Kylie 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 doseči, imeti, dobiti, osvojiti... Torej kaj je tisto, za čemer stremimo?Je to družinsko življenje, kariera, živeti samosvoje ali po kriterijih, ki jih določa (pre)ozko usmerjena družba?Po čem pravzaprav hrepenimo? Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 Hrepenim po Sili znotraj mene, ki pa ni samo Moja. Torej očitno po osebnem spoznanju Boga. Jeba namest,da bi si želel psa pa mačka pa blo mir heh No ja mačka že mam pa se samo potepa in žre.Priden priden muc. Še psa si dobim.Pa jih dam v isto sobo in bom gledal, če se Bog kjer pojavi. Neki se mora zgodit. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 khm, da bi me kak muc prezivel. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 khm, da bi me kak muc prezivel.bodi več na tleh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Ko sem bila majhna punčka sem si želela čimprej odrasti. Predstavlja sem si, da bom pri dvajsetih popolnoma neodvisna in da bom popolnoma suvereno obvladovala vse dileme v svojem življenju. Res sem se materialno osamosvojila in hkrati sprijaznila z dejstvom, da je osebnostna zrelost malo zahtevnejši zalogaj. Potem sem malo bremzala in življenje me je prehitelo, ter mi začelo postavljati roke. Nisem bila več sama, cilje sem morala prilagoditi možnostim. Čeprav nisem mogla slediti samo svojim željam, sem si zgradila svet v katerem sem bila zelo zadovoljna in sploh nisem opazila, da se je pričel počasi in zanesljivo rušiti. In se je zrušil. Ker sem takšne sorte, da že takrat, ko padam, razmišljam, kako se bo pobrala, sem bila takoj polna idej, kako pričeti znova. Zlagala sem ostanke ruševin in zaprepaščena ugotovljala,da so nekatere želje in hotenja v meni zamrla. Zopet jih bilo potrebno prebuditi, nekatere zavestno, marsikaj pa po naključju. Danes je moj cilj življenje - gibanje. Dovolj miru, da si lahko odpočijem in dovolj izivov, da ne zaspim - ravnotežje med potrebami in zmožnostmi. Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Ko sem bila majhna punčka sem si želela čimprej odrasti. Predstavlja sem si, da bom pri dvajsetih popolnoma neodvisna in da bom popolnoma suvereno obvladovala vse dileme v svojem življenju. Res sem se materialno osamosvojila in hkrati sprijaznila z dejstvom, da je osebnostna zrelost malo zahtevnejši zalogaj. Potem sem malo bremzala in življenje me je prehitelo, ter mi začelo postavljati roke. Nisem bila več sama, cilje sem morala prilagoditi možnostim. Čeprav nisem mogla slediti samo svojim željam, sem si zgradila svet v katerem sem bila zelo zadovoljna in sploh nisem opazila, da se je pričel počasi in zanesljivo rušiti. In se je zrušil. Ker sem takšne sorte, da že takrat, ko padam, razmišljam, kako se bo pobrala, sem bila takoj polna idej, kako pričeti znova. Zlagala sem ostanke ruševin in zaprepaščena ugotovljala,da so nekatere želje in hotenja v meni zamrla. Zopet jih bilo potrebno prebuditi, nekatere zavestno, marsikaj pa po naključju. Danes je moj cilj življenje - gibanje. Dovolj miru, da si lahko odpočijem in dovolj izivov, da ne zaspim - ravnotežje med potrebami in zmožnostmi. ful dobr napisan hm...jst si želim...am...želim da bi bil svet boljši.... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Harmonijo ? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Dovolj miru, da si lahko odpočijem in dovolj izivov, da ne zaspim jaz pa si zelim predvsem, da bi lepo sla po svoji poti s svojim tempom dalje, pa da bi uspela v vsakem trenutku in vsaki situaciji resnicno zivet in bit jaz...pa da bi sprot v lajfu znala se boljs uporabt, to kar mam in kar znam.pa zelim si v bistvu met cimmanj zelja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 ja tole čimmanj želja. pa mir v sebi, pa tolk financ da lahko še drugim dam (sam delala pa neb trenutno)... pa sprejet sebe, pa da se bi naučila živet v sedanjem trenutku (včasih mi uspe) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 pojma nimam ... za začetek najdt samo sebe. biti js ni važno v kakšnem položaju in najti notranji mir. pa sprejet sebe, pa da se bi naučila živet v sedanjem trenutku i agreeživet v trenutku... Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 doseči, imeti, dobiti, osvojiti...Biti. pojma nimam ... Dejstvo slehernika. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 za začetek najdt samo sebe.To je začetek in konec. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Biti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 To je začetek in konec. zakaj bi bil pa to konec? ne razumem... Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 zakaj bi bil pa to konec? ne razumem... Ker si potem ne želiš ničesar več. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Ker si potem ne želiš ničesar več. ni res. potem si želiš samo man "ambicijozne" stvari. s tem mislim da ni toliko povezano z dušo. Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 11. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2007 Ker si potem ne želiš ničesar več. točno tako, se popolnoma strinjam in da si ne želiš ničesar več, je najhujše, kar te lahko doleti, oz. kam te lahko pripelje življenje. Moj dedi je v tej fazi. Vdal se je v usodo, ne pusti si pomagat, niti sam si noče pomagat. V bistvu, pride dan, ko bi si rad pomagal, a se utrudi...In noče več. Kot kak otrok je, trmast, nebogljen... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 točno tako, se popolnoma strinjamin da si ne želiš ničesar več, je najhujše, kar te lahko doleti, oz. kam te lahko pripelje življenje. Moj dedi je v tej fazi. Vdal se je v usodo, ne pusti si pomagat, niti sam si noče pomagat. V bistvu, pride dan, ko bi si rad pomagal, a se utrudi...In noče več. Kot kak otrok je, trmast, nebogljen...Nisem imel ravno tega v mislih. Sem mislil bolj na varianto kot na Ampak razumem tudi to. Je imel moj ded isto. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 doseči, imeti, dobiti, osvojiti... Torej kaj je tisto, za čemer stremimo?Je to družinsko življenje, kariera, živeti samosvoje ali po kriterijih, ki jih določa (pre)ozko usmerjena družba?Po čem pravzaprav hrepenimo?mam 3 želje prvo željo, drugo željo in še tri želje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 11. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2007 Nisem imel ravno tega v mislih. Sem mislil bolj na varianto kot na Ampak razumem tudi to. Je imel moj ded isto.aja, dobro Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Uživati v sedanjosti ne glede na okoliščine....če to znaš pol je to to Zadeve ki se odvijajo okol nas so itak spontane in nepredvidljive in večino časa smo tko inprovizatorji lajfa kjer nikol ne vemo kaj nas čaka.Zato se prepustit naravnemu toku, uživat sedanjost....mmmmmmmmm ....formula srečnega življenja....in usput seveda vzet kar se nam ponuja in kar je v našem interesu....ostalo je nepomebno in ni vredno sekirancije 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 .in usput seveda vzet kar se nam ponuja in kar je v našem interesu....ostalo je nepomebno in ni vredno sekirancije Če imaš interese, imaš tudi sekirancije, ker so interesi lahko frustrirani in ponavadi tudi so. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Če imaš interese, imaš tudi sekirancije, ker so interesi lahko frustrirani in ponavadi tudi so. Sekirancija pride zarad strahu.Če strahu nimaš potem se tvoj interes veliko lažje manifestira ker oddajaš tako energijo. Strah pa izvira iz tega ker se danjašnji človek ne glede na vse kar se dogaja okol njega ne zna dol usest in se počutit dobro.Vsi iščejo to ugodje v prihodnosti in v nekih zadeva- da če bom naredil to je pa to to, vmes pa pozabljajo da bi se mogli že med to potjo počutit dobro vsako minuto svojega življenja.Kdor tega ne zmore more velik narest na seb in ko bo do tega prišel bo resnično živel življenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 vampe :xx!: x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 v življenju si resnično želim notranji mir, ljubezen in srečo mojim ljubljenim. k notranji mir maš, počas uštekaš moj podpis Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.