Skoči na vsebino

Napoved za 33. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/33/"][b]Napoved za 33. teden[/b][/url] - [b]13. - 19. avgust 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Oho, napoved.....hm, hm....

Vikend bo popestril vpliv Venere, ki bo Merkurju dala poseben pridih (ko se ga bo v svojem ritenskem gibanju 'dotaknila') in bomo tako morda doživeli kaj ugodnega, nenavadnega, velika verjetnost pa je tudi, da bomo srečali kakšno osebo, ki v našem življenju nekaj pomeni ali pa je nekoč pomenila, ali pa bomo pač prišli v nekakšen podoben stik na nek drugačen način.

Vikend pa bo minil spet precej nervozno in našponano, zelo priporočljivo ga je izkoristiti za delo in najrazličnejše drobne opravke in podobno, kot tudi športne dejavnosti.

....če lahko izbiram, potem bi raje prvo varianto..

[quote name='enja' post='875207' date='14. Aug 2007, 15:20']Oho, napoved.....hm, hm....[/quote]
:sori: :8): :inocent:

:vragec: x:px x:Dx x;)x

[quote name='Ksenia' post='875094' date='14. Aug 2007, 06:31']men pa včeri uspel post brez problemov...[/quote]
men tud. x:)x

x:Dx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

porkaduš....zadnje cajte napovedi berem na sred al pa celo na konc tedna.....kaj dela dopust.......tko, zdej grem pa brat..........komentirala pa ne bom tega vikenda in dni do danes.......... :vragec:

ooooooo....sam da je pluti v akciji, pa je vse kul........ x:px ............

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ne mors verjet, sem prej komentirala ravno TO!!!!
(pa mi je zamrznil komp pol je pa zginl).
v glavnem, sem napisala, da ponavad folk bere v zacetku tedna, kar je v bistvu cist kul, da mal chekiras pa tko...
ampak boljs lohk vids, sprmeljas, opazis, ce za nazaj gledas.
recimo sem jo sla dons prebrat sama, pa nisem mogla verjet.. x:o)x
ker k pisem, *drugac* dozivljam to... nimam v glavi zraven, kako bo to zdej zame al pa da bi si zapomnila oz, se obesala na to, kar vidm....
pa itak... planeti se sprehajajo, vse se vrti.... ponavlja.... sej ne morem tisocdvestotic napisat o mlaju cist nekaj novega recimo. xDDx (in zato pol skloraj vedno *pozabm*, kaj tocn sem napisala)...
in fulkrat sploh ne napisem vsega tega potenja pa tega xDDx (ob mlaju in scipu in raznih drugih vplivih, ki se poudarjo recimo to) k si mislim da je to pac ze jasno.. pa tak....

v glavnem, sem cist v skladu z....
tokrat pa ich cist zgazhena pa taka...
pa sem redko, na mlaj, nenazadnje sem rojena na mlaj, pa nisem neka betonazha al pa ljigo, tko da, mlaj je lohk blazno energicn, saj gre za konjunkcijo sonca in lune!! se prav bi v bistvu moral clo mocnejs delovat, na nek nacin (pr scipu gre pa za opozicijo)

sam je pa res, da mi sami (slabi) aspekti dogajajo, nic ni izvzeto, razen marsa (hvalabogu! x:o)x)

Picasso

bemtiš vidiš, sploh nisem vedla, da je mlaj....k pa vsake 4 dni mal tle pokukam......in prespala pol ponedeljka....pa vnetje oči fasala k sem pozabla, da mam od ene bedatse barvice takoj vse gnojne.....pol pa tri dni jih v kamilcah utapljala............sam to je še vse kul...ostalih čudnih reči ni nit za omenjat........sam dans sem se pa svetovno zaj* da nisem napovedi prebrala prej....(nekako ni zneslo na comp pridet).......in evo....pol bi blo mogoč drgač.....tako mam pa avto za slabega pol metra krajši.......na srečo sam pleh pa nekaj modric in nobenmu nič.......... :switz: .........jutri pa vse une birokratske zadeve zrihtat pa tako..........pa na nivoju smo se vse zmenli.....nobenih kažinov.....cenim to............

