Skoči na vsebino

Napoved za 32. teden

Marsa

Recommended Posts

ma daj...če sta pa mela take komentarje....... :D

hm....postala imuna na rakovsko luno....fajn..... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 71
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[quote name='Marsa' post='873014' date='9. Aug 2007, 14:08']:D

7) razgrinjam vse najine najtajnejse skrivnostne misticnosti kot razgaljena creva po vsem forumu (x:Dx)[/quote]

:ermm: :eek: xcivx Tega jaz v življenju ne bi naredila....pa mi lahk človek ne vem kaj naredi.......se mi zdi, da izgubim svoje dostojanstvo, če bi to naredila.........

...tako da, če bi uporabila to strategijo v boju z Jankom, bi bila zame luzerka, Marsa x:Dx

...drugače pa tudi jaz lahko zdaj preberem napoved x:)x
Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

[quote name='Pesha' post='873375' date='10. Aug 2007, 09:27']:ermm: :eek: xcivx Tega jaz v življenju ne bi naredila....pa mi lahk človek ne vem kaj naredi.......se mi zdi, da izgubim svoje dostojanstvo, če bi to naredila.........

...tako da, če bi uporabila to strategijo v boju z Jankom, bi bila zame luzerka, Marsa x:Dx[/quote]
ah Pesha, ce bi bla kej psihologa, bi vedla, da NC od nastetega ne bi nardila, ravno zato pa sem vse to nastela, najmanj od vsega pa bi to omenjeno, [b]tudi ce bi bilo[/b] kaj takega, tud zato sem tok rajs dala tak primer. :vragec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Veš kaj, si me presenetla s temi strategijami, ok, mal zafrkancije vmes, ampak tole 7. sem celo verjela, ker kolikor sem psihologa, vem, da zagotovo hočeš vedno zmagati ali pa vsaj imet zadnjo besedo.

Ker si mal po :vragec: x:Dx Pa reč, da ni res :palec:

glih tega ne bi smela verjet oz. najmanj. x:)x

ne, ne tega da hocm met taglavno (to kr verjem x;)x xDDx).. pac pa da bi 'hibe', 'pomanjkjivosti', 'ranljivosti'.... ipd. razkrivala.
jaz sem *brezobzirna* (ker me pac kdo tko vid), do tu, kjer segam jaz osebno. ce stekas. VSEEN mi je (zase - ne pa tud za druge).
si upam pohecat, svasta si upam.

sem pa pretrmasta pa v nekih bedastih fintah *preponosna* pa pod se mi zdi, da bi se z nizkimi borila.
tudi goljufam ne.. recimo ce smo se kdaj sli kake igre in t(k)o...

sem mislila, da je to jasno.... ne glede na to, kok in kaj gobcam oz. ne glede na morebitno objestnost ali neuravnovesenost mojega znacaja - kot ga lahko kdo jemlje. x:)x

imam pa res tok *materiala*, da ti iskreno povem, da mi je vcas zal, k nimam mal vec "anajudovskega sindroma". x:)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='873583' date='10. Aug 2007, 16:47']sem pa pretrmasta pa v nekih bedastih fintah *preponosna* pa pod se mi zdi, da bi se z nizkimi borila.
tudi goljufam ne.. recimo ce smo se kdaj sli kake igre in t(k)o...[/quote]

To mi je všeč :vtz:

Saj tako sem si te predstavljala....sam jaz ful verjamem kar folk reče......pa pol kdaj tudi nasedem na prvo žogox:Dx

ej peša...
ne marse resn jemat, k sam irca no...
tist je ona neki bluzila, k je vedla, da se bom u 4. rundi predal... od tam naprej pa itak sam krap.
sej veš, da je ta pametn odnehu. x:Dx x^x bohved kera od vaja bo dons? x:px
sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Veš kaj, vseen se jaz ne grem z njo......lahk prfurava do 7......pol bo pa vsem na forumu povedala o mojem šestem prstu na nogi x:Dx x:Dx x:Dx Da se ne bom nikol več prikazala tlele.....

