Skoči na vsebino

Napoved za 32. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Pesha' post='872857' date='8. Aug 2007, 19:43']Drži, jaz si tud zapomnim take male stvari x:Dx[/quote]
seveda ce s pa devica. x:px x;)x

aja no vids, mas pol ogenj pa se ti tko nekak zmixa... xDDx
aha saturn v levu, uh, pol mas pa povratek?
to pa je pol, ja..... da ni na izi pa na smooth pa na uzivancijo, pac pa bl na hard, ja. :o|o:

zdej je tecn, pol je pa kul, k je mim, pa kr kej osvojenga, tedaj ko pa dogaja, se ti pa sploh ne zdi.

Sm te mal pogresila, vcas si bla tud v uni temi dostkrat, v jezikovni... kako je ze? no sej ves kaj mislim. xDDx

ja, upam da se ti bo dobr popedenal sve! xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 71
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
aha....men tud ne odpre....pa šele danes prišla spet ,mal na net pokukat.......ja no, očitno je tud moj asc na dopustu..... x:Dx ...ko ste se glih o devici menli..... x^x ...... x;)x

vseeno hvala za napoved marsa...... xDDx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Marsa' post='872860' date='8. Aug 2007, 19:48']seveda ce s pa devica. x:px x;)x[/quote]

x:Dx x:Dx x:Dx Mal za boljšo voljo...sem se spomnila kaj vse devica opazi......najboljši primer so ženske v špičakih, naštimane......ko se pa ozreš za njimi, te v oči ful bode bela nalepka na spodnji strani čevljev, ki je niso odstranile x:Dx

...pol so pa tu še vse leeeeepe rožice na oknih, na teglcih pa velikanske nalepke firme, pa še kakšna majhna bela s ceno......itd.

Oko sokolovo x:Ix x:Dx x;)x
Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

x!x x?x zdej pa tud men ne odpre!! ???

WTF!!!!!!!

nekaj je narobe.......
nom nc razlagala, k nisem zihr, bom rajs tih, sam zgleda k shtala..... :o|o:

tko.
sm zrihtala, spet dela. chekirajte pliz (ce ne dela prvi hip, refreshajte stran oz. kliknite na linkec levo zgoraj nad besedilom: Napoved za 32. teden leta 2007 - pa bo delal).

sam je shtala, sem jo morala dat ponovno gor (mam k srec se original)...

ej, jeba! :mad2: xyesx

enga direkt v gobec! :bomb:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Fajn. xokx

se dobr, da ste rekl (in se dobr, da sem sla se sama ponovno chekirat). :palec:

Picasso

sploh ne, sam ene stvari te pac razpizdijo. xDDx

Nisem nc bojevniska dons, cist izi. x:)x
kar pa se ne pomen, da mi ne mroe pritisk v sekundi na 350 narastt. x:px

Picasso

[quote name='Marsa' post='872984' date='9. Aug 2007, 10:35']kar pa se ne pomen, da mi ne mroe pritisk v sekundi na 350 narastt. x:px[/quote]
in te dobesedno razpizdi x:Dx
dons sm se clo jes prpraulen mal pričkat, tko da... bi blo še najbolš mogoč, da net spet crkne x:px
sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

ja, zal, ceprav glede na to, kok sem bla vcas popizdljiva se bl, sem zdaj pravi kuler. :vragec: xDDx x;)x

ma ne, sej vcas se je kul prickat, sam boljs da se ne z mano! x;)x

Picasso

[quote name='Marsa' post='873008' date='9. Aug 2007, 13:58']ma ne, sej vcas se je kul prickat, sam boljs da se ne z mano! x;)x[/quote]
ne ti men govort kwa je boljš pa s kom se ne smem pričkat :vragec:

:D

ja pa ti bom, k sicer:

1) te lohk zbenam
2) pobrisem te s planeta Luna (x:px)
3) se skregam s tabo v petstranskih solatah :D
4) se stepeva :bomb: :blackeye:
5) te dozivotno zignoriram :sniky:
6) povsod v vsaki temi skacem za tabo in se vtikam vate
7) razgrinjam vse najine najtajnejse skrivnostne misticnosti kot razgaljena creva po vsem forumu (x:Dx)

Izberi po zelji in potrebi. :D

ampak v glavnem - v vsakem primeru jaz zmagam. :vtz: x^x
(zato se pa rajs ne prickat)

x:px

Picasso

a glih 5? xDDx

kaj pa 4, kako pa dA Na to nisi mel pripomb? xDDx

Picasso

skor sm se. x:px
sam zdej s me pa spomnil.. x:Dx

Picasso

[quote name='Audente' post='873035' date='9. Aug 2007, 14:51']dejta se lubčkat in ne pričkat :vio:[/quote]
bemu kam sm pršu :o|o:
zdej se morm že s tabo strinjat x:px x:Dx

ah xrolleyesx nč izgovorov v napovedi xcivx :inocent:
mora bit pms ... al sm pa za določene stvari blazno občutljiva :sori: očitno nismo še vsega nardil x:Ix

Marsa, hvala za napoved x:Xx tud, če je ne morem za izgovor ponucat x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

mors mal bl prebrat. :vragec: x;)x

ce se le da, napisem rajs kej spodbudnejsega.... sploh ce 'tadobri' nekak 'prevagajo' 'taslabe' oz. je teh recimo mal manj al niso tok mocni ipd.
pol pa cesto mal tko kej 'zanemarim'..... (pogosto pa recimo ne bi smela oz. bi vseen lohk bl upostevala recimo).
ni pa sans, da bi blo v enem tednu tko, da bi blo 7 x 24 ur dobr. xDDx

Picasso

[quote name='Marsa' post='873073' date='9. Aug 2007, 15:55']ni pa sans, da bi blo v enem tednu tko, da bi blo 7 x 24 ur dobr. xDDx[/quote]
to bi blo pa že skor tumač.....nobene primerjave...še tisto kar je dobro bi nekam zgubilo vrednost...... x:)x

marsa in janko....sem se pa narežala....sam je preveč za citirat....... x:Dx x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Amis' post='873113' date='9. Aug 2007, 17:06']marsa in janko....sem se pa narežala....sam je preveč za citirat....... x:Dx x:Dx x:Dx[/quote]
no lepo :vragec:
režiš se pa uživaš k se folk prička :vragec:
dobr da se eni znamo mal brzdat x^x

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...