he he...zdej pride pa spet pluti v ekšn....jp, marsa....tle smo čist uglašeni..... x:Dx x;)x xsrcx

a dej!!!!!! shit!
ja no, konec dober, vse dobro! :palec: :switz:

ja, a ne! x;)x

a ves da sem tud jaz alergicna na ene (al pa dvoje) barvice!
sam me pa drazi bl na nos oz. dihala (ne tok na oci), al kihat zacnem al se pa kar tko mal 'dushit'--- :sick:

jaz tud vsa v modricah...
na nogi je vcer zgledal ze cist kul, dons mam pa dve temnomodrozeleni lisi in zateklo kost nad oz. pod palcem...
na nogi pa tako plavico, da je kar buska, kar izboceno je, in vsakic ko misico napnem, me fejst zaboli...
pa vse telo me boli, k da bi me en tepel.
se mi zdi neverjetn, da mam sploh kdaj kej energije. x:o)x

je njajbrz kar prav, da mi je propadel dons izlet... tko k zandjic...

Picasso

ah....tole letos že druga pleh fora na isti način...enostavno me ni opazil........če js na tem svetu še kaj štekam...... xnckrivx ........

....no, una barvica me ne bo več....končala v smeteh takoj naslednji dan...... :vragec: ......uf, popih na "buške"......

ja k s cist etericna pa taka. xDDx x;)x

je je velik inkonjunkcij, pa je kr zblojada.

ja. hvala za popih. x:Xx
sej bo bl pomagal, ziher. x:o)x
k si na nc nisem dajala obkladkov, razen na stegno sem si pa dala ono ledenico iz zmrzota... da sem vso hlacnico mela mokro in vsa ledena bla.... pa se vseen total buska pa plavica pa bolecina. :o|o:
se prav isto k ce ne bi dajala....

sej mi gre ze na jetra.. mi je ze kr nerodn skor napisat pridt. x:o)x
in k recimo vcas sploh ni tko, da sem sam jaz tok divjaska.. to itak priznam.
sam recimo: hocem vzet pokrovko, nc tacga, 1 let jih jemljem od tam.. in puaff! prileti iz dveh metrov direktnega.. sem ze vidla v stotinki, kako mi prerezhe palc. x:o)x k je oster rob, k frizbi je letela. x:Dx
pol odprem omaro, buafff! steklena vrata trescijo na mojo bogo rokco, tik nad zapestjem, kjer je cist drobcena...
hocm rect, niti ni bla fora, da bi jaz kaj... a ves da bi se udarla pa to.. k bla storasta.
pa se je vseen *kr zgodil*.

Picasso

[quote name='Marsa' post='875851' date='15. Aug 2007, 23:49']ja k s cist etericna pa taka. xDDx x;)x[/quote]
a ni dost, da nas vesolje zaj*....... :wOOt: :wOOt: :wOOt: ...... xzobkox ....sej si lepo opisala v drugem delu, kaj in kako se dogaja..........ajd, nočko.....grem današnji adrenalin v horizontalo spravit..... x^x x;)x

hm.....a kje piše, da se bo folku kisalo....?...sam to bi najbrž spadalo v letno napoved..... :vragec: x^x

jejjj,....malce pozno....thanks :palec: xsrcx

....aha,..prebrala,...da vsaj vem komu se imam zahvalit za super dopust,.....jasno pluti/nepti tandem...yes,yes... x:px x;)x

x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

a za tale teden je pa scena ista...... :inocent: ...fajn da vem.....bom sredo "prešpricala"..... xcivx

ma ne, aakhut je pac mislil, k je videl da je sovezen, da je pac za tekoci teden, k morda ni ravno vsak poucen v tedne, mislim v zaporedno cifro tedna. x:)x

mam cist zaprto glavo... tko da jo kar fliknem gor, tako kot pac je. ta novo mislim. xDDx

silki, sej je glih prav; vcas pa za nazaj. xokx
jp, plutinepti! :D :palec:

Picasso

marsa sej vem...bil sam joke.... x:o)x ....pa mal se navezuje tud na opazovanje okolice..... x;)x .....sreda je pa hec na moj račun......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...