. pomeni, da delam dobro. samo... kdor posnema, mora vedeti, da bo vedno najmanj drugi mam pa eno še bl praktično idejo ti sporočim, kje pa kdaj bomo kšn tarok metal, pa prletita, pa nam gajbo piva prjaviš, pol pa nej te še ona posnema... dobra a ne? pa še mam ful idej. prej al slej bo odnehala Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 pa še mam ful idej. prej al slej bo odnehala Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 ..jaz sem pa polaskan... to da te nekdo kopira je najvecji kompliment... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.