Skoči na vsebino

Prijateljstvo in ljubezen pri veliki starostni raz

mm

Recommended Posts

Zanima me kaj mislite ali se obnese prijateljstvo ali pa tudi ljubezen, če je med osebama velika razlika v letih.

TOrej ali je možno da 15-letnica prijateljuje s 40-letnico ali pa, da se 19-letnica zapleta s 60-letnikom in se mogoče z njim celo poroči.

mm

19letnica s 60letnikom? x:Dx x:o)x No, v to LJUBEZEN ravno ne verjamem x:Dx, ampak kaj pa ves...nam nic rekla...da se nam slucajno v 60letnika zaljubila in pojedla zareceni kruh x:Dx x:o)x

Po pravic povedan, se najraj druzim s folkom mojih let in starejsimi. Prav ogromno mlajsih prijateljev nimam...

Sicer se pa cist dobr razumem s starsi in druzinskimi prijatelji ( no ja, z unimi, ki niso totalni snobi :xx!: )...nimam lih "starostnega pravila" :palec: x:o)x

Da bi se pa zaljubila v 20 let starejsega? Jah...why not? x:Dx :palec: x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 151
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hm, sicer mal verjetn, ker so ipak premlade in mal preotročje x^x ........sam ko tu enih par lunatk okrog 20 in mal več berem :eek: ........svaka čast........in nikol ne veš, kaj te v lajfu doleti. :vragec: x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

40 letnike meče še bolj, kakor dvajsetletnike....

*ene zato, ker bi spet radi tako kakor v mladosti od cveta do cveta....

*druge zato, ker v mladosti niso, zato jih pa pri 40 še trikrat bolj.... x;)x

Naj mi prosim vsi 40 letniki oprostijo, nič osebnega, gola dejstva.....

x:Dx Ne morem, da se ne bi strinjala :palec: x:Dx x:o)x

Po moje zato, ker bi bili radi spet mladi...kar naenkrat hocejo biti spet kul, kupujejo sportne avtomobile, kar naenkrat pride tudi huda skrb za telo in poskusajo govorit v "narecju mladih".. xrolleyesx x:Dx Sej ne vsi no... x:Dx

Mene meče že tam od enga 15-ega. Če hočem še vedno lahko laufam od cveta do cveta, tako kot veliko drugih, mogoče še zdej bolj, ker smo mladim bejbam še posebno zanimivi x;)x . V mladosti sem x;)x , še preveč mogoče, sm pršu na žmah, pa zdej ne morm nehat :vragec: x:Dx (čeprav sam moja leta še vedno vključujem pod mladost, tako se pač počutim, v bistvu je edina razlika več obveznosti, spoznanje, da lajf ni pravljica.....vendar to rešuje še eno spoznanje - da lajfa nima smisla preveč resno jemat, vedno, ko to res ni treba x^x ).

Nič osebnega, gola dejstva. x;)x :vragec: x:Dx

K. Čapek

Kaj? A mogoče ni res? 100% je. Opažam. x:px Samo kaj boš mlademu dekletu obljubljal oblake, če jih ji res ne misliš podarit. x^x No, ja....če me želi pa sam "izkoristit" x:px ....bi pa razmislu x:px :vragec: x:o)x x:Dx

K. Čapek

Jah...kaj jim naj, ce so naivne x:Dx Izkoristit najbrz ja! A mislis, da bi se noro rade vezale s tabo za zmeraj? x:Dx

Mnogo pubertetnikov v starejsih letih tudi dajejo "oblake", da s tem dobijo kaj drugega :xx!: x:Dx

Jah...kaj jim naj, ce so naivne x:Dx  Izkoristit najbrz ja! A mislis, da bi se noro rade vezale s tabo za zmeraj? x:Dx

Mnogo pubertetnikov v starejsih letih tudi dajejo "oblake", da s tem dobijo kaj drugega :xx!:  x:Dx

