Daisy* 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 en lep pozdrav vsem skupaj mene pa zanima nekaj, če mogoče kdo kaj ve o tem al pa če se je že komu kdaj kej podobnega zgodilo. ... Zgodilo se je že kar nekaj časa nazaj, stara sem bila okoli 7 let.Ne spomnim se kakšen dan točno je bil, ampak deževalo ziher ni. Bila sem zunaj ob balkonu, le ta pa je bil ob moji višini. Kar naenkrat sem opazila nekaj gorečega za sabo, izgledalo je kot nekakšna goreča žogica v velikosti balinčka oz. pink ponk žogice. Le ta je šla do balkonskih vrat in se nežno zaletela - spojila vanje. To naj bi bila ognjena krogla, no saj tako naj bi jo poimenovali. ne vem...Nikoli nisem ničesar brala oz. slišala o tem. Zanima me, če kdo kaj ve o tej goreči krogli ali pa kje bi lohka našla kakšen podatek o tem, saj mi po 12-iz letih še vedno ne gre iz glave... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 obstoja ena podobna zgodba: gre model skos kuhno, pa ga baba vprasha kam de grepa prau on:...ven na balkon na en dzhojtpa model zvije....skadi skor do konca....pa se na levi pojav svetlecha krogla....k gre chez nebo.....ZZZZZVVVVIIIIIZZzzzzzmodel zbul....pa si misl...ma ja tole dzhojnt dela....si bom jst she enga navilpa spet kadi....pa spet krogla na levi chez nebo....ZZZVVVIIIIZZZZzzzzzz :eek: fak....tole neki nau dobr....narbol de she enga...pol pa bo kr boin res.....kadi....pa spet krogla....ZZZZVVVVIIIIIZZZZzzzzzzzfakpa se sprau nazaj v kuhnopa baba reche.....ja kjes pa biu?????pa on....ja na dzhojntupa ona:....JA A PA KR TRI DNI????? x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 O takšni ognjeni krogli, kot jo opisuješ, mi je enkrat govoril moj oče, ki jo je videl tudi v mladih letih. Povedal pa mi je, da tisti dan sicer ni deževalo, je pa močno bliskalo, le pripravljalo se je k nevihti, kot neka vročinska nevihta. In ta krogla, kot je pozneje izvedel, se reče tudi slepa strela, ki če te zadene, te lahko tudi ubije.Gre za poseben pojav v vremenu, ki se nekako pripravlja k nevihti, čeprav izredno redek, ampak gre za nekakšen zgoščen naboj, kopico elektronov, ki krožijo v svoji sferi in ustvarijo t.i. ognjeno kroglo. Ta energija se ponavadi, če se nekam "zaleti", preprosto izgine, ni je več v tej "ognjeni" obliki, ali pa če naleti na prevodnik, spusti blazno veliko toka, ki je lahko za človeka usoden. To bi nekako bil moj odgovor, če pa ni podoben tvoji zgodbi, pa gre verjetno za kakšno drugo obliko energije. Vsekakor je vedno tako... če nečesa ne znamo pojasniti, še ne pomeni, da ne obstaja. Pa lep pozdrav! Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 . Zanima me, če kdo kaj ve o tej goreči krogli ali pa kje bi lohka našla kakšen podatek o tem, saj mi po 12-iz letih še vedno ne gre iz glave... No takih primerov je kar nekaj. Precej je govora o krogli iz bohinjskega konca, saj so otroci, ki so trenirali na Telečnici vsi kamnito obstali in opazovali kroglo nad sabo. Ravno tako, mi je on njej pripovedoval prijatelj, ki je peljal skozi sotesko iz Bohinjske Bele proti Boh. Bistrici. Ni bil sam, zato je to potrdil tudi njegov sopotnik. Dokler je krogla krožila nad njima, oz. avtom, je avto prenehal delovati. Gledala sta v mašino, tuhtala, vendar, ko se je krogla premaknila precej metrov stran, je avto normalno vžgal.Po TV je bila tudi oddajo o gospodu v letih, ki je imel vikend v Bohinju. Vsak dan se je sprehajal po bližnjem gozdu, enkrat pa se je vrnil nenormano slujšan. Sam je bil mišljenja, da se je vrnil kot ponavadi, vendar so domači povedali, da ga ni bilo celo popoldne. Kako to, da je človek v parih urah lahko tako shujšal, ni bilo in ni jasno še do danes tudi tujim strokovnjakom, kajti gospod se je podvrgel hipnozi v tujini, kajti vsi so bili mnenja, da se je izmislil. Omenil je kroglo, verjetno pa tudi komuniciranje z drugimi bitji. Tudi starejši ljudje, ki stanujejo v vasici nad Boh.jezerom, so večkrat omenjali to kroglo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Jaz sem tud videl tako kroglo, ko smo bili v Gozdu Martuljek pri Kranjski gori.. Tko je cist ravno letela med gorami proti Avstriji.. Bilo je jasno.. Bila je kar velika in za njo je bil se tak gorec rep.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Jaz sem tud videl tako kroglo, ko smo bili v Gozdu Martuljek pri Kranjski gori.. Tko je cist ravno letela med gorami proti Avstriji.. Bilo je jasno.. Bila je kar velika in za njo je bil se tak gorec rep.. Vidiš, si eden izbrancev, ni kej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Se mal.. pa me bojo vesoljci ugrabli a ne? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Se mal.. pa me bojo vesoljci ugrabli a ne? Ja, ja, drž se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 jaz sem pa mislila, da so te že, ko te ni bilo nič na spregled Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 23. avgust 2007 Prijavi Deli 23. avgust 2007 Niso niso... Bom jst njih enkrat ugrabu. ce ga bojo kej prevec sral.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Daisy* 6. november 2007 Avtor Prijavi Deli 6. november 2007 jst bi se pa kr pustila, da bi me enkat nekdo ugrabu... bi blo prou zanimivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.