Buddha 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Haaa...kaj pravite...moj mož pa je Đek... samo to nam še manjka...da pride on sem "gor" osvajat...haa, yakaj ne..se bomo kaj naučili tisti konzervativnih˝,mladostnih fint Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 morš vedet, da boš plačal ceno......vest ti vsekakor izstavi račun . Sam...."posle jebanja nema kajanja"...edino s tem se strinjam! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Čeprav se tud men zdi to vsiljeno, vcepjleno v vzgoji in kaj jaz vem od kod vse. Zakaj pa ne bi smel delček sebe, svojega življenja podarit tud komu drugemu? A sem last koga? :xx!:True Ti se kar dajej Micki Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 morš vedet, da boš plačal ceno......vest ti vsekakor izstavi račun . Sam...."posle jebanja nema kajanja"...edino s tem se strinjam! S čim pa se ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Zakaj pa ne bi smel delček sebe, svojega življenja podarit tud komu drugemu? A sem last koga? :xx!: A pri varanju daješ delček sebe al delček svojega življenja? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 mmm...dobesedno delcek sebe? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ...oona, no, si skužla, sem tud sam pomislu na to . Micken del sebe, ne Kaj pa vem.....dajem delček svojega življenja, v tistem trenutku pa sebe vsega. Bemu, saj sploh nisem reku, da kdaj varam. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Pa saj sploh nismo pomislili na to! Le kako bi... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Videz vara Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Takoj dej sliko gor, da vidmo, če je res! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Takoj dej sliko gor, da vidmo, če je res! pa smo spet tam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 A ne greva na pir? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Itak, da greva..sam pira ne pijem... A boš mel sliko s sabo? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ok...dejti..se umikam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 V troje je še lepš Počvekat A jo rabiš za spomin, al kva? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Pa prid še ti, noo... Sej prav Mick, da je fajn v troje. Pa ja nisi kaka ljubosumnica. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 JOJ...ljubosumna na? Sam prijazna sem hotela bit...mislim...kaj pa ce bi slo za usodno privlacnost...pa tak... mutim... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Usodno p..... Samo to ne :o|o: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ...kaj se sekiraš, noo? Saj smo v rubriki "Prijateljstvo in ljubezen pri veliki starostni razliki" Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ne zastopis me, razlagat se mi pa itak ne da Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Aaaaa......da bi Michelle tako očarala? Glede na to kako je simpa na lnf, ni za izključit, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ne zastopis me, razlagat se mi pa itak ne da ..kaj ne zastopim?! Vse zastopim, ha, ha, ha. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Pa ne ti! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 aja... a on? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Kter on? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.