Skoči na vsebino

Tole odpiram samo zase, pa naj gre vse v svetlobo

Izraz

Recommended Posts

Marija Mantis, si si pa vzela cajt. Tvoji odgovori so bili the best. Tako nekako tudi jaz razmišljam, ko nisem not.

Sedaj je to spet mimo. So ko neke senzacije, ki pridejo pa potem gredo.

Hvala vsem za pozornost. xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.
Deli na socialnih omrežjih

1. Točko odseliti se od doma, sem zrealizirala v februarju, bilo je svega i svačega, za popotnico. xrolleyesx

2. Točko, dati odpoved v firmi pri bratu, realiziram jutri z eno mesečnim odpovednim rokom in koriščenjem dopusta, seveda s tem da ponaredim kar je za narediti, za lažji prehod.

In že vidim, kaj bo, da sem neresna, neodgovorna, nehvaležna, pa glih sedaj, ko si je hišo kupil, pa ima polno enih skrbi,...pri plači bo hotel kaj rezat, mati enako, celega vraga, da se res hočem z vsemi skregat, da sem zlobna,.......bla, bla jao.

Ampak moram, ker je zame tako dobro, ker drugače se mi bo v kratkem ftrgalo. xrolleyesx Ker že čisto predolgo odlašam. Zaradi strahu, kaj bom potem, brez neke prave izobrazbe,...itd. Neki finančne zaloge imam, za nekaj mesecev, pol bo pa že neki.

Svobodaaaaaaaaa, to mi je sedaj gonilo, da nisem več v hiši, kjer vladajo vzorci, katere jaz že čupam nekaj let. In ko se vsako dnevno vračam tja, me kar pozavga. :o|o:

Umik, retreat. x8Dx

Vse bo potem bolje, čez čas, ko se duhovi bodo pomirili. So god be whit me, brez nekih večjih šokov, prosim. Hvala. x:Xx :8):

Kako čemo? Lako čemo.

Ampak moram, ker je zame tako dobro, ker drugače se mi bo v kratkem ftrgalo. xrolleyesx Ker že čisto predolgo odlašam. Zaradi strahu, kaj bom potem, brez neke prave izobrazbe,...itd. Neki finančne zaloge imam, za nekaj mesecev, pol bo pa že neki.

Svobodaaaaaaaaa, to mi je sedaj gonilo, da nisem več v hiši, kjer vladajo vzorci, katere jaz že čupam nekaj let. In ko se vsako dnevno vračam tja, me kar pozavga. :o|o:

Umik, retreat. x8Dx

Vse bo potem bolje, čez čas, ko se duhovi bodo pomirili. So god be whit me, brez nekih večjih šokov, prosim. Hvala. x:Xx :8):

Seveda Izraz!

Gotovo bo vse OK, strah obcutis sam, dokler ne zacne dogajat, dogajat pa zacne, k naredis prvi korak.

Mislim da je ta zlo dobr, k ga bos nardila, imas prav, te pozauga in tud to mas prav, da je pol vse cist dbest. sam da se dnevno ne gledas pa vzorci pa vibre pa vse, kot pravis.

Jaz tud nimam izobrazbe pa nc..... ampak ti ze kej prileti na pot, vcas mal gagas, ampak kaj je to v primerjavi s tem, da ti nihce ne s* po glav. xokx

xupx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Seveda Izraz!

Gotovo bo vse OK, strah obcutis sam, dokler ne zacne dogajat, dogajat pa zacne, k naredis prvi korak.

Mislim da je ta zlo dobr, k ga bos nardila, imas prav, te pozauga in tud to mas prav, da je pol vse cist dbest. sam da se dnevno ne gledas pa vzorci pa vibre pa vse, kot pravis.

Jaz tud nimam izobrazbe pa nc..... ampak ti ze kej prileti na pot, vcas mal gagas, ampak kaj je to v primerjavi s tem, da ti nihce ne s* po glav. xokx

xupx

Ooooo, ja zdi se mi da bo cool, da je to to in ko slišim recimo take kot si ti, ki ima v tej stvari podobno kot jaz oz. so to že čez dajali, bo že držalo.

