:)ribica 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Lepo prosim ce se komu da pogledat, kaj je razlog da tako privlacim nesreco.In to "samo" na cesti.Ali pa mi kdo vsaj namigne kje naj iscem oz. kaj bi lahko bilo krivo.Sicer jo vedno relativno dobro odnesem ampak me je pa vseen malo strah. Moji podatki so:3.3.1984 11.05 kranj Eno nesreco sm mela danes 11.8.07 17.50 KReno 12.6.07 10.55 lj Zacel se je pa maja, sam takrat sm se zmeri zmazala10.5. 22.10kr7.5 .18.10kr6.5. -ne vem ure kr Od takrat mi pa kr leti vse pod pa pred avto,srne,psi,drugi avti,kolesarji... Tko da če kdo vidi da kaj izstopa,bom zelo vesela,bi rada vedla kdaj se neha? Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 Lepo prosim ce se komu da pogledat, kaj je razlog da tako privlacim nesreco.In to "samo" na cesti.Ali pa mi kdo vsaj namigne kje naj iscem oz. kaj bi lahko bilo krivo.Sicer jo vedno relativno dobro odnesem ampak me je pa vseen malo strah. Moji podatki so:3.3.1984 11.05 kranj Eno nesreco sm mela danes 11.8.07 17.50 KReno 12.6.07 10.55 lj No ribica, če se učiš, ti ne bom nanizala vsega po vrsti. Ti kar poglej tvojo natalno tretjo hišo. Res da je prazna, vendar že dlje časa tranzit saturna po tej hiši, bi lahko povzročal take preglavice, kajti to je hiša prometa. Slabo aspektirano hišo prometa in tega tranzitnega saturna z dvema malefikom, marsom in saturnom iz škorpiona, je en pokazatelj več. Dobro, da si jo odnesla brez večjih težav, kajti ta konjukcija marsa in saturna, planeta poškodb, sta v 6 hiši, hiši zdravja. Tvoje sonce, režiser horoskopa je v ribah, v solarni karti imaš konjukcijo urana in sonca, kar te dela nervozno in to v tretji solarni hiši (spet hiša prometa), precej zasedena z merkurjem, soncem, uranom, neptunom in karmično zanko. Sedaj pa poglejva še tranzitno, na dan 11.8. je bila kopica planetov v hiši prometa in sicer sonce v tranzitu v težkem kvadratu s saturnom in marsom ( tvoje telo je bilo precej v nevarnosti), merkur na 12 stopinji leva, še vedno v napetem kvadratu s saturnom in marsom (orbis 4 stopinje), družba venere in saturna, za nameček je bil mars v dvojčku, kar pa je zodiakalno tretje hiša, kar kaže, da je področje prometa precej na udaru. Kar ozavesti to lepo in počasi na cesti, ni nujno, da jemljemo samo tretjo hišo kot avto, lahko je tudi kolo, rolerji, gibanje nasploh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
:)ribica 17. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2007 Pa to ni res,spet Pa spet nc kriva. Nejrajs bi se kr v bajto skrila,k to je pa ze prevec.Pa se drug tedn sm mislna na morje,zdej sm pa posten v dvomih?A nej grem,al nej raj ne izivam k nimam lih srece zadnje case? Hvala lunca za odgovor.Tud sama sm opazla saturna,v 3hisi, ampak je zdej ze dobr mesec v 4 hisi.A ma se kr vpliv?V solarju je res polna tretja hisa,mi ni nc vsec:( Tranziti mi pa niso lih jasni.A to mars kvadrat saturn,je natalni mars natalni saturn,al natalni mars,tranzitni saturn.Zgleda kt da si mislna natalno,samo mi pol na konc ni jasno k k sm sama racunala tranzite na natalno za ta dan so bli merkur-sonce,mars-pluton...nobenga kvadrata med saturnom in marsom?A sm jih narobe? ali mogoce ves kdaj lahko racunam da se bo nehalo? Se enkrat hvala, ker si si uzela cas. Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Pa to ni res,spet Pa spet nc kriva. Nejrajs bi se kr v bajto skrila,k to je pa ze prevec.Pa se drug tedn sm mislna na morje,zdej sm pa posten v dvomih?A nej grem,al nej raj ne izivam k nimam lih srece zadnje case? Hvala lunca za odgovor.Tud sama sm opazla saturna,v 3hisi, ampak je zdej ze dobr mesec v 4 hisi.A ma se kr vpliv?V solarju je res polna tretja hisa,mi ni nc vsec:( Tranziti mi pa niso lih jasni.A to mars kvadrat saturn,je natalni mars natalni saturn,al natalni mars,tranzitni saturn.Zgleda kt da si mislna natalno,samo mi pol na konc ni jasno k k sm sama racunala tranzite na natalno za ta dan so bli merkur-sonce,mars-pluton...nobenga kvadrata med saturnom in marsom?A sm jih narobe? ali mogoce ves kdaj lahko racunam da se bo nehalo? Se enkrat hvala, ker si si uzela cas. Saturn res deluje tko, da na koncu udari še z repom. Tranzitni saturn na konjukcijo saturna in marsa je res že mimo, vendar je orbis delovanja precej širok. Zdaj, ko je prešel iz tretje v četrto hišo in spusča to grdo kvadraturo, bo njegov vpliv precej bolj mil. Od 24.8. naprej imaš trigon marsa s saturnom tja do 18.10. To je tranzit, ki precej vpliva na tvoje delo, kariero, no imela boš pa še nekaj pozitivnih aspektov septembra in oktobra. Sploh si zapisi od 7.10 do 19.10.07, ko bosta jupiter in venera v sekstilu. Krasno za kariero, se ti obeta od 20.11 naprej, kajti izkoristi sekstil jupitra na MC. No več takih aspektov tudi blaži tiste slabše, no vsaj dva bolj moteča te čakata v začetku drugega leta in sicer, neptun v kvadraturi z marsom od februarja 08 naprej bo jemal precej fizične energije, uran na luno od marca 08 naprej, precej nemira, aprila bo neptun na MC, precej nejasnosti prav zaradi kariere, službe. No to je nekaj slabših tranzitov, imaš pa tudi v prvi polovici leta 08 tudi precej lepih aspektov.Saturn v 4 hiši dobro aspektiran z jupitrom v 7 hiši, bo verjetno dobro vplival na partnerstvo in nekaj več dela v domu, mogoče se ti preseliš k njemu ali on k tebi. Sicer bo to možno šele po tranzitu oz. trigonu saturna na jupitra v 7 hiši, okvirno 27.7.08. Boš povedala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nirvana 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 (popravljeno) zdravo vsem mam možnost spremenit študij, ampak sem v vlki dilemi in bi bla zlo hvaležna če bi kdo to prebral in mi pomagal ..mogoče tud kaj na podlagi astroloških hiš.. pred 1 mescom sm mela nesrečo, na prehodu za pešce me je zbil avto, odnesla sem jo z lažjim pretresom možgan. Počasi se bom mogla odločit ali naj spremenim smer študija iz ekonomije na sociologijo. Pr ekonomiji okolje slabo vpliva name in kali moje bistvo, po naravi sem bolj ustvarjalna in nočem pustit da me pohlep pokvari. Starši mi ne bi radi plačali izrednega študija sociologije, ker bi to pomenlo manjšo materialno varnost za njih. Če bi ostala v mariboru na ekonomiji bi sicer lahko nadaljevala s petjem in plesom, na sociologiji v LJ pa bi v 2.letniku mogla delat še ene par diferencialnih izpitov iz 1. letnika in tud novi profesorji :xx!: , nov izpitni režim, predvsem pa novo okolje,novi odnosi, selitev ..to vse mi je neznano, ne vem kaj me čaka . Si predstavljam da bi 1 leto bla ves čas v stresu zarad sprememb, sploh zarad pretresa možgan pred 1 mescom zarad kerga mam še večjo nezaupljivost do neznanega. Ne vem kaj naj nardim, starši me seveda nagovarjajo da mi hočejo dobro in me celo na trenutke poskušajo komandirat,ampak da mi bo zelo težko v lj zarad vsega tega, medtem ko pa če ostanem na ekonomiji v mb je pa to manjše zlo. Ata je npr. reku da če hočem spremenit življenje, ne rabim menjat študija, lahko grem k skavtom.. Saj jaz sem to že prej vedla, samo kaj ko ne vem več a si res tak zlo želim sociologijo a bom sploh kos vsem nevšečnostim ki tu pa tam le zagodejo pa kako spodbudno iskreno besedo od staršev bi tud še rada slišala..mamo predvsem skrbi dnar, ki bi šel za moj študij,a me hoče prepričat da to ni res, ata pa pravi da ni problem dnar, problem bi bil če ne bi nardila 2.letnika+diferencialni iz 1.letnika zarad oslabljenega spomina zarad pretresa, čeprav je vsak dan boljše, moti me edino da ne morm mislit na več stvari hkrati ker potem pozabim na tisto ta osnovno potrebujem pomoč pr tem problemu in res hvala vsakomur ki si bo vzel kaj časa za tolečav Popravljeno 26. avgust 2007 -> Nirvana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
