lora 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 tudi jaz sem imela take majčkene koprivice. Zanimive so, živahne in precej vode potrebujejo, če se prav spomnim grlyina roža pa izgleda kot palma, ima podobe suhe liste spodaj kot moje palme, ki imajo drugačno listje Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Pa res, da podivjajo! treba jih je potem rezati, da so lepe. To mi je bila večna uganka, kako to, da imajo nekateri, take polne, drugi pa neko vejevje razraščeno, brez listov in brez barve Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mesojedka 29. junij 2008 Prijavi Deli 29. junij 2008 Jaz imam tudi doma 2 taki okrasni koprivi,1 je od sestre ,ena je pa še mojha.Od sestre bo cvetela.Za v spalnico bi priporočala slak, naredi za roko velike liste,cveti pa 1 dan ali pa malo več,naš pa je imel odprtih 22 cvetov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mesojedka 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Danes sem naštela 33 cvetov na slaku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Zdaj imam po novem v spalnici orhideje. Prvo kupila moja mati gospodiču za rd - valjda ena redkih tašč, ki ima rada svojega zeta, pa jo je prehladil - in so odpadli cvetovi, drugo sem dobila jaz in ful pazim zdaj nanjo..dokler....dokler ni prišibal gor Žučo(mačkerson) zagledal na pojstli Ninota - sestrinega mačkona in se mu zdelo pametno pokazati, kdo gospodar v hiši...pa je letela dlaka in cvetovi, pa okrasni lonci..mater jezna..Zdaj sta orhideji na rehabilitaciji..eni uspelo še vseeno nekaj cvetov obdržat(aja pa dobila sem t.i. bolezen orhidej..samo zijala prodaja..nekak keš pa to..)no in pol še vedno drevo življenja -matično..mu ful paše tam..Se pa podmladku drevesa življenja zadnjič nesreča pripetila..gospodiču se pametno zdelo ta orng velko drevo ven postavit, da jo stušira in pozabi pol nanjo(jaz v službi) pa se drevo..odkotalilo na cesto..da je preživelo..pravi čudež.. z vsemi listi in tak...Samo ni mi jasno, kaj si folk mislil, ko morali stati, da naši rožo umaknili(in se kregali vmes, kdo kriv) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 V spalnici imam dve orhideji (sta sicer trenutno na ''dopustu'' na vrtu), neko palmo in heptapleuro. Sploh zadnji očitno zelo paše, saj je čudežno zrastla, odkar je pri meni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.