Freedom, at last:xokx x;)x

good luck, Izraz ... xvrtcx xwizardx

xDDx Thanks.

Kako čemo? Lako čemo.

lahko gres tudi z mano v gore...

je cist pocen!!!

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

tisto je v tebi :)

gora.

mia

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Marsa, sam tok, tisto tvoje kar si napisala: strah občutiš, samo do takrat ko narediš korak, mi je bilo gonilo, tik pred tem, ko sem že hotela, preložiti na jutri in iti domov. x;)x x:Dx

In šlo je gladko. xsrcx

Vsi. :palec: x;)x x:Xx

Kako čemo? Lako čemo.

Izraz! Ne morem ti povedat dost, kok me to res veseli! xrosex

nad super... se posebej, k se mnisem hotla vtikat... pa pameti solit prevec pa to.. pa vse se tok banaln pa frazast slis, ce ima nekdo res tezave in ce ma res tok tega, kar ma za izlit ven.

Tud zato zgor sam smeski (ki prav tako lahko delujejo banalno, neposveceno...), vendar ker najbolje odrazajo filing, vcas. x:)x

ampak fajn. xokx

kako se je tema zacela in kako zdej poteka! x^x :palec: :medal:

in glej to: to sploh ni ena tema tam, pac pa si to TI - tvoj dejanski lajf!!!

In glej kako lepo peljes, dok reces kex!

Iz onega prvega posta kako lepo spona, mega! :palec:

ti si kr prvosc bit KONCNO TI pa mal devico vcas izprez... tam jo aktiviraj, k jo bos rabla.. bolj materialno, konkretno....

bluzenje pa mros prepustit bolj sanjaskim vplivom, da si ne omejis vizij in sanj oz. ne skusas prevec tocno si jih opredelit...

xupx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Izraz! Ne morem ti povedat dost, kok me to res veseli! xrosex

nad super... se posebej, k se mnisem hotla vtikat... pa pameti solit prevec pa to.. pa vse se tok banaln pa frazast slis, ce ima nekdo res tezave in ce ma res tok tega, kar ma za izlit ven.

Tud zato zgor sam smeski (ki prav tako lahko delujejo banalno, neposveceno...), vendar ker najbolje odrazajo filing, vcas. x:)x

ampak fajn. xokx

kako se je tema zacela in kako zdej poteka! x^x :palec: :medal:

in glej to: to sploh ni ena tema tam, pac pa si to TI - tvoj dejanski lajf!!!

In glej kako lepo peljes, dok reces kex!

Iz onega prvega posta kako lepo spona, mega! :palec:

ti si kr prvosc bit KONCNO TI pa mal devico vcas izprez... tam jo aktiviraj, k jo bos rabla.. bolj materialno, konkretno....

bluzenje pa mros prepustit bolj sanjaskim vplivom, da si ne omejis vizij in sanj oz. ne skusas prevec tocno si jih opredelit...

xupx :palec:

Ha, ha happy. Sem probala razvozlat tvoje smilete, vse je šlo samo tista hiškica, se mi zdi da ima tudi nek pomen, prostor, dom, moj prostor? Zelena, lepa, zdravi. x;)x

Ja res ej, k gledam tisto par dni nazaj, pa se probam spomnit, vidim, da se potem take mentalne frustracije začnejo pri meni, ker nekaj odlašam, kar si v sebi želim, čeprav še nisem imela sedaj v planu že to, ampak je kar nekako pripeljalo se že sedaj. Doma so morali spet neki rect, takega, da sem spet prišla v tisti feeling, neke materialne, denar pa to, brat dobi, jaz ne, ker on res rabi in sem rekla sedaj je pa dost. x^x Pa gasa. Ja mojo deviško stran sedaj že malo izprezam, počasi pa sigurno.

V službi si recimo ne jemljem več k src, če gre kaj narobe, smeha v meni, pa naprej. Se je že začelo.