:)ribica 28. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2007 Saturn res deluje tko, da na koncu udari še z repom. Tranzitni saturn na konjukcijo saturna in marsa je res že mimo, vendar je orbis delovanja precej širok. Zdaj, ko je prešel iz tretje v četrto hišo in spusča to grdo kvadraturo, bo njegov vpliv precej bolj mil. Od 24.8. naprej imaš trigon marsa s saturnom tja do 18.10. To je tranzit, ki precej vpliva na tvoje delo, kariero, no imela boš pa še nekaj pozitivnih aspektov septembra in oktobra. Sploh si zapisi od 7.10 do 19.10.07, ko bosta jupiter in venera v sekstilu. Krasno za kariero, se ti obeta od 20.11 naprej, kajti izkoristi sekstil jupitra na MC. No več takih aspektov tudi blaži tiste slabše, no vsaj dva bolj moteča te čakata v začetku drugega leta in sicer, neptun v kvadraturi z marsom od februarja 08 naprej bo jemal precej fizične energije, uran na luno od marca 08 naprej, precej nemira, aprila bo neptun na MC, precej nejasnosti prav zaradi kariere, službe. No to je nekaj slabših tranzitov, imaš pa tudi v prvi polovici leta 08 tudi precej lepih aspektov.Saturn v 4 hiši dobro aspektiran z jupitrom v 7 hiši, bo verjetno dobro vplival na partnerstvo in nekaj več dela v domu, mogoče se ti preseliš k njemu ali on k tebi. Sicer bo to možno šele po tranzitu oz. trigonu saturna na jupitra v 7 hiši, okvirno 27.7.08. Boš povedala. Oh ta saturn samo štalo dela Za jupitrov seksil z venero, pa tud mene zanima kaj bo prnesu.Prejsnic kej ful posebnga ni blo.Sm pa zadela na lotu in to 2krat v enem tednu Sicer ne velik,lih spodobn sm sla lah avto natankat,ampak vseen neki je Pa tud cudn da sm ga sla sploh uplacat,pomojm ga v zivljenju vsega skupi nism 10krat igrala. Da bi se pa preselila V planu nimam,ampak nikol se ne ve.Sm pa zlo zadovolna doma,pa tud nism lih clovek k bi si ful zelel zivet s tipom.Rabim bit velik sama.Razn ce bi slucajn zanosila(ampak nc ne nacrtujem se)pol bi se pa res preselila. Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Lunca: ali gledaš solar samostojno ali ga interpretiraš na skupnem chartu z natalnim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Lunca: ali gledaš solar samostojno ali ga interpretiraš na skupnem chartu z natalnim? Solarno karto pogledam samostojno, da vidim, kje v letošnjem letu, se bo kaj dogajalo. Vendar je potrebno imeti v glavi natalno karto, kajti iz solarja se največ dogodi tistega, kar je v natalu že zapisano. Sicer se čuti sprememba npr. v hiši kjer je uran, vendar, če je uran dobro aspektiran v natalu, potem ne bo katastrofalno spreminjal v solarju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 Hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 zdravo vsem mam možnost spremenit študij, ampak sem v vlki dilemi in bi bla zlo hvaležna če bi kdo to prebral in mi pomagal ..mogoče tud kaj na podlagi astroloških hiš.. pred 1 mescom sm mela nesrečo, na prehodu za pešce me je zbil avto, odnesla sem jo z lažjim pretresom možgan. Počasi se bom mogla odločit ali naj spremenim smer študija iz ekonomije na sociologijo. Pr ekonomiji okolje slabo vpliva name in kali moje bistvo, po naravi sem bolj ustvarjalna in nočem pustit da me pohlep pokvari. Starši mi ne bi radi plačali izrednega študija sociologije, ker bi to pomenlo manjšo materialno varnost za njih. Če bi ostala v mariboru na ekonomiji bi sicer lahko nadaljevala s petjem in plesom, na sociologiji v LJ pa bi v 2.letniku mogla delat še ene par diferencialnih izpitov iz 1. letnika in tud novi profesorji :xx!: , nov izpitni režim, predvsem pa novo okolje,novi odnosi, selitev ..to vse mi je neznano, ne