mm 26. avgust 2002 Prijavi Deli 26. avgust 2002 Zanima me kje se lahko dobi seznam bioenergetikov na luninem netu.Slišala sem da je to možno.Pa kje se lahko dobi kaj več o bioenergiji, radiesteziji, numerologiji ter podobnih vedah zanima me predvsem zdravljenje z njimi. Lep pozdrav, mm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 27. avgust 2002 Prijavi Deli 27. avgust 2002 Ker so na dopustu se upam odgovorit jaz. Greš na dogodke in zdravje. Ali pa vtipkaš gor, ko je za iskati besedo bioenergetik in ti da seznam. Ta pot je najlažja. Želim, da najdeš, kar iščeš. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mm 4. september 2002 Avtor Prijavi Deli 4. september 2002 Ej teja še zmer nism najdla. A lahka še kkšno drugo pot poveš. mm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2002 Prijavi Deli 4. september 2002 Hojla, MM, zdaj ti pa lahko odgovorim že jaz: Seznam nekaterih slovenskih zdravilcev (tam pa so tudi bioenergetiki) boš našla tule: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mm 6. september 2002 Avtor Prijavi Deli 6. september 2002 Najlepša hvala, Marša!!! mm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.