rocky7 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Sprasujem vas o predsedniskih volitvah in zelim, da poveste svoje mnenje o kandidatih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rocky7 13. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2007 katerega ali katero podpirate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=8480 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rocky7 14. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2007 jeti nemorm ti pomagat ce mas kej proti to temo sm odpru zdej pa sodeluj al pa pejt. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Sprasujem vas o predsedniskih volitvah in zelim, da poveste svoje mnenje o kandidatih. še en rdečkarski špijun ??? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rocky7 14. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2007 nism reku da mi povejte koga boste vol, ampak samo mnenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 nism reku da mi povejte koga boste vol, ampak samo mnenje. no ja... zaenkrat saj tepeš še ne moje mnenje: usi kandidati znajo kr dobr ircat (samo ircarskega kodeksa o nežaljenju in laganju niso dobr preštudiral in se ga ne držijo)še najbolš bi blo tisto volt, k se bo nad pisoarji u okviru pojaula Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 nism reku da mi povejte koga boste vol, ampak samo mnenje. hehekje pa je tvoje mnenje? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rocky7 14. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2007 meni je zelo vsec g.Turk. njegove poteze se mi zdijo zelo premisljene.poleg tega pa naj nebi mel zdravstvenih tezav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 še en rdečkarski špijun ??? meni je zelo vsec g.Turk. njegove poteze se mi zdijo zelo premisljene.poleg tega pa naj nebi mel zdravstvenih tezav. ochitno..... :xx!: :xx!: :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rocky7 14. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2007 kaj ocitno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 kaj ocitno. ochitno de si rdechkarski shpijun... :xx!: :xx!: :xx!: pa she nepismen....che dveh citatov ne znash spravit v celoto.... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rocky7 14. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2007 ok mej me za spijuna ce to hoces, ampak jst nism pa me briga ka si vidva mislta o men. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 lohk odpremo posebi temo: "KAJ SII MISLIM O ROCKY 7-ju"" x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rocky7 14. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2007 kar dej jo ce hoces. kar dej jo ce hoces.sam cudn da mas oceno sam tri zvezdice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 nism reku da mi povejte koga boste vol, ampak samo mnenje. OK, velja za vse, rdeče, črne, bele, leve, desne, srednje, itd... :xx!: Moje mnenje http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d015.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rocky7 14. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2007 hahahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 OK, velja za vse, rdeče, črne, bele, leve, desne, srednje, itd... :xx!: Moje mnenje http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d015.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e020.gif Se že popravljaš, včasih si bil zamorjen. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rocky7 14. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2007 lohk odpremo posebi temo: "KAJ SII MISLIM O ROCKY 7-ju"" x:Dx zlomk....tralalaka si jo ze odpru.looooooooooooooool. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 ka si jo ze odpru.looooooooooooooool. dzhizs.....pa she shtajerc.... :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 lohk odpremo posebi temo: "KAJ SII MISLIM O ROCKY 7-ju"" x:Dx zlomk....tralalajebi ga stari...ni te blo ampak razkrinkat ga je blo pa treba pa še srečo ma... k sm biu ful nežen kr se pa njegouga turka tiče... nomen est omen Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 kr se pa njegouga turka tiče... nomen est omen ta je she huj k deb biu sam turk....ma she umlaut zlomk....trallala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 ta je she huj k deb biu sam turk....ma she umlaut zlomk....trallala od titota, nehruja in naserja požegnan Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Sprasujem vas o predsedniskih volitvah in zelim, da poveste svoje mnenje o kandidatih. http://www.e-participacija.si/forum_EU/ind...topic,65.0.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 meni je zelo vsec g.Turk. njegove poteze se mi zdijo zelo premisljene.poleg tega pa naj nebi mel zdravstvenih tezav.Potem pa glasuj ZA http://www.daniloturk.si/forum/viewtopic.php?t=22 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.