Skoči na vsebino

Smrekovi vršički

buick

Recommended Posts

Zakaj iz velikega kozarca, v katerega sem poprej naložil plasti sladkorja in smrekovih vršičkov dobim tako zelo malo sirupa?

Kozarec sem imel na soncu več kot 2 meseca, a je recimo več kot 2/3 sladkorja ostalo nastopljenega.

Kaj narediti?

Hvala.

Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

vlzamesh kozarc, ga dash pod pajsko...pa hajd na MINISTRSTVO ZA KMETIJSTVO IN GOZDARSTVO.....in jih poshljesh v pichko materino, ker so letos TKO SLABE VRSHICHKE ven dali

LDS pa takoj interpelacijo zoper ministra

naslovi v chasopisju pa prblizhn takole: BO MINISTER LETEL ZARADI VRSHICHKOU?

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Zakaj iz velikega kozarca, v katerega sem poprej naložil plasti sladkorja in smrekovih vršičkov dobim tako zelo malo sirupa?

Kozarec sem imel na soncu več kot 2 meseca, a je recimo več kot 2/3 sladkorja ostalo nastopljenega.

Kaj narediti?

Hvala.

Ne vem zakaj, sam to se dogaja tud men. Zadevo rešujem tako, da potem vse skup fuknem v sokovnik in dobim sirup.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

še bpljša varjanta je, da na to vržeš en dobr domač šnops in je zadeva rešena :palec:

al pa malo sirupa odliješ in ga maš za otroke..na ostnek pa šnops, ki je pa za večje otroke ;)

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Ja, ponavadi se sladkor, ki je na dnu bolj slabo stopi. Malo moraš pretresti ali premešati in pustiti še kak tedn.

Razen če si dal premalo vršičkov in da je zmanjkalo soka da bi se sladkor stopil.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...