Skoči na vsebino

Bela izventelesna energija

Zmedeni

Recommended Posts

• Komentarji 63
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne, ne ponavadi astralno telo gleda fizično telo, obratno ne more bit!

Bela energija bi lahko bila edino vitalna energija.Zakaj je prišlo do izgube energije je veliko možnosti. Je pa faktor da religija v takih premirih lahko na veliko ŠKODUJE, ker pomeštra pojme in vpogled v stvar takšna kot je je težek.Vera ja pa ok. Pomembno je vedeti kaj ti je križ v tistem trenutku pomenil, ker je velik simbol zate!Drugače nima nobenega pomena in moči!Moč damo mi sami nekemu simbolu, ali predmetu. Mogoče spomin na kako osebo? Mogoče odpor do krščanstva iz nekih razlogov? Nekaj mora bit....išči.....da potem najdeš in razumeš zakaj se ti pojavil tak simbol. x;)x

Glej uporabil sem ga zato, ker sem do takrat vero in boga vedno asociral s krščanstvom čeprav je to širok pojem in je krščanstvo le majhen del tega. Sam se prej nisem kaj dosti ukvarjal z duhovnostjo. Dejstvo je, da je prišlo do reakcije, ko sem pomislil na križ in neke vrste molil sam pri sebi. Ni pa bilo nič pozitivnega iz tega, prej sem to čutil kot nek napad name. Mogoče, ker moj um to tako dojema, ker nisem vernik, ne vem. Skratka moje dejanje je bilo neke vrste naivno in netipično zame ampak pri teh spalnih paralizah imam vedno občutek, da mi nekdo nekaj hoče, nekaj slabega, zato sem se odločil da prosim boga.

Ne vem kako zgleda vitalna energija. Lahko da je bila. Vsekakor pa ne verjamem, da je bila to duša ali kaj podobnega. Saj pravim, jaz sem opazoval energijo, ki se dviga z mene in ne fizičnega telesa, ki ga zapuščam. Bila pa je zelo neprijetna izkušnja in zelo resnična.

Deli na socialnih omrežjih

Bela energija bi lahko bila edino vitalna energija.Zakaj je prišlo do izgube energije je veliko možnosti. Je pa faktor da religija v takih premirih lahko na veliko ŠKODUJE, ker pomeštra pojme in vpogled v stvar takšna kot je je težek.Vera ja pa ok. Pomembno je vedeti kaj ti je križ v tistem trenutku pomenil, ker je velik simbol zate!Drugače nima nobenega pomena in moči!Moč damo mi sami nekemu simbolu, ali predmetu. Mogoče spomin na kako osebo? Mogoče odpor do krščanstva iz nekih razlogov? Nekaj mora bit....išči.....da potem najdeš in razumeš zakaj se ti pojavil tak simbol. x;)x

Glej uporabil sem ga zato, ker sem do takrat vero in boga vedno asociral s krščanstvom čeprav je to širok pojem in je krščanstvo le majhen del tega. Sam se prej nisem kaj dosti ukvarjal z duhovnostjo. Dejstvo je, da je prišlo do reakcije, ko sem pomislil na križ in neke vrste molil sam pri sebi. Ni pa bilo nič pozitivnega iz tega, prej sem to čutil kot nek napad name. Mogoče, ker moj um to tako dojema, ker nisem vernik, ne vem. Skratka moje dejanje je bilo neke vrste naivno in netipično zame ampak pri teh spalnih paralizah imam vedno občutek, da mi nekdo nekaj hoče, nekaj slabega, zato sem se odločil da prosim boga.

Ne vem kako zgleda vitalna energija. Lahko da je bila. Vsekakor pa ne verjamem, da je bila to duša ali kaj podobnega. Saj pravim, jaz sem opazoval energijo, ki se dviga z mene in ne fizičnega telesa, ki ga zapuščam. Bila pa je zelo neprijetna izkušnja in zelo resnična.

A to dviganje ven ali spuščanje nazaj je bilo neprijetno ?

