Skoči na vsebino

tibetanski horoskop

jodeli

Recommended Posts

Oj x:)x

Poleg klasičnega horoskopa sem se začela zanimati tudi za tibetanski horoskop. Potrebujem manjšo pomoč :sori:

Zanima me če kdorkoli ve izračun, s katerim ugotovimo v kateri sferi na kolesu življenja se nahajamo.

Prosim pomagajte!! x:)x

Deli na socialnih omrežjih

A tibetanski horoskop tut obstaja? :eek:

...prvic slism :inocent:

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Pol pa mene tut zanima! :2src: Mogoce poznas kaksno internetno stran kje je to tut kej opisano? x:o)x

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Poznam malo drugačno verzijo....

OVEN

simbol:slep moški

Podzavest gre svojo pot, ne da bi se poučila o okoliščinah, hitro ukrepa in ne razmišlja o posledicah. Slep človek ne vidi nič in ne ve, kam gre.

BIK

Simbol:lončar

Ko se rodimo, je od nas odvisno, kakšni bomo postali. Lonec bo tak, kot ga bo lončar naredil. Pot začnemo z bremenom stare karme in vsa naša dejanja jo naprej oblikujejo in vplivajo na prihodnost.

DVOJČKA

Simbol:nemirna opica

Opica se loti zrelega sadeža, a kaj hitro jo premami drug zrel sadež. Ta znak skače od naloge do naloge, ne da bi jih dokončal. Moral bo dozoreti, da bo dosegel notranji mir.

RAK

Simbol:ladja z dvema potnikoma in enim veslačem

Potnika predstavljata zavest in telo. Um je našel način, kako potovati, smer pa določa resnični jaz-veslač. Voda, po kateri plujejo, predstavlja čustva. Pot bo veliko lažja, če se ne upiramo svojemu pravemu jazu.

LEV

Simbol: hiša z okni

V hiši, ki ima pet oken in ena vrata, je skrit človek, ki ga ne vidimo. Okna in vrata predstavljajo šest čutov. A čuti nas lahko zavedejo. Spoznamo tisto, kar nam dopuščajo omejitve naših čutov.

DEVICA

Simbol: par v ljubezenskem objemu

Ljubimca skušata iz dveh teles narediti eno. A to ni mogoče le s telesnim stikom. POtrebna je duhovna zrelost, da postanemo eno.

TEHTNICA

Simbol: oseba s puščico v očesu

Mož kriči od bolečine, ker ga je puščica zadela v oko. Puščica predstavlja preveliko količino informacij, ki jih posredujejo čuti in na katera se človek odziva s čustvi.

ŠKORPIJON

Simbol: ženska ponuja moškemu pijačo

Pijača predstavlja užitek, ki se porodi, ko se ob dotiku zbudijo čustva. Ti ljudje so zasvojeni z užitki.

STRELEC

Simbol: ženska, ki nabira sadje v košaro

Sadje simbolizira zemeljsak bogastva, za katera mislimo, da nas bodo zadovoljila. Namesto da bi zadovoljstvo iskali v sebi, ga skušamo poiskati zunaj sebe.

KOZOROG

Simbol: ljubimca v koči

Njuna ljubezen rodi novega otroka, nov začetek. Prevelike materialne želje vodijo le v telesno rojstvo in nas vrne na kolo življenja. A nov začetek je mogoč tudi duhovno, kar nas bo rešilo neprestanega vračanja na kolo.

VODNAR

Simbol: rojstvo

Vsako novo življenje se sooči z omejitvami življenja na zemlji. Vodnar, ki je inovativno znamenje, mora svoje moči usmeriti v prenovo duhovnosti, da se v ponovnem duhovnem preporodu ne bo moral soočati z zemeljskimi omejitvami.

RIBI

Simbol: mrtvec, ki ga nesejo v grob

Vse na zemlji ima svoj konec. Vsako rojstvo pelje v smrt, obenem pa v ponovno rojstvo. Edino če se otresemo vsega materialnega, se ne bomo ponovno znašli na kolesu življenja.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...