Bex 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Mene pa zanima glede moje poraščenosti.... star sm 20 let in sem poraščen le pod pazduho ter v spodnjem delu.... Noge roke rit ,skratka use ostalo...nimam niti malo poraščeno... Ali se da to kako pospešiti...??? prosim za pomoč !! Citiraj BeX Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Boš pač goloriti hodil po svetu. saj je še vse pred tabo. mogoče celo ljubavni tepih zraste. če ne pa bo prišla tipica, ki ji boš točno takšen všeč. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
:)ribica 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 Tocn tko,poslus nataly! Zakaj bi bil pa rad bol porascen? A ni bol da mas manj dlak? Sploh pa ce si drugac "ornk desc" se nobena nav ukvarjala s tvojo nekosmato rito pa tud tko se pomojm nebi. Mene bi bl kaksn grizzly adams motu....ne,sj ne, sj ta stric je bil tud cist zakon. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 Mene pa zanima glede moje poraščenosti.... star sm 20 let in sem poraščen le pod pazduho ter v spodnjem delu.... Noge roke rit ,skratka use ostalo...nimam niti malo poraščeno... Ali se da to kako pospešiti...??? prosim za pomoč !! Star si 20 let, ampak vprašanja imaš pa za 10 let manj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 če bi mu rade pomagale, bi blo še najbolš, da mu kr praktično pokažete, kuko to ni pomembn mali... pivo pijem Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
:)ribica 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 če bi mu rade pomagale, bi blo še najbolš, da mu kr praktično pokažete, kuko to ni pomembn mali... pivo pijem Sj ni reku da bi mel rad trebuh pa joske (pa za tko ma noge brez kocin) Kaj bi pa ti rad naredu iz njega? LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 Sj ni reku da bi mel rad trebuh pa joske (pa za tko ma noge brez kocin) Kaj bi pa ti rad naredu iz njega? LPvsaka čast Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Star si 20 let, ampak vprašanja imaš pa za 10 let manj Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 30. avgust 2007 Prijavi Deli 30. avgust 2007 Imam znanko, ki ne mara poraščene riti. Lahko jo še za noge vprašam Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.