vem kaj me čaka . Si predstavljam da bi 1 leto bla ves čas v stresu zarad sprememb, sploh zarad pretresa možgan pred 1 mescom zarad kerga mam še večjo nezaupljivost do neznanega. Ne vem kaj naj nardim, starši me seveda nagovarjajo da mi hočejo dobro in me celo na trenutke poskušajo komandirat,ampak da mi bo zelo težko v lj zarad vsega tega, medtem ko pa če ostanem na ekonomiji v mb je pa to manjše zlo. Ata je npr. reku da če hočem spremenit življenje, ne rabim menjat študija, lahko grem k skavtom.. Saj jaz sem to že prej vedla, samo kaj ko ne vem več a si res tak zlo želim sociologijo a bom sploh kos vsem nevšečnostim ki tu pa tam le zagodejo pa kako spodbudno iskreno besedo od staršev bi tud še rada slišala..mamo predvsem skrbi dnar, ki bi šel za moj študij,a me hoče prepričat da to ni res, ata pa pravi da ni problem dnar, problem bi bil če ne bi nardila 2.letnika+diferencialni iz 1.letnika zarad oslabljenega spomina zarad pretresa, čeprav je vsak dan boljše, moti me edino da ne morm mislit na več stvari hkrati ker potem pozabim na tisto ta osnovno potrebujem pomoč pr tem problemu in res hvala vsakomur ki si bo vzel kaj časa za tolečav PO moje moraš povedati rojstne podatke...da ti bodo znali svetovati, a ne Lunca??' Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 PO moje moraš povedati rojstne podatke...da ti bodo znali svetovati, a ne Lunca??' Res je, brez podatkov, se mora obrnit na druge svetovace, mogoče tiste s kartami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nirvana 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Zadnjič sem pozabla dat podatke. Moji podatki so: 31.7.1986 ob 1.10, LjubljanaSonce v levu, ASC in luna v dvojčkih, merkur v raku, venera v devici, mars in neptun v kozorogu, jupiter v ribah, saturn in uran v strelcu, pluton v škorpijonu, "n. node" v ovnu Zanima me še, kako je s tistimi hišami in vozli ? Res več ne vem, kako se naj odločim, prej sem bila prepričana, da je prepis na študij sociologije prava stvar zame, ampak nazadnje, ko sem bila v LJ sem mela slab občutek, po tisti nesreči, po pretresu možgan mi vse, kar je neznano, vzbuja strah. Če pa bi ostala v MB na ekonomiji ne bi stran vrgla enga leta in pol pa tud s sošolci se zdaj bolj poznamo, v LJ pa bi vse šlo od začetka.. Hvala vsakemu, ki se ukvarja z mojim problemom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nirvana 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Pa še tole... Da dopolnim tisto mojo prejšnjo objavo, mama me podpira, da se odločim za tisto, kar bo meni prav in bom z veseljem delala pa tud če bo mi plačevala izredni študij (no itak da ji bom v prihodnosti to poplačala). Ata pa tud več ne poskuša vplivat kaj preveč na moje odločitve, nekak se je sprijaznu. Po eni strani pa bi najraje vpisala sociologijo kot vzporedni študij, ampak na ekonomiji bi bla pogojno sprejeta v 3.letnik ker mi manjka par izpitov tak da ne vem če bi mi tam sploh dovolili da vpišem vzporedno. Po drugi strani pa si mislim kaj se grem, kaj si nalagam na svoja ramena sploh po pretresu in da bi boljše blo da se odločim. Pa zdi se mi da ma ata prav, da če si na polovici se ne ustaviš amapak izpelješ do konca ekonomijo v mojem primeru. tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
:)ribica 10. september 2007 Avtor Prijavi Deli 10. september 2007 Vidim da si stara 21 let,tako da imas se dovolj casa da koncas ta faks in se še vedno lahko vpises na drugega.Mislim da se je treba do 26 leta vpisati,da ti studij se placa drzava Zgleda da vmes tudi nisi nic ponavljala, niti pavzirala,tko da se to lahko izkoristis,pa bolj na izi hodis na faks,oz cim manj pa cim vec delas da si nasparas denar za sociologijo.Pol pa ce ti rata letnik na ekonomiji narest tuper, ce ne pa j.... ga,ga delas dve let,se zmer bos mela dost casa ce sm jst to prov preracunala.Ce si pa 3 leta pa diploma mas pa se leto vec.Tko da casa mas se kooooomad,pa itak je bol bit student kot pa redno zaposlen LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
