Skoči na vsebino

Napoved za 34. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Ksenia' post='878635' date='22. Aug 2007, 12:14']jst sem ga osvojila, čeprav včasih menda tule na forumu najedam... gledam oglase za avto...Punto bi prav pasal k men... x:px[/quote]

PUNTO xcivx
no oki. Meni italjani od nekdaj niso bli všeč. Samo nemci.
Je pa odvisen od okusa, ja.
No saj, če ti je všeč, pa kupi.

a resno ti 1000eur?
Pa vrneš po plač v septembru?
No bi se dalo zmenit.... :palec:
Deli na socialnih omrežjih

[quote name='Ksenia' post='878736' date='22. Aug 2007, 16:41']ja resno rabim tam 1000 eur, ampak a veš kaj pravijo - če hočeš izgubit prijatelja mu posodi denar, mam pa raj tvoje prijateljstvo, pa še neki časa na avto počakam ;) tnx vseeno x:Xx[/quote]

SMotka...saj boš vrnila....a misliš vse zapit al kwa xcivx

klinc, dobivam takšno pošto, da je nakup avta ostal za prihodnost. Kot šakali čakajo bemu da človek dobi službo, potem pa krvosesno plani po žrtvi, sam se ne dam majke mi da ne

[quote name='Ksenia' post='879198' date='24. Aug 2007, 08:08']sam se ne dam majke mi da ne[/quote]
:palec: :palec: :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

saj sem napisala da bo slabsi vid (mensezdi). torej zato je ne vidis. ampak je.... sam se mal...
za dan dva...
haha! mozda tri!
mozda pet
mozda sto,
ne znam broj! :D :D :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

si napisala, ja....moje učke so jo čist dobesedno povzele....še zmer na kamilcah in bivacinu...... :vragec: ......razpoloženje pa ful fajn....... x:px

a dej! se vedno! :sori:
fak, boge ucke! :detelca:
upam da bo res cimprej boljs! xcrossfingx

mene pa kozha nekaj matra tud....
sem iz notranjega (s sluznice) na zunanje bl (kozho) spravla... kul oz. boljs. x:)x
me pa kar pece kozha...
zdaj se kake dva mesca nit ne pudram niti nic, sploh se ne mazem (razen ustnic)... da se mal precistim, presvezim in vse to....
in sem mela super kozo, zdej pa kar nekaj lissasta pa kar skup mi jo vlece. :o|o:
ampak bo ze. ni kaksne panike, morda clo sam jaz vidim (vcer je frenda rekla da mam super kozo).. sam k me vse nateguje pa tko.... x:o)x

ponoc sem se udarla v prst, ne vem a sem tok neki sanjala doziveto pa kaj mahala.. skratka, kar me boli prst in mam plavico na clenku. x?x x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a bi jih nehala zbirat.....modrice.....zdej jih maš pa že res dost.....

koža....a si kdaj probala vlažno kožo z medom namazat......včasih pomaga tud prot temu, da koža peče....pa še razkuži pa to.......po kakšnih 10-15 minutah splakneš......

[quote name='Amis' post='879385' date='24. Aug 2007, 14:51']si napisala, ja....moje učke so jo čist dobesedno povzele....še zmer na kamilcah in bivacinu...... :vragec: ......razpoloženje pa ful fajn....... x:px[/quote]
amiska, če maš turkiz si ga polagaj na očke xrosex

[quote name='Marsa' post='879401' date='24. Aug 2007, 15:06']a dej! se vedno! :sori:
fak, boge ucke! :detelca:
upam da bo res cimprej boljs! xcrossfingx

mene pa kozha nekaj matra tud....
sem iz notranjega (s sluznice) na zunanje bl (kozho) spravla... kul oz. boljs. x:)x
me pa kar pece kozha...
zdaj se kake dva mesca nit ne pudram niti nic, sploh se ne mazem (razen ustnic)... da se mal precistim, presvezim in vse to....
in sem mela super kozo, zdej pa kar nekaj lissasta pa kar skup mi jo vlece. :o|o:
ampak bo ze. ni kaksne panike, morda clo sam jaz vidim (vcer je frenda rekla da mam super kozo).. sam k me vse nateguje pa tko.... x:o)x

ponoc sem se udarla v prst, ne vem a sem tok neki sanjala doziveto pa kaj mahala.. skratka, kar me boli prst in mam plavico na clenku. x?x x:o)x[/quote]xwizardx za modrice

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

uh thanx klarus, sej ni kaksne panike, to ni nc. x:o)x
sam nogo mam pa se vedno modro in roko mal kodrlajsasto od zadnjic. x:o)x

amis, thanx!, vsakic se nekak izognem zdravljenju z medom pr teh senenih oz. cvetnih zadevah in ga tedaj uzivam bolj *homeopatsko*. xDDx
(*k ze sicer medu ne uzivam kot zivila, pac pa bl kot rcnije)
mi kr nekak ni tedaj se za po faci mazat z njim...
sam bom pa najbrz sveen 1x spet probala, za stos... morda razredcenega tud s kaksnim mlekom al pa kej..... oz. s kislo smetano bi blo najbrz se boljs! xyesx

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...