matej1984 13. avgust 2007 Prijavi Deli 13. avgust 2007 Radi bi pomagal ostalim ljudem ali s prostovoljnimi deli ali donacijami ali kaj podobnega. Ima mogoče kdo kakšno idejo, kako in kje začeti? Sem iz Maribora za inf. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Ima mogoče kdo kakšno idejo, kako in kje začeti?Pozdravljen in dobrodosel! Jp, jaz imam idejo, kje in kako lohk zacnes. Za zacetek lohk recimo doniras Luninemu netu, saj ga ustvarjava in tudi financirava dva posameznika - prostovoljca, pa so tako razne donacije vec kot dobrodosle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 prostovoljno delo >>> Radi bi pomagal ostalim ljudem ali s prostovoljnimi deli ali donacijami ali kaj podobnega. Ima mogoče kdo kakšno idejo, kako in kje začeti? Sem iz Maribora za inf. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 prostovoljno delo >>> Postani sponzor Luninega neta, omogoci, da bo LN se naprej brezplacen >>> Radi bi pomagal ostalim ljudem ali s prostovoljnimi deli ali donacijami ali kaj podobnega. Ima mogoče kdo kakšno idejo, kako in kje začeti? Sem iz Maribora za inf. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 DRUŠTVO ZA ZAŠČITO ŽIVALI POMURJA Markišavska ulica 3, p.p. 30 9000 Murska Sobota Naj bode Svetloba s teboj. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 meni lahko tudi pošlješ kaj evrotov če imaš preveč Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.