janko 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Znova ljubiti z vsem srcem.znova z vsem srcem??? a je pol kdaj blo tko? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Ne podjebavej. Že sama vem kaj sm mislila s tem.Prevod: brezpogojno ne podjebavam ircam mal Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 zdej sm vidu... brezpogojno ljubim drobni tisk pol pa pej uredu ircmojster.pressod pretirane ljubezni nis na tekočem. mr. MIR sem Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 mam 3 želje prvo željo, drugo željo in še tri želje Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Želim si, da bi prišlo veliko izzivov in da bi jih bila sposobna obvladat oz. rastit z njimi. Da ne bi zaspala v sebi. Da bi znala sprejemat druge takšne, kot so. Brez, da bi jih poskušala spreminjat. In še kr nekaj podobnih.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 ta hip ...sladoled Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 http://shrani.si/thumbs/icecream15vnw.jpg Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 še so dobri ljudje na svetu, jaz pa danes že skoraj izgubila zaupanje v to...thanks Mia Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 http://shrani.si/thumbs/animatedki15vo8.jpg jaz bi pa tole.. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 naj se ti uresniči ta želja...je roka že bolje? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Misliš ali veš? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 ja, sem tretji dan kar snela obvezo. danes sem pa ze brez antibiotikov.moram sam se preverit, ce mam steklino enkrat v teh dneh...hvala, ker si vprasala Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 sem mislil da imajo vse muco uh,ene so ze evtanazirane :xx!: Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 želim si biti razsvetljena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Najti sebe ... Delovati, ljubiti,biti pomirjena z vsem in semi ... Ne rabim nič dugega. Drugače pa ... Male velike želje, drobnarije, lepote, iskrice ... Pa živalskega cimra ... Mačka. Potovati. To in ono. Biti.Dejstvo slehernika.To je začetek in konec.Ker si potem ne želiš ničesar več. To je VSE. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Želim si, da bi prišlo veliko izzivov in da bi jih bila sposobna obvladat oz. rastit z njimi. Da ne bi zaspala v sebi. Da bi znala sprejemat druge takšne, kot so. Brez, da bi jih poskušala spreminjat. In še kr nekaj podobnih.. škoda, ker se v tej temi tako dolgo ni nič zgodilo. Se mi zdi super zastavljena.Mogoče bi jo lahko vsaj enkrat letno osvežili, pa pogledali kako je. Se je to kar si resnično želimo v tem letu kaj spremenilo. Smo del tega kar smo si želeli, dosegli. Super se mi zdi tudi kar je mačona napisala zgoraj. najti samo sebe. Lep dan vsem, ki vsaj (še)vedo, da se iščejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Recimo, da bi imela svoj posel in hišo s skrivnimi kotički oz. velikimi sobanami z vsemi pripomočki notri. Imela bi tudi živali; mačke in pse, mogoče še kej. Mela bi otroke in super moža. Živela bi v harmoniji, brez radikalnih stresov ali pretresov. Ustvarjala bi in kreirala. Sanjala in živela sanje Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Recimo, da bi imela svoj posel in hišo s skrivnimi kotički oz. velikimi sobanami z vsemi pripomočki notri. Imela bi tudi živali; mačke in pse, mogoče še kej. Mela bi otroke in super moža. Živela bi v harmoniji, brez radikalnih stresov ali pretresov. Ustvarjala bi in kreirala. Sanjala in živela sanje ja potem see pa spravi z foruma in v akcijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 mi mi micika, o daj mi ljupčeka... kako re že naprej?Veš, da delam na tem Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 mi mi micika, o daj mi ljupčeka... kako re že naprej?Veš, da delam na tem glede,da jaz to že imam,ti lupčka vrnem z veseljem,upam ,da te dosežem,lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 hehe, zakaj bi me dosegla? Raje ponudim roko. Tudi tebi lep dan Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 hehe, zakaj bi me dosegla? Raje ponudim roko. Tudi tebi lep dan glede nato,da bolj lebdiš s svojimi zahtevami,bi lahko ila premajhna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 jao jao bo že bulš. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 baje, da imam pred sabo še 5 let.Tko, da si resnično željo kupim za 30.000€To je, kar se tiče materialnih užitkov. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 de stojana auerja ugrabjo marsovcisam kurc k ga bojo prec vrnil zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.