Skoči na vsebino

Ali obstaja nekaj takega, kot je izračun imaginarne astrološke karte,

Evil Ivy

Recommended Posts

Torej:

ALI OBSTAJA, HIPOTETIČNO, NEKAJ TAKEGA, KOT JE IZRAČUN IMAGINARNE ASTROLOŠKE KARTE, OSEBE (NASPROTNEGA SPOLA, RECIMO), KI BI SE NAJBOLJE UJEMALA S TVOJO

Bi bil celotni naslov, če mi ga ne bi preščipnilo..

Ali, bolj realno, bi se dalo na podlagi karte ugotoviti kakšen bi bil odnos z drugo osebo, ki bi ti bil najbolj pisan na kožo..

Deli na socialnih omrežjih

(popravljeno)

Ja, to bi mene tudi zanimalo!

Alternativa pa bi bla, da smo vsi ljudje na svetu v računalniku, in ti vrže ven najboljše kombinacije :D

Al pa vsaj na teh online sajtih ala Kupid/Ona on, da ni sam nekih splošnih pač pa tud detajlne analize.

Varianta, da bi kdo fajn obogatel z novim sajtom :D Če zna to naredit pa dober marketing nardit!

Popravljeno -> Dancerka

• 2 weeks later...
Guest mačona

to bi že blo fajn in idealno in ohoho super ... sam kot prvo, ma že vsak tok bolj al man zajebano karto, da je pr komu res težko nardit primerno sinastrijo ...

pol pa, zakaj maš kvadrat u karti in razne težke stvari ... partner pride tak, takrat in zato, ker je to naravno in prinese usoda in ker morš še neki dat skoz, lekcije ... noben ni pravi. to je sam iluzija. vsi so pravi. le da so ene kombinacije boljše od drugih. zares dobre so redke ko diamanti al jih pa sploh ni ...

bi blo pa z znanstvenega in teoretičnega vidika zanimiv ... boh ve, če se kdo s tem ukvarja od stručkotov ... kšn hud teoretik. x:Dx

tko da nč se s tem ubadat in sekirat, zguba časa. glih to jaz pravim. x:Dx

imaginarno...

se mi zdi, da ze itak sami zivimo v polvirualnem svetu,saj skoz neki sanjamo.ljudje zaljubljeni v sanje, ce smo v odnosu ali pa ce nismo. ce smo ,spreminjamo parterja glede na nase sanjske predstave, ce nismo, pa cakamo na osebo iz sanj.

zdaj naj pa to imaginarnost upodobimo? saj lahko sami risemo slike v glavi, in tudi jih...

mia xrolleyesx :vio:

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

x:o)x x:o)x :palec: xrolleyesx :xx!: :inocent:

Ja, super odgovori..!

Ja to je blo res mogoče matematično teoretično zanimivo, življensko pa precej zblojeno vprašanje ane?..

/se mi vidi da sem malo(?) v krizi/

To mi moj kvadrat med venero in neptunom baje to sporoča, da sem čisto neprizemljena v teh sferah :sori: x:o)x ,, ampak kaj je to ideal sploh

morala bi ga še naprej iskat pri sebi, ne pa v zunanjem svetu, mal sem ratala lena, ane?.

Še te astrološke karte so mogoče tu-mač.. Enkrat v njih ful verjamem in res se mi zdijo neverjetno točne, drugič pa spet, kaj pa vem..

A veste, da ni nobene znanstvene podlage za astrologijo - sploh?? :-) xrolleyesx Še Stephen Hawking pravi, da je ne more dokazat, oziroma ima (no, priznam, nisem jih prebrala) cel kup dokazov proti..

Ampak te abstraktne stvari me včasih ful privlačijo :xx!: - najbrž zato, ker o njih nimam pojma. Čeprav je lajf sam po sebi miljonkrat bol zanimiv :2src: ..

Ampak baje, da je tut v kaosu red ... sam da je tolk zakonitosti, da jih nihče(?) prebrat ne more.....pa če bil jih kdo lahko vse , matematično, prebral .. pol bi bla šele kriza!!

Aja, sej več ne govorim samo o tej začetni temi, ampak nasploh..

Guest mačona

Lej ...

Venera kvadrat Neptun ... Iluzije. Kvadrat je izziv, dana možnost, ki jo lahko prerasteš. Brez kvadratov se ne bi razvijali.

Ne kompliciraj. Pol se samo ufuraš v neka pričakovanja, spraševanja in iščeš, pa ne vidiš, kar imaš pred očmi. Recimo.

Astrologija še kako temelji na "znanosti" oz. je znanost ... Eksaktna in obenem fuuul freeeee.

• 4 weeks later...
:vragec:

UUUUuuuuuu......glede na "chrvine" k so po kozmosu....kaki so shele chrvi.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

ne.. tuki sploh ni primerjave.. je en aakhut čist do konca težek ..

že tuki bi si mogli zmislt novo enoto za težo.. hmm.. megatona?

ne.. tuki sploh ni primerjave.. je en aakhut čist do konca težek ..

že tuki bi si mogli zmislt novo enoto za težo.. hmm.. megatona?

:vragec:

zlomkokila = doorwomankila X 10

x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...