In to je pa res, pa ne da se ti kaj prilizujem x:Dx moje sanje so bile sedaj v okvirih, sem jih držala na vrvici, deviško čist, kot si rekla:Ma more biti vse do detajla dodejlano, če ne bo sigurno šlo kaj k vragu. x8Dx Release. x:)x

Derži se. xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

Ha, ha happy. Sem probala razvozlat tvoje smilete, vse je šlo samo tista hiškica, se mi zdi da ima tudi nek pomen, prostor, dom, moj prostor? Zelena, lepa, zdravi. x;)x

Hudo! xokx

k jaz tega smeska vidim (in sem ga postnila v bistvu) v smislu 'up', gor, puscica navzgor, pokonci, smer jasna..

pa je se res tak simpaticen zelen xDDx.

No in evo, se ta simbolika lohk, fantasticn! :palec: x8Dx

prlizujes? :o|o:

a js nikol drugac nc fajnga ne povem? :8):

da ce je kej, je to zato k je prlizvanje.. x:o)x x;)x

ma ne, upam si tud kej civkat, k tud vidm tvoj odziv, se prav ti pase ves fidbek in vse (k, kot sem prej rekla, to so delikatne zadeve.. jaz bi morda... hm, drugacna bla... :8): x:Ix bi mi sli morda na zivce nasveti al pa "ja sej jaz sem pa to" pa taksno.. no al pa tud ne.. najbrz je oboje.. pa odtehta to, ukvarjanje, pozornost in to..... ce drugega ne, ze zato, da imas obcutek, da si, da ni vseen folku in vse to...)...

Jp, xsrcx xupx (x;)x)

Picasso

Hudo! xokx

k jaz tega smeska vidim (in sem ga postnila v bistvu) v smislu 'up', gor, puscica navzgor, pokonci, smer jasna..

pa je se res tak simpaticen zelen xDDx.

No in evo, se ta simbolika lohk, fantasticn! :palec: x8Dx

prlizujes? :o|o:

a js nikol drugac nc fajnga ne povem? :8):

da ce je kej, je to zato k je prlizvanje.. x:o)x x;)x

ma ne, upam si tud kej civkat, k tud vidm tvoj odziv, se prav ti pase ves fidbek in vse (k, kot sem prej rekla, to so delikatne zadeve.. jaz bi morda... hm, drugacna bla... :8): x:Ix bi mi sli morda na zivce nasveti al pa "ja sej jaz sem pa to" pa taksno.. no al pa tud ne.. najbrz je oboje.. pa odtehta to, ukvarjanje, pozornost in to..... ce drugega ne, ze zato, da imas obcutek, da si, da ni vseen folku in vse to...)...

Jp, xsrcx xupx (x;)x)

Ja zdaj, ko sem ta glavno speljala, me nasveti ne motijo. Prej pa ja. :8): Če mi je kdo kaj hotel pametnega povedat, sem ga kar ustavila, z kretnjo moje leve roke, stop. In je bil mir. xDDx Jaz sem itak taka. Logično, ker človek hoče Sam, da imaš res tisti good feeling pol ne, zdaj pa sem, jeah. Ukvarjanje z mano je bilo pa tu ravno pravšnje, pa pozornost. Glih tista prava mera zame. Ne preveč, da mi nebi kaki vzorci priskakljali, ah to je pa že blef, pa toliko, da je bilo moje srce radostno. xsrcx

xupx Hiška, up. x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

• 2 weeks later...
Guest sstane
Slednji pravi takole;

Kdaj bo sleherni človek vedel, kdaj je človeštvo stopilo v dobo teme ( po indijsko KALI JUGO)

Ko bo družba dosegla stopnjo;

1. Ko bo lastnina odrejala socialni položaj.

2. Ko bo bogatstvo edini vir vrlin

3. Ko bo edina vez med moškim in žensko strast

4. In prevara edini vir uspeha...

Joj, vse to je že bilo, škoda :sori: x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...