rocky7 14. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2007 stane hvala si vsaj en ki misli, da nism spionir kar v resnici nism. knjiga zdrava sol je odlicna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Vsekakor sem tudi jaz za Danila Turka...odkar ga poznam osebno....strašno me je presenetil v svoji iskrenosti in želji po predsednikovanju...sploh ni dileme............. DANILO TURK Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Zakaj pa nista glasovala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rocky7 15. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 15. avgust 2007 ochitno de si rdechkarski shpijun... :xx!: :xx!: :xx!: pa she nepismen....che dveh citatov ne znash spravit v celoto.... x:Dx zlomk.....tralala[/quote dal bi se pogovarjat kdo je nepismen, ne mors recit che, znash,she,............................................................................................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. avgust 2007 Prijavi Deli 15. avgust 2007 ochitno de si rdechkarski shpijun... :xx!: :xx!: :xx!: pa she nepismen....che dveh citatov ne znash spravit v celoto.... x:Dx zlomk.....tralala[/quotedal bi se pogovarjat kdo je nepismen, ne mors recit che, znash,she,............................................................................................ jst komot zamenjam tipkovnci iz nemschke v slovensko.... sam kuko bosch pa ti svojo nepismenost poravu?.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.