Marsa 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/34/"][b]Napoved za 34. teden[/b][/url] - [b]20. - 26. avgust 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 Na brzino prelistala, ni blo tok všeč, dokler nism pršla do merkurja v dvojčkih, pa je pisal, da bomo neki bl za študijske zadeve razpoloženi....pol se mi je pa kr smejat začel. Ko šus jih bom nardila. Hvala, Marsa, pridna si ful, sploh, ko vem, da maš take dni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 hvala marsa...... filing je bil več kot skladen......se mi je zdelo, da je dobro bit v ilegali.....da me pa v prometu ne more nič doletet, so itak poskrbeli že prejšnji teden......tako da mora bit tozadevno ta teden mir...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2007 Oj Pikica, ja to pa res, me veseli in thanx k stekas! total muka bla (pa kot nalasc se cela frka z racotom, pa cela guzva), sam bi mela slabo vest do sebe.. pa sem se prisilila. vcas laufa k namazan, vcas pa je prav rojevanje. jp, ti si ze dala skoz. pa sej ti dostkrat neki prehitevas, a ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Pikica, si površna, Merkur je v Devici (al pa še bo) Marsa, tnx za napoved ... no jst mam pa mal problemčkov zarad sobote... mah, da bi se vsi ukvarjal samo s seboj, ne tolk z menoj... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 Ohooo, napoved ...krajša, pa zato jedrnata..brez okraskov, pentljic....še bolje! ------- bomo morda posvetili delu v gospodinjstvu ali podobnim opravkom, saj bomo hoteli početi nekaj, kar bo nudilo tudi konkretne rezultate. ------ V gospodinjstvu pa še nikoli nisem videla konkretnih rezultatov: dve uri kuham, v 15-ih minutah se poje, se gre na WC in konkretni rezultat je umazana posoda in razmetana kuhinja...delo dveh ur pa se odplakne v kanalizacijo ... ...v naslednjem življenju se moram nujno rodit z lulčkom...in moja dela se bodo večno hvalila in spoštovala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 oooo evo, tokrat nč zamudila,......thanks za napoved .......pa thanks za izpuščene okrasne pentljice... no sej,...če hočjo se pa očitno lohka zmenjo, kateremu kateri stol pripada,......sam upam, da ne bodo pozabil, da so se odločil podpret razumsko analizo,.....da ne bi slučajno vmes s kakimi rožnatimi očali mahal,....jh,....fajn napoved Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2007 Jp, thx, ksenija - pise merkur, tako kot dvojckoma, vlada tudi devici (ker sem pac natancna in ce bi napisala vlada devici, je pomanjkljiv podatek ).... pikica je pa preletevala, pa misel se ji je ujela, k je dvojcek pa ve da je merkurjev znak.. pa je se lazje tko asociativno dvojcka vidla. sej tud jaz nisem opazla, da je pikica to napisala. ker sem bla tud povrsna, pa vidla sam 'do merkurja'. pa se mars je v dvojckih, pa se mi je valjda zdel ok ce tam dvojcka vidim zdaj. skratka, povrsni in prehitri. enja, thanx, ne vem ce je glih jedrnata. mogoce pa je. zakrknes, k mors tiste stavke tecne pisat, vcas. pol pa vcas se trudm bit cimbolj pozitivna (ker je najpogostejsi ocitek da sem pretrda, prenegativna ipd.), vcas pa pac naseckam one stavke. vcas pa tko 'vrzem na finto', da recimo ce vidim v globalu kej slabga, pa se mi ne da skoz pisat (pozari, nesrece, sranja, shtale), pa nekak usmerim vse skupaj sam na nase bolj notranje dogajanje.... zato so pa tok razlicne, k pac ne sam da je vsakic vsaj mal drugac, si tud ti sam (jaz pac tle) vsakic mal drugacen. Silki! "da ne bi vmes s kakimi roznatimi mahal" Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 [quote name='silki' post='878207' date='21. Aug 2007, 11:25']da ne bi slučajno vmes s kakimi rožnatimi očali mahal,....jh,....fajn napoved [/quote] iz tvojih ust v >........sam mam jih na sumu, da se mislijo vsaj z občasnimi diverzijami ubadat....očitno jim je mal dolgčas...... marsa...men je pa kul, da je enkrat tako in drugič drugače....se mi zdi bolj življensko....glih zato, ker smo tud sami enkrat tako in drugič drugače....ohranjaš pestrost bivanja/filinga & co......... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 skuhala že dva kosila, vmes pomila omarice od kuhinje (itak da ne generalno) po tleh obesila cunje, šla v trgovino, na tržnico, mojemu nesla malico pa pivičko, pomila posodo od kosila, jst sem na sadju... ful v pogonu, ampak en tak čuden filing, da nekaj ni ok... mah živi bili pa videli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 ksenč....to bo zarad teh potresov......vse zmešano...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 [quote name='Marsa' post='878211' date='21. Aug 2007, 11:35']Silki! "da ne bi vmes s kakimi roznatimi mahal" [/quote] ježeš Marsa,...sej plutko menda ni na dopustu ne?! ....ali pač... ..... jh, diverzije ja,.....k bi si vsaj shemo narisal kam kakšno mino postavijo,.....ne da pol sami po njih tacajo,.......no ja, poka pa, ne glede al mi al uni tacajo... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 mars je postavu minsko polje......saturn je hotu shemo...merkur jo je nardil.......uran jo je zminiral......pluton vrgel v mračne temine.....neptun je ostanke sheme zavil v meglico....venera jim je dodala pentljico......na polje pa sijeta sonce in luna.....kar uporabnikom ne pomaga glih dost....ker tako al tako ni videt, kje so mine.......evo, iluzija je popolna.......... se vidi, da je merkur presedlal iz nepunovskih vod v devico.... ...takoj nastane štorja..... ....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 da ne omenimo vozlov, ki zreta v prihodnost in preteklsot, če bi zaznala kakšno rešitev pa kirončka ki pravi - celi se po vsaki napačni stopinji... scena jaka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. avgust 2007 Prijavi Deli 21. avgust 2007 [color="#800080"]Tudi v ta teden bomo stopili precej nervozni in ne ravno najboljšega počutja. Pogosto bomo nekako tesnobni, še vedno tudi razdražljivi (še posebej v torek in sredo), usmerjeni pa bomo precej poslovno (in to kar ves teden ali večino).[/color] sem šla zdajle brat tole zadevo. sem kar malo pogledala. sama si ggrem na živce no seminarsko sem pa le napisala, jutri jo še oddam. ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 Amiska ...sicer pa v luftu popadljiva nevroza... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2007 [quote name='Ksenia' post='878226' date='21. Aug 2007, 12:38']jst sem na sadju...[/quote] [quote name='silki' post='878244' date='21. Aug 2007, 13:12']ježeš Marsa,...sej plutko menda ni na dopustu ne?! ....ali pač... ..... [/quote] ma za nekatere se ful potrudi pa je vedno na broju, nc dopusta. [quote name='Amis' post='878257' date='21. Aug 2007, 13:31']mars je postavu minsko polje......saturn je hotu shemo...merkur jo je nardil.......uran jo je zminiral......pluton vrgel v mračne temine.....neptun je ostanke sheme zavil v meglico....venera jim je dodala pentljico......na polje pa sijeta sonce in luna.....kar uporabnikom ne pomaga glih dost....ker tako al tako ni videt, kje so mine.......[/quote] ja, minsko polje. sem zandjic modrovala, da mi edin mars ne dela aspekta. zacela pa sem s temi aspekti tko, da sem napisala da je uran tocno NA marsu. se prav mi tud mars dela kaksen aspektEK. [quote name='Ksenia' post='878468' date='21. Aug 2007, 20:57']da ne omenimo vozlov, ki zreta v prihodnost in preteklsot, če bi zaznala kakšno rešitev pa kirončka ki pravi - celi se po vsaki napačni stopinji... scena jaka[/quote] jaz mam pa eksakten trigon oz. sextil tranzitnih vozlov na natalna. uran je pa glih cez kiron. ti kr marsa svojga upostevaj rajs. tebi dela pa dopber aspekt uran na mars, recimo. [quote name='Audente' post='878473' date='21. Aug 2007, 21:02'][color="#800080"]Tudi v ta teden bomo stopili precej nervozni in ne ravno najboljšega počutja. Pogosto bomo nekako tesnobni, še vedno tudi razdražljivi (še posebej v torek in sredo), usmerjeni pa bomo precej poslovno (in to kar ves teden ali večino).