Skoči na vsebino

Rastline v sobi-spalnici

robo

Recommended Posts

tudi jaz sem imela take majčkene koprivice. Zanimive so, živahne in precej vode potrebujejo, če se prav spomnim

grlyina roža pa izgleda kot palma, ima podobe suhe liste spodaj kot moje palme, ki imajo drugačno listje

bla... glp
Deli na socialnih omrežjih

Pa res, da podivjajo! xDDx treba jih je potem rezati, da so lepe. To mi je bila večna uganka, kako to, da imajo nekateri, take polne, drugi pa neko vejevje razraščeno, brez listov in brez barve
bla... glp

• 8 months later...
Jaz imam tudi doma 2 taki okrasni koprivi,1 je od sestre ,ena je pa še mojha.Od sestre bo cvetela.Za v spalnico bi priporočala slak, naredi za roko velike liste,cveti pa 1 dan ali pa malo več,naš pa je imel odprtih 22 cvetov.

Zdaj imam po novem v spalnici orhideje. Prvo kupila moja mati gospodiču za rd - valjda ena redkih tašč, ki ima rada svojega zeta, pa jo je prehladil - in so odpadli cvetovi, drugo sem dobila jaz in ful pazim zdaj nanjo..dokler....dokler ni prišibal gor Žučo(mačkerson) zagledal na pojstli Ninota - sestrinega mačkona in se mu zdelo pametno pokazati, kdo gospodar v hiši...pa je letela dlaka in cvetovi, pa okrasni lonci..mater jezna..

Zdaj sta orhideji na rehabilitaciji..eni uspelo še vseeno nekaj cvetov obdržat(aja pa dobila sem t.i. bolezen orhidej..samo zijala prodaja..nekak keš pa to..)

no in pol še vedno drevo življenja -matično..mu ful paše tam..

Se pa podmladku drevesa življenja zadnjič nesreča pripetila..gospodiču se pametno zdelo ta orng velko drevo ven postavit, da jo stušira in pozabi pol nanjo(jaz v službi) pa se drevo..odkotalilo na cesto..da je preživelo..pravi čudež.. z vsemi listi in tak...

Samo ni mi jasno, kaj si folk mislil, ko morali stati, da naši rožo umaknili(in se kregali vmes, kdo kriv)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

V spalnici imam dve orhideji (sta sicer trenutno na ''dopustu'' na vrtu), neko palmo in heptapleuro. Sploh zadnji očitno zelo paše, saj je čudežno zrastla, odkar je pri meni.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...