[quote name='Pesha' post='873631' date='10. Aug 2007, 17:51']Veš kaj, vseen se jaz ne grem z njo......lahk prfurava do 7......pol bo pa vsem na forumu povedala o mojem šestem prstu na nogi x:Dx x:Dx x:Dx Da se ne bom nikol več prikazala tlele.....[/quote]
sej kukr sm jes opazu, take štale sploh ni treba delat marsi. lunatiki kr sami poskrbijo, da kej žoftnga vn pride.
sam da se kermu zazdi, da ga nis dost lepo pogledu, kukr si on misl da mu pripada, pa se začne veselica :o|o: x:Dx

[quote name='janko' post='873635' date='10. Aug 2007, 17:57']sej kukr sm jes opazu, take štale sploh ni treba delat marsi.[/quote]
saj to se je pesha samo hecala.
sicer mi ne bi poslala svoje fotke s 17-imi glavami. x:o)x xDDx

Picasso

[quote name='Marsa' post='873638' date='10. Aug 2007, 18:04']saj to se je pesha samo hecala.
sicer mi ne bi poslala svoje fotke s 17-imi glavami. x:o)x xDDx[/quote]
in ti zdej mislš, da te bom žicou, da jo pokažeš x:px
hehe. kukr vidm, jih ma še 17 premal, da se gre s tabo bockat x:Dx

Evo, me ni bilo nekaj časa.....mal traja, da se 17 glav uskladi......v glavnem: se ne gremo več x:Dx

Janko, Marse se pa ne bat, ker očitno ni tak :vragec: kakor lahko človek po njenem jeziku sklepa.

[quote name='Pesha' post='873647' date='10. Aug 2007, 18:20']Evo, me ni bilo nekaj časa.....mal traja, da se 17 glav uskladi......v glavnem: se ne gremo več x:Dx

Janko, Marse se pa ne bat, ker očitno ni tak :vragec: kakor lahko človek po njenem jeziku sklepa.[/quote]
pojma nimam kakšn jezik ma. sam že more bit hud, da ga omenjaš pa me tolažiš pa miriš.
bemu, a se spet igram z žiulenjem :o|o:

[quote name='janko' post='873635' date='10. Aug 2007, 17:57']sej kukr sm jes opazu, take štale sploh ni treba delat marsi. lunatiki kr sami poskrbijo, da kej žoftnga vn pride.
sam da se kermu zazdi, da ga nis dost lepo pogledu, kukr si on misl da mu pripada, pa se začne veselica :o|o: x:Dx[/quote]
no jst sem pa ravno zaradi tega mislila, da se marsa tam pri naštevanju malce heca... in glede na to, da ji popolnoma zaupam, da ji dovolim vpogled v moj lajf (in kar dovolj blizu je prišla s vpogledom v karte) mi je prav zabavno blo brat njene alineje
kaj sem že hotla aja - tale teden me je sesul, psihično in fizično... je pa zanimivo v kolk milejši obliki se to dogaja kot pred časom... super... še malo pa bom na konju

[quote name='Ksenia' post='873844' date='11. Aug 2007, 06:50']... super... še malo pa bom na konju[/quote]
sej če boš kdaj res na horsu, se en cajt nouš nč prtožvala, pa tut marsi pogleda u svoj lajf ne prvošla x:px

[quote name='Ksenia' post='873851' date='11. Aug 2007, 07:01']dve greški v enem stavku - če se mi čist ne utrga že pred tem, potem prostovljno ne bom in ja bi ji vseeno privoščila...[/quote]
ok. ok. pridna pridna x:px

[quote name='Ksenia' post='873844' date='11. Aug 2007, 06:50']... je pa zanimivo v kolk milejši obliki se to dogaja kot pred časom... super... še malo pa bom na konju[/quote]
xokx
primsk!! :palec:
vcas te je res cist zdelala rakovka. x:px

[quote name='janko' post='873848' date='11. Aug 2007, 06:56']sej če boš kdaj res na horsu[/quote]
:D :D

Picasso

:D (:madpro:)

sej ne ves ce je nisem... sej evs kok sm natancna v enih stvareh, pa mora bit smesko TOCN TAK, kakrsno faco glih zraven drzim. :P

Picasso

[quote name='Marsa' post='874269' date='11. Aug 2007, 18:36']:D (:madpro:)

sej ne ves ce je nisem... sej evs kok sm natancna v enih stvareh, pa mora bit smesko TOCN TAK, kakrsno faco glih zraven drzim. :P[/quote]
no da vidmo zdej xvrtcx x^x

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...