Skoči na vsebino

Motenje elektronskih naprav

korak

Recommended Posts

Zdravo,

Nekomu ki ga poznam se zadnje case dogaja tole...v trgovini s TV ji se kar po vrsti ugasajo televizorji,mimo katerih gre, podobno se vcasih zgodi z cestno svetilko. Zadnje case opaza posebej pri svojem avtu da se ta avtomatsko zaklene/odklene ko se mu pribliza. Ta oseba se sicer ne ukvarja z temi alternativnimi podrocji, pa jo n zanima, ali bi bi se bilo dobro da jo kaksen bioenergietik ali kaj podobnegq pregleda, je taka energija lahko skodljiva za njeno zdravje, oz ali bi s tem lahko komu koristila ?

Hvala

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
Zdravo,

Nekomu ki ga poznam se zadnje case dogaja tole...v trgovini s TV ji se kar po vrsti ugasajo televizorji,mimo katerih gre, podobno se vcasih zgodi z cestno svetilko. Zadnje case opaza posebej pri svojem avtu da se ta avtomatsko zaklene/odklene ko se mu pribliza. Ta oseba se sicer ne ukvarja z temi alternativnimi podrocji, pa jo n zanima, ali bi bi se bilo dobro da jo kaksen bioenergietik ali kaj podobnegq pregleda, je taka energija lahko skodljiva za njeno zdravje, oz ali bi s tem lahko komu koristila ?

Hvala

Hm... tole je pa res čudno. Mogoče mu je takrat, ko se je to zgodilo zvonil telefon? Enkrat je meni zvonil telefon, naprava zraven telefon pa se je kar sprožila, od sevanja. Mogoče ima kakšno posebno zgrajeno telo... enkrat sem po tv gledala nekoga, ki je imel magnetno telo. Kakšne stvari se vse dogajajo na tem svetu... xDDx

Zdravo,

Nekomu ki ga poznam se zadnje case dogaja toleHvala

tega človeka bi rad spoznal in v živo bi rad videl kako to laufa......

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Možno, da so ga NLP-jevci ponoči "srečali".

Hej ma se zezam, samo vam povem, da sem leta nazaj bila na enem predavanju v Švici-Swaibenalp-Center of Unity (največji avternativni center v Evropi), kjer je med ostalimi tečaji bilo tudi predavanje o Srečanjih z NLP-ji.Predavanje je vodil nek doktor iz NASE IN GOVORIL JE O NLP, ki so ugrabili zemljane.Dvorana je bila polna ljudi, ki so sumili na to.Prišlo je več kot 300 ljudi z zanimanjem kaj se z njimi dogaja.Ena ženska je bila tako prepričana v to, da je prav zgodbe govorila kaj se ji je dogajalo, vendar nekako čudna je bila.Imela je neke sposobnosti, se ne spovnem kakšne.Bila pa je naelektrena,celo lasje so ji pokonci stali, ma res:))Meni je delovala precej nora, kot da bi imela skurjene možgane, nevem no samo kaj takega še nisem videla.. No med ostalimi, pa je bilo veliko takih, ki so imeli neke čudne sanje da so nekam šli, odpotovali....., potem pa so opažali posebne spremembe v laifu, določene sposobnosti, ki so se razlikovali od enega do drugega. Slučajno sem bila tam, ampak vse skupaj me je nekako odbilo, zato nisem kaj dosti sledila primerom, moram pa priznat, da so bili ti ljudje zelo drugačni!

Zanimivo....

Guest sstane
Zdravo,

Hvala

Jo statična elektrika tudi kdaj udari, v trgovini, pri avtu, televizorju itd ?

Hm... tole je pa res čudno. Mogoče mu je takrat, ko se je to zgodilo zvonil telefon? Enkrat je meni zvonil telefon, naprava zraven telefon pa se je kar sprožila, od sevanja. Mogoče ima kakšno posebno zgrajeno telo... enkrat sem po tv gledala nekoga, ki je imel magnetno telo. Kakšne stvari se vse dogajajo na tem svetu... xDDx

Meni je prejšnji teden GSM z zvonenjem razmagnetil kodo na avtomobilskem ključu :xx!: in nisem mogel več vžgati (se še vedno ne da x;)x ) avta s tem ključem

Nauk zgodbe: kodirani ključ (magnetno) in GSM NIKOLI več v isti žep x!x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Bok vsem.

Vidim, da se nobeden nič kaj preveč ni poglobil v to temo, mene je pa zelo pritegnila, namreč tudi jaz imam podobne izkušnje.

Dogaja se mi, da okoli mene vsi računalniki ali se ugasnejo, ali zamrznejo, ali pa kar nekaj nekontroliranega počnejo. Uglavnem nikoli ne delujejo tako kot je treba. Moram povedat, da se to dogaja že kar enih5-6 let in sicer, kamorkoli pridem; pri drugih doma, na faxu (so 4 compi okoli mene zmrznili), v službi (sem imela eno leto posel v pisarni, sem se stalno selila iz računalnika na računalnik, ker je rač. zamrznil ali pa po možnosti printer.) To se je zgodilo takoj ko sem se dotaknila miške ali pa tipkovnice. Ma je bilo že kar smešno.

Da ne govorim, da mi prijateljice sploh več ne dovolijo, da bi se, ko sem pri kateri na obisku, sploh kaj dotikala njihovih rač., ker vse crkne xrolleyesx

Zdaj sem spet v službi, delam z računalnikom v veliki firmi, kjer je internet zelo dobro povezan in vse mora delat popolno, in tudi vsem vse deluje, ahh jst mam pa vsak dan motnje s programi, z internetno povezavo... xrolleyesx Pa so mi že računalnik zamenjal, pa evo nič boljše, medtem ko ima tistega, ki sem ga uporabljala pred tem moj sodelavec pa vse lepo deluje. JAH xrolleyesgx KDU B SI MISLU A.

Ja kaj je pa doma z mojim osebnim compom pa sploh ne bi govorila. Ampak sm se že sprijaznla, ker sem včasih zelo izgubljala živce. Pa tud včasih si kar dopovedujem, da vse dela, da nič ne vplivam, samo da bo delovalo :)

Sam tako podatek, mislim da sem edina, ki ima že 5. čisto nov računalnik, ker sem ga od marca 2007(ko sem ga kupila) pa do zdaj 5x nesla nazaj in 5x so mi ga zamenjali, ker enostavno se je 1. dan lepo prižgal, 2. dan, no eden je celo dva tedna zdržal pa nič od njega, tema.. No upam da bo tale 5. zdržal, ker mislim, da me imajo že poln kufer v trgovini in na servisu, saj ne najdejo nikoli nobenih napak v mašinah. Menjat mi ga pa morajo.

Ja komplicirano je tole, sploh za kakšno službo, znam kar malo škodovat takole ampak kaj čem, ko pa ne vem zakaj in nimam vpliva.

No tole se meni dogaja, pa mi je kar malo v tolažbo, ker nisem edina xnckrivx x:Dx

lp, maja

"Kam gredo ptice umret?"

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...