Marsa 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/31/"][b]Napoved za 31. teden[/b][/url] - [b]30. julij - 5. avgust 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 hvala marsa hehe zdej je že skor navada, da sanjam ob ščipu...en da prej al pa poznje [i]Imeli bomo zelo občutljive 'radarje' in intuicijo na višku, pester in včasih nenavaden pa bo tudi naš sanjski svet; sanjavi in odsotni bomo podnevi in morda nespečni ponoči.[/i] polna luna, pa na mene vpliva uspavalno There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 Hvala za napoved. Sem malo štrajkala in kakšen mesec nič brala napovedi. Zdajle pa planila nanjo. Namreč - izteklo se je tako, da imamo jutri sadni dan, ki ga bom jaz prelevila v vodni. Torej post. Čiščenje že takoj v planu. Za ostalo pa tako tako..bomo videli kako bo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2007 [quote name='nataly' post='868187' date='29. Jul 2007, 19:59']Sem malo štrajkala in kakšen mesec nič brala napovedi.[/quote] se dobr. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 [color="#800080"]Proti koncu tedna bomo dobili nekakšno energetsko injekcijo in bomo tako imeli več energije in želje po dejavnosti in gibanju, po drugi strani pa bomo morda presiloviti, prehitri, nestrpni in na trenutke tudi agresivni. Ukvarjajmo se s kakim športom ali pa si omislimo zabavo in druženje s prijatelji [/color] HVALA Marsa, spet bo zanimiv teden pa fajn vikend za kako žurko in pijačko ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 Oho napoved Hm, prejšnji teden sem jo čakala in "potrebovala".....pa smo vseeno sfurali..... ,,,,ja voda, pa čeprav tuširanje, pomirja in sprošča....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 plan za ta teden je bil: slikanje, bicikl (ki bo danes zaradi preveč vetra odpadel....), mal razvajanja sebe (breskev in kumar je v izobilju, slane kopeli in podobne zadevice).....družabni del bo tud aktiven(dobro, da obstajajo mobiči)....če temu dodam še hišniška opravila (nekaj šraufanja in podobnih reči), ogled ene trgovine z opremo (delat si gušte in nardit finančno konstrukcijo za enkrat kasnej), igranje vloge taksista (nabijanje muzike v avtu v pavzah)..........dost bo...vsega vam pa ne povem....... ...... povzetek: glede na prebrano napoved sem čist v toku.......za morebitna zoprna stanja znam pa več kot uspešno uporabit decibele, sesalec, krpo in kakšna čistila....če odštejem divjanje z biciklom po makadamu........ marsa...hvala za napoved..... tale teden bo super...sam čist prehitro bo minil..... ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 [quote name='Marsa' post='868189' date='29. Jul 2007, 19:04']se dobr. [/quote] Tak hude so bile?? dobro torej, da nisem panike neke zganjala Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2007 [quote name='Audente' post='868223' date='29. Jul 2007, 21:42'][color="#800080"]Proti koncu tedna bomo dobili nekakšno energetsko injekcijo in bomo tako imeli več energije in želje po dejavnosti in gibanju, po drugi strani pa bomo morda presiloviti, prehitri, nestrpni in na trenutke tudi agresivni. Ukvarjajmo se s kakim športom ali pa si omislimo zabavo in druženje s prijatelji [/color] HVALA Marsa, spet bo zanimiv teden pa fajn vikend za kako žurko in pijačko [/quote] No fino, sej teb zmer klapa! [quote name='enja' post='868225' date='29. Jul 2007, 21:45']Oho napoved Hm, prejšnji teden sem jo čakala in "potrebovala".....pa smo vseeno sfurali..... ,,,,ja voda, pa čeprav tuširanje, pomirja in sprošča.......[/quote] vem ja..... so ble okoliscine, se nom niti opravicevala, vendar sem pa dejansko pomislila, k bi bla pac tecna napoved, da v bistvu pa: kaj? a pol noumo znal zwet? in tocn to, da bomo ze vseen sfural. je pa res da se je clovk navadi in da je pac povprasevanje, pa tud jaz sem se navadla jo pisat, tko da sem se potrudla pa ze v petek vecino napisala, da bo ja gor, pravocasno. je pa vseen lepo, k jo pogresas, v bistvu. [quote name='Amis' post='868471' date='30. Jul 2007, 12:22']plan za ta teden je bil: slikanje, bicikl (ki bo danes zaradi preveč vetra odpadel....), mal razvajanja sebe (breskev in kumar je v izobilju, slane kopeli in podobne zadevice).....družabni del bo tud aktiven(dobro, da obstajajo mobiči)....če temu dodam še hišniška opravila (nekaj šraufanja in podobnih reči), ogled ene trgovine z opremo (delat si gušte in nardit finančno konstrukcijo za enkrat kasnej), igranje vloge taksista (nabijanje muzike v avtu v pavzah)..........dost bo...vsega vam pa ne povem....... ...... povzetek: glede na prebrano napoved sem čist v toku.......za morebitna zoprna stanja znam pa več kot uspešno uporabit decibele, sesalec, krpo in kakšna čistila....če odštejem divjanje z biciklom po makadamu........ marsa...hvala za napoved..... tale teden bo super...sam čist prehitro bo minil..... .....[/quote] ja teb ful sede ta dinamika zdaj.. sploh ti, kot men, sede, ce je mal bl pestro. [quote name='nataly' post='868495' date='30. Jul 2007, 13:03']Tak hude so bile?? dobro torej, da nisem panike neke zganjala [/quote] ne, ni je blo, zadnje. bi bla pa tud kar 'huda', ja. ( teden bomo zaceli..... in koncali vznemirjeno in napeto... itd. skljoc skljoc ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 [quote name='klarus' post='868181' date='29. Jul 2007, 19:43']hvala marsa hehe zdej je že skor navada, da sanjam ob ščipu...en da prej al pa poznje [i]Imeli bomo zelo občutljive 'radarje' in intuicijo na višku, pester in včasih nenavaden pa bo tudi naš sanjski svet; sanjavi in odsotni bomo podnevi in morda nespečni ponoči.[/i] polna luna, pa na mene vpliva uspavalno [/quote] evo sanjala sem..spala pa tudi kot ubita There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2007 No fino. mas skoz tak, da je fajn da se mal spocijes kvalitetno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 [color="#9932CC"]Imeli bomo zelo občutljive 'radarje' in intuicijo na višku, pester in včasih nenavaden pa bo tudi naš sanjski svet;[/color] a dej no sanjam že par dni k nora ... sicer se ne spomnim točn, kaj ... ampak, kar se spomnim, je precej hecno [color="#9932CC"]Izkoristimo ščip in se v teh dneh intenzivneje posvečajmo sebi, negi telesa in duha.[/color] kt da bi vedla lih od kozmetičarke A to, da bomo ful štorasti, pa nč ne piše sicer sm štor že ponavadi, ampak tole je pa že skor tumač v sonboto sm si prst na nogi s sedežno povozila včer sem se pa najprej urezala (k ne pustim, da bi se lepo zadeve odtajale, ampak zmrznjene režem ) ... zvečer sm se pa še z roko zaletela v stol si skor prste polomila ... bolijo dons tko, Marsa, se mi zdi, da zasedam tvoj prestol v potolčenosti How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 Aha, zgrešila prej itak [color="#9932CC"]Več bo poškodb ali bodo hujše, tudi obilnejše krvavitve bodo pogost pojav.[/color] How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.