:)ribica 13. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2008 Saturn res deluje tko, da na koncu udari še z repom. Tranzitni saturn na konjukcijo saturna in marsa je res že mimo, vendar je orbis delovanja precej širok. Zdaj, ko je prešel iz tretje v četrto hišo in spusča to grdo kvadraturo, bo njegov vpliv precej bolj mil. Od 24.8. naprej imaš trigon marsa s saturnom tja do 18.10. To je tranzit, ki precej vpliva na tvoje delo, kariero, no imela boš pa še nekaj pozitivnih aspektov septembra in oktobra. Sploh si zapisi od 7.10 do 19.10.07, ko bosta jupiter in venera v sekstilu. Krasno za kariero, se ti obeta od 20.11 naprej, kajti izkoristi sekstil jupitra na MC. No več takih aspektov tudi blaži tiste slabše, no vsaj dva bolj moteča te čakata v začetku drugega leta in sicer, neptun v kvadraturi z marsom od februarja 08 naprej bo jemal precej fizične energije, uran na luno od marca 08 naprej, precej nemira, aprila bo neptun na MC, precej nejasnosti prav zaradi kariere, službe. No to je nekaj slabših tranzitov, imaš pa tudi v prvi polovici leta 08 tudi precej lepih aspektov.Saturn v 4 hiši dobro aspektiran z jupitrom v 7 hiši, bo verjetno dobro vplival na partnerstvo in nekaj več dela v domu, mogoče se ti preseliš k njemu ali on k tebi. Sicer bo to možno šele po tranzitu oz. trigonu saturna na jupitra v 7 hiši, okvirno 27.7.08. Boš povedala. Sm se spomnila na tole,sploh zarad tega preseljevanja pa to.Takrat se mi je to res zdelo malo mozno,ampak danes je pa to cist drugace.No sej preselila se ne bom,ker se nocem,sam se morm pa kr kregat zarad tega.Tale neptun mars je pa res pobral zlo velik energije ja,Uf,k bi blo vsaj konec:( Ne da se mi vec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. marec 2008 Prijavi Deli 13. marec 2008 Sm se spomnila na tole,sploh zarad tega preseljevanja pa to.Takrat se mi je to res zdelo malo mozno,ampak danes je pa to cist drugace.No sej preselila se ne bom,ker se nocem,sam se morm pa kr kregat zarad tega.Tale neptun mars je pa res pobral zlo velik energije ja,Uf,k bi blo vsaj konec:( Ne da se mi vec Seveda so pri določenih aspektih prisotne take energije, ki pa jih lahko bremzaš tako kot ti, ne boš se preselila, vendar energetsko se dogaja nekaj v tej smeri. Neptun res marsu jemlje precej energije in tudi precej nejasnosti je okrog tega . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tay 10. marec 2009 Prijavi Deli 10. marec 2009 Lepo prosim ce se komu da pogledat, kaj je razlog da tako privlacim nesreco.In to "samo" na cesti.Ali pa mi kdo vsaj namigne kje naj iscem oz. kaj bi lahko bilo krivo.Sicer jo vedno relativno dobro odnesem ampak me je pa vseen malo strah. Moji podatki so:3.3.1984 11.05 kranj Eno nesreco sm mela danes 11.8.07 17.50 KReno 12.6.07 10.55 lj Zacel se je pa maja, sam takrat sm se zmeri zmazala10.5. 22.10kr7.5 .18.10kr6.5. -ne vem ure kr Od takrat mi pa kr leti vse pod pa pred avto,srne,psi,drugi avti,kolesarji... Tko da če kdo vidi da kaj izstopa,bom zelo vesela,bi rada vedla kdaj se neha? Brez horoskopa ti lahko kaj napišem. Samo je potrebno, da stvar res razmisliš in si priznaš. V tvojem primeru se odgovor glasi; Kaj bi se ti rad(a) avta znebil (a) - (kupil (a) drugega, si želiš drugega, imaš namen kupiti drugega, ti avto ni najbolj všeč, se ti zdi ,da si si izbral (a) napačen avto, ga mogoče težko odplačuješ, itd. v primeru da je avto tvoj)?V primeru, da avto ni tvoj, ga nehaj vozit, ker ima avto včasih tudi "svojo voljo". Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.