buick 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Zakaj iz velikega kozarca, v katerega sem poprej naložil plasti sladkorja in smrekovih vršičkov dobim tako zelo malo sirupa?Kozarec sem imel na soncu več kot 2 meseca, a je recimo več kot 2/3 sladkorja ostalo nastopljenega.Kaj narediti?Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 vlzamesh kozarc, ga dash pod pajsko...pa hajd na MINISTRSTVO ZA KMETIJSTVO IN GOZDARSTVO.....in jih poshljesh v pichko materino, ker so letos TKO SLABE VRSHICHKE ven daliLDS pa takoj interpelacijo zoper ministranaslovi v chasopisju pa prblizhn takole: BO MINISTER LETEL ZARADI VRSHICHKOU? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Zakaj iz velikega kozarca, v katerega sem poprej naložil plasti sladkorja in smrekovih vršičkov dobim tako zelo malo sirupa?Kozarec sem imel na soncu več kot 2 meseca, a je recimo več kot 2/3 sladkorja ostalo nastopljenega.Kaj narediti?Hvala. Ne vem zakaj, sam to se dogaja tud men. Zadevo rešujem tako, da potem vse skup fuknem v sokovnik in dobim sirup. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 še bpljša varjanta je, da na to vržeš en dobr domač šnops in je zadeva rešena al pa malo sirupa odliješ in ga maš za otroke..na ostnek pa šnops, ki je pa za večje otroke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 bah... :xx!: a ni shkoda shnopcapol taka cukrasta brozga rata zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Ja, ponavadi se sladkor, ki je na dnu bolj slabo stopi. Malo moraš pretresti ali premešati in pustiti še kak tedn.Razen če si dal premalo vršičkov in da je zmanjkalo soka da bi se sladkor stopil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.