jodeli 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Oj Poleg klasičnega horoskopa sem se začela zanimati tudi za tibetanski horoskop. Potrebujem manjšo pomoč Zanima me če kdorkoli ve izračun, s katerim ugotovimo v kateri sferi na kolesu življenja se nahajamo.Prosim pomagajte!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 A tibetanski horoskop tut obstaja? ...prvic slism Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jodeli 4. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2007 Ja, seveda obstaja To je metoda, ki temelji na budističnem kolesu življenja. Položaj sonca nam govori o naši duši in inkarnaciji. Zelo zanimiva tehnika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 Pol pa mene tut zanima! Mogoce poznas kaksno internetno stran kje je to tut kej opisano? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jodeli 5. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2007 Poznam malo drugačno verzijo.... OVENsimbol:slep moškiPodzavest gre svojo pot, ne da bi se poučila o okoliščinah, hitro ukrepa in ne razmišlja o posledicah. Slep človek ne vidi nič in ne ve, kam gre. BIKSimbol:lončarKo se rodimo, je od nas odvisno, kakšni bomo postali. Lonec bo tak, kot ga bo lončar naredil. Pot začnemo z bremenom stare karme in vsa naša dejanja jo naprej oblikujejo in vplivajo na prihodnost. DVOJČKASimbol:nemirna opicaOpica se loti zrelega sadeža, a kaj hitro jo premami drug zrel sadež. Ta znak skače od naloge do naloge, ne da bi jih dokončal. Moral bo dozoreti, da bo dosegel notranji mir. RAKSimbol:ladja z dvema potnikoma in enim veslačemPotnika predstavljata zavest in telo. Um je našel način, kako potovati, smer pa določa resnični jaz-veslač. Voda, po kateri plujejo, predstavlja čustva. Pot bo veliko lažja, če se ne upiramo svojemu pravemu jazu. LEVSimbol: hiša z okniV hiši, ki ima pet oken in ena vrata, je skrit človek, ki ga ne vidimo. Okna in vrata predstavljajo šest čutov. A čuti nas lahko zavedejo. Spoznamo tisto, kar nam dopuščajo omejitve naših čutov. DEVICASimbol: par v ljubezenskem objemuLjubimca skušata iz dveh teles narediti eno. A to ni mogoče le s telesnim stikom. POtrebna je duhovna zrelost, da postanemo eno. TEHTNICASimbol: oseba s puščico v očesuMož kriči od bolečine, ker ga je puščica zadela v oko. Puščica predstavlja preveliko količino informacij, ki jih posredujejo čuti in na katera se človek odziva s čustvi. ŠKORPIJONSimbol: ženska ponuja moškemu pijačoPijača predstavlja užitek, ki se porodi, ko se ob dotiku zbudijo čustva. Ti ljudje so zasvojeni z užitki. STRELECSimbol: ženska, ki nabira sadje v košaroSadje simbolizira zemeljsak bogastva, za katera mislimo, da nas bodo zadovoljila. Namesto da bi zadovoljstvo iskali v sebi, ga skušamo poiskati zunaj sebe. KOZOROGSimbol: ljubimca v kočiNjuna ljubezen rodi novega otroka, nov začetek. Prevelike materialne želje vodijo le v telesno rojstvo in nas vrne na kolo življenja. A nov začetek je mogoč tudi duhovno, kar nas bo rešilo neprestanega vračanja na kolo. VODNARSimbol: rojstvoVsako novo življenje se sooči z omejitvami življenja na zemlji. Vodnar, ki je inovativno znamenje, mora svoje moči usmeriti v prenovo duhovnosti, da se v ponovnem duhovnem preporodu ne bo moral soočati z zemeljskimi omejitvami. RIBISimbol: mrtvec, ki ga nesejo v grobVse na zemlji ima svoj konec. Vsako rojstvo pelje v smrt, obenem pa v ponovno rojstvo. Edino če se otresemo vsega materialnega, se ne bomo ponovno znašli na kolesu življenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.