[/color] sem šla zdajle brat tole zadevo. sem kar malo pogledala. sama si ggrem na živce no seminarsko sem pa le napisala, jutri jo še oddam. [/quote] aha audente, ti si pa pogosto tkole nekako cist v skladu, a ne! bravo za seminarsko! [quote name='silki' post='878617' date='22. Aug 2007, 11:07']...sicer pa v luftu popadljiva nevroza... [/quote] jp. folk se bo res se pogrizel. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 jutri en odvetnik dobi zanimivo pošto, me zanima reakcija poslušam jst navodila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2007 aha kul, dbest! mas res akcijo totalno, ma, ful me veseli, res! mislm k te ze gledam tkole cist izlusceno, to je vedno tok nad opazovat.. ti morda se ne vidis vsega tega oz. pac itak vids cist drugac... sam jst pa drugac in ti povem: aja kako je s sadjem in picami in tem? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 ja kva, sadni dan se je končal s pizzo pa kozarčkom vina sploh se ne sekiram pa hvala ti za te besede Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2007 enim bi ZADOSTOVAL v lajfu moto: sprosti se, stari! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 jst sem ga osvojila, čeprav včasih menda tule na forumu najedam... gledam oglase za avto...Punto bi prav pasal k men... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2007 za zacetek se nehaj opravicevati - sami sebi tudi, ker tud pomen, da mas skoz v zvezi z necim slabo vest... no ne je met, tud zato se nis cist osvojila onegale sprosti se... vendar ker gre za SPROSTITI SE, je seveda nesmiselno, da se proti necemu boris - tudi proti nesproscenosti. tako da se sprosti tud v tem, ne bit prezahtevna do sebe in si odpuscaj. sam si daj! in let go! ti nisi samo tvoje tezave in skrbi. ti nisi samo tvoja druzina. ti nisi samo tvoje delo. ti nisi samo tvoja custva. imas velik vec od tega, nebroj tega.... in vse to posamezno posebej tud. zakaj naj bi izstopalo v tvojem (kogarkoli) lajfu samo nekaj, kar je pravzaprav najbolj obrobno??? in nepomembno ze v tvojem, kamoli v vesoljnem casu. mas tud telo recimo... ukvarjat se s telesom ne pomen sam telovadba al pa hrana al pa masaza al pa sex.... pomen tud, da se dozivljas na fizicni ravni (in zato smo tle, ce ne bi gor okol plaval sam ). in ce se, ne mors da se ne bi maral. in to je dbest! punto? ja bi ti pasal in primeren je tud.. k je tak poskocen, lahek, hiter, vodljiv.... da ti da mal dinamike (vem, k punto sem med redkimi avti vozila). aja, avto (izpit) recimo je med mojimi najvecjimi dosezki. zato ker tolk "nisem bla za" (kao). ker sem dejansko dozivela na svoji kozi, kako pogosto nekaj, za kar smo trdno prepricani, preprosto ne drzi. recimo tud zelo "nisem bla za internet". ce bi mi rekel pred 8 leti, ti bos mela pa hud sajt na internetu, bi se bila pripravljena skregat na mrtve. pa za mobi tud nisem. in tud za risat nisem bla. in - rodit, skrbet za, vzgajat otroka? se hecas? smo hecni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 sej vem no ok, odločila sem se, Punto bo moj... a ma kdo kej keša za posodit. tam ene tisoč eur rabim... vrnem 18. 9 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. avgust 2007 Prijavi Deli 22. avgust 2007 je prov fajn včasih prebrat napoved, k je mal tedna že mim ... sploh tisti del o razdraženem začetku tedna je blo čist dobr spustit [quote]To obdobje je navadno naklonjeno študiju in ostalemu umskemu delu, prav tako pa tudi zbiranju podatkov, analiziranju in organiziranju.[/quote] super učenje bo torej potekalo tko kot treba hvala, Marsa, super si How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.