Skoči na vsebino

Napoved za 32. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/32/"][b]Napoved za 32. teden[/b][/url] - [b]6. - 12. avgust 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 71
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Dons sm jo pa za spremembo celo prebrala, sm že mela filing, da bo kul. x:px

Režat sm se pa začela ob tem ....[i] ob prijetnem morjecu.[/i] x:Dx :palec:

Pridna, sploh, k vem, da te glava in ms matrata. Tenks. x:Xx

[quote name='Pika Pikica' post='871878' date='5. Aug 2007, 19:34']Pridna, sploh, k vem, da te glava in ms matrata. x:Xx[/quote]
xsrcx xyesx

x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='enja' post='872063' date='6. Aug 2007, 11:23']...bomo pa hiteli bolj na izi x:o)x[/quote]
xDDx al pa izirali bolj na hitro. xDDx

Picasso

:vragec:

sm zmeri govoru....de tele ribe...che chjo se lohk u nulo potrudjo....sam htet je treba.... x:)x ... x;)x ... x:Xx

zlomk....tralala
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

[quote name='aakhut' post='872076' date='6. Aug 2007, 11:47']:vragec:

sm zmeri govoru....de tele ribe...che chjo se lohk u nulo potrudjo....sam htet je treba.... x:)x ... x;)x ... x:Xx

zlomk....tralala[/quote]
ja tist, no vids sej gre! x:o)x (:mad2: :bomb:) x:Dx

[quote name='Ksenia' post='872078' date='6. Aug 2007, 11:48']pa še nagajivo je spisana... všečno[/quote]
a dej...
no ja sej sem res morda nekaj pesnila. xDDx :8):

Picasso

oooo napoved x;)x

thanks Marsa xsrcx :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

O Siiiiilki!!! xokx x:Xx

sem te ze pogresala, upam da si bla na dopustu! :palec:

Picasso

nisem x;)x
praviloma bi morala "nastopit" prihodnji teden,.....pa sem se v petek naenkrat odločla za (še) en teden.....kr tko.... evo dans na dopustu..... x;)x x:px

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

no sej, se boljs! xokx x;)x
da se ni mim... xDDx
ja k te dolg nisem vidla, pa sem sklepala tko, k je pac poletje.
mormo kdaj kako sco srecanje spet ubost po dolgem cajtu,. no sicer bo pa november hitr, k tok siba cajt. xDDx
pa ce ne prej, pa se spet v skorpijah dobimo.. aja sam shit, k noumo mogl puhat... :o|o:

Picasso

jh, je blo treba par stvari "pod streho" spravit.....ostale lohka počakajo.......pismu, še vedno samo sebe presenečam,......dons zjutrej pijem kofi ob normalni uri,...in ugotovim, da sem kao na dopustu,.....aja,..dopust ne?!,....in preden si drugo skodelo nalijem,....mrtvo hladno služben telefon izklopim,...svašta..... :eek: x:px

a da ne bomo "puhale"......ja, ja, ne bomo......če verjameš,....ja,ja.... :o|o: x;)x

pametno, dopust je dopust! x^x

ja verjamem, kaj pa cm. x:o)x :o|o:

Picasso

Evo, jaz sem prišla prav zanalašč napoved brat, ker imam totalno usekan teden.......zavore na vseh koncih in nivojih, nič se ne premakne.....jaz pa že ful živčna...........zdaj pa ne vem al je kaj v zraku al samo jaz prehitevam.....

Noooo, in pridem na net prebrat napoved in meni napiše da napoved žal ni na voljo :eek: sem šla še po drugi poti naokoli ....pa isto?

WTF? :huk: A še tukaj se zatika?
Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

ej frendici se je tud to zgodil!!!
morda kaksen cashe kje....
pojma nimam, men vse normalno odpre... xnckrivx

Picasso

Ja, pol je vse sam zato, da paše v kontekst mojega tedna :vragec: +[size=1]sempraviskalaenopravtogotnoikoncozazraven[/size]

ves kwa.. sm razmisljala, k rpavs da mas takle.. a nisi ti lev?
k pol mas pac svoj obdobje, ce si na konc, morda se kakega saturna po defoltu na soncu natalnem... (ce si v zadnji dekadi leva, recimo).. in podobno....
k drugac je pa kr kul tedn, razen eksploziven in tak...

ne vem, a cem kopirat vsa ta jetra dolga sem, ce vas vec ne vid?

Picasso

Ne, ne....sem devica......imam pa sonce v 5., ampak zagotov je nekaj s saturnom, ker imam prav obdobje, ko se vse pretresa in mi postaja neko okolje pretesno......hočem spremenit pa ne gre in ne gre in ne gre.....

....ma ni treba kopirat.....saj bo...pa drug teden itak odklop na morje.... x:)x

hm potem sva pa tole ze imeli enkrat, jmislim da sem te ze 1x dolocla za Leva. :)
pa sploh ne sljivim, ce ti 5x reces da si devica. x;)x

ne sej si devica, se ti vid...
sam sem mislila da si tak lev, z devico mocno. x:)x

a tko, no fajn se mej! xrosex

Picasso

[quote name='Marsa' post='872851' date='8. Aug 2007, 19:28']hm potem sva pa tole ze imeli enkrat, jmislim da sem te ze 1x dolocla za Leva. :)
pa sploh ne sljivim, ce ti 5x reces da si devica. x;)x[/quote]

Uaaau, tole je pa spomin x!x Drži, jaz si tud zapomnim take male stvari x:Dx

Imam pa luno v ovnu, zato si mi že takrat rekla, da devičko kar povozi ( ker sem se pritoževala, da se niti ne počutim devico).

Aja, pa saturna v levu.....torej bo res nekaj s tem obdobjem leva................bomo preživeli, še vedno smo!

Lp :palec:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...