Kul. Pubertetnikom v starejših letih se to nekak lahko tolerira, da pa jst eno zašarmiram do fula samo za to, da jo dol dam, pa ni glih moj stil, no. x^x Ne vem, če bi se al ne, za veliko večino jaz vem al se bi al NE. x;)x :vragec: x:Dx

K. Čapek

Resno, no. Sam, če bi mi pa bila res zlo zlo totalno všeč :2src: ...... :vragec:  x:px  x:Dx No, saj pol bi jst tud bil v blemih.  x:o)x

Sej ti verjamem...sej to je res kul x:Dx

Pol pa bols, da si ne delas nepotrebnih problemov in ne gledas za 20letnicami :palec: x:o)x

Guest sanjalica

Moj mož je imel ljubico...več kot 20 let mlajšo od njega...(jaz, žena sem več kot 10 let mlajša od njega) :D :D :D pa bila ONA total nora nanj... x:Ix x^x

Haaa...kaj pravite...moj mož pa je Đek... samo to nam še manjka...da pride on sem "gor" osvajat... x;)x

:vio:

Ker poznam takšne pare.

in koliko je ta razlika v letih?

meni je k srcu prirasel ravno prejšnji teden en, ki je od mene starejši za uf...grem štet... za 39 let, samo ne bom opredeljevala v kaj to spada, upam, da ne samo znanstvo, da bova kdaj še tako prijetno podebatirala, kot sva

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Moj mož je imel ljubico...več kot 20 let mlajšo od njega...(jaz, žena sem več kot 10 let mlajša od njega)  :D :D :D pa bila ONA total nora nanj...  x:Ix  x^x

Haaa...kaj pravite...moj mož pa je Đek... samo to nam še manjka...da pride on sem "gor" osvajat...  x;)x

:vio:

Hm...in kaj je tako privlacnega na njem? A dobro seksa? ker nasplosno ne razumem zensk, k se zaljubijo v porocene...se morjo skos skrivat, ni se lih priporocljivo kazat v javnosti, ne more ga kr zmer poklicat...bedno.

Sam imam 6 let mlajšo. Kul. Taka fina razlika, se mi zdi. Največ sem hodu kot pokovc z eno tud približn tolk starejšo, mogoče mal več......nekdo te mora uvest, ne x:Dx Pari ki jih poznam so med 10 in 15 let razlike....ne več. Mislim, da je 20 let nekje zgornja meja......20-40, 30-50, 40-60, 50-70.....ajde, mogoč še bi celo šlo......Več je verjetno boljše, da je trenutna zaljubljenost, avantura, zaužitje drug drugega v delčku lajfa in gremo naprej. Tako se vsaj meni zdi. x^x

Michelle.....kako ji pa naj ne opazim, lepotice :2src: Seveda jih pogledam, še spogledujem se kdaj mal..... x:px :vragec: x:Dx

K. Čapek

Več je verjetno boljše, da je trenutna zaljubljenost, avantura, zaužitje drug drugega v delčku lajfa in gremo naprej. Tako se vsaj meni zdi.  x^x

Ma sej mas prou :palec: x:Dx

Sam vest je mal problem? Al tut to ne?:)

Saj ni nujno, da gre za vezane ljudi, ne. x;)x Če pa se boš odloču vezan za to, morš vedet, da boš plačal ceno......vest ti vsekakor izstavi račun x^x . Sam...."posle jebanja nema kajanja" velja tud tu, ne. x;)x Če pa tega nisi sposoben prenest - ne naredi. x^x

Čeprav se tud men zdi to vsiljeno, vcepljeno v vzgoji in kaj jaz vem od kod vse. Zakaj pa ne bi smel delček sebe, svojega življenja podarit tud komu drugemu? A sem last koga? :xx!:

K. Čapek

Michelle.....kako ji pa naj ne opazim, lepotice  :2src: Seveda jih pogledam, še spogledujem se kdaj mal..... x:px  :vragec:  x:Dx

Ma daj si duska kokr hoces!!! x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...