Ko se je energija dvigovala iz mene je bil nekako občutek stopnjevanja...Na začetku sem bil radoveden, ker me je zanimalo kaj se sploh dogaja in kaj se bo na koncu zgodilo ampak na koncu me je vseeno premagal strah, še najbolj zaradi glasnega šumenja, ne znam si predstavljat kako bi se stvar končala če bi vztrajal naprej z molitvijo.

Ko se je energija dvigovala iz mene je bil nekako občutek stopnjevanja...Na začetku sem bil radoveden, ker me je zanimalo kaj se sploh dogaja in kaj se bo na koncu zgodilo ampak na koncu me je vseeno premagal strah, še najbolj zaradi glasnega šumenja, ne znam si predstavljat kako bi se stvar končala če bi vztrajal naprej z molitvijo.

Kakšnega stopnjevanja ?

Drgač tale križ je res lahko eksorcizem. Ustvar lahko marsikaj, kar sploh ni. To je narava zla.

Brez podpisa

Kakšnega stopnjevanja ?

Drgač tale križ je res lahko eksorcizem. Ustvar lahko marsikaj, kar sploh ni. To je narava zla.

Ja nevem težko opišem, čutiš da se nekaj dogaja, v prsih, po telesu, najbolj me je prestrašil vse glasnejši šum. Mislim da sem opazoval dogajanje skoraj do zadnje možne faze, ker bi mi drugače razneslo bobniče. Vse skupaj je trajalo manj kot deset sekund. Se pa dobro spomnim, da se je energija začela dvigati takoj iz mene ko sem pomislil na križ, v istem trenutku. Ma če nebi bilo tako realno...

Mogoče križ asocira na eksorcizem? Krščanstvo zna pošteno prestrašit kar se tega tiče.

Na križ sem pomislil ravno zaradi tega, ker to poznam kot odganjanje zlega itd...rekel sem si pač da probam...doživel sem pa kar sem...

Mogoče križ asocira na eksorcizem? Krščanstvo zna pošteno prestrašit kar se tega tiče.

No naj še to povem. To kar sem doživel je čista resnica. Vse do zadnjega. Sam nisem niti krščen, niti ne hodim v cerkev, ker se mi gabi kler in večina rimokatolikov, še najbolj pa cerkveni vrh v Vatikanu, ker je pokvarjen do konca in čez. Sama vera je že OK, samo kaj ko cerkev manipulira z njo. Kar si še najmanj želim je da se na tem forumu zdaj najdejo kaki krščanski fanatični skavti, ki mi bodo solili pamet in mi delili nasvete ter izkoriščali mojo zgodbo v svoje namene. Zato nimam nobenega razloga, da bi se vse skupaj zmišljeval. Kar se mi je zgodilo je vse res. Vsak pa si lahko to razlaga po svoje. Nekateri lahko to jemljete kot sanje, drugi kot blodnje. Niti jaz ne morem tega 100% trditi, da nimate prav. Vem pa da je zgledalo zelo res, ker imam med paralizo dostikrat na pol odprte oči in lahko okoli sebe vseeno opazujem čeprav telesa ne morem premaknit.

Meni se je zgodilo, da se mi je telo paraliziralo po tistem ko sem se že prebudil, da nisem mogel premakniti niti enega dela svojega telesa, kot da bi me med spanjem kap zadela, nemočno sem ležal premikal sem v bistvu lahko samo oči in ne spomnim se več mislim da usta.. to je trajalo kar nekaj minut morda tudi deset, čeprav ne bom trdil... ker sem bil sam doma nisem mogel računat da bi mi kdo prišel pomagat

potem pa sem začel počasi premikat prste pa pol celo telo..

Sam to ni isto koker vidim?

Verjetno je bil v bližini kak magnet, pa te je zaradi štirice levo zgoraj, sfukal.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Ma to niti ni važn a ti kdo verjame al ne. Ti sprašuješ mi odgovarjamo. Rešeno xDDx x;)x

Ampak; tisti dvig bele energije. Kako si ga doživel. Prijetno - neprijetno. A bi lahko rekel, da je bilo kako sporočilo v tej energiji. Usmeritev mogoče. Ali pa ''smer''

Samo predvidevam ampak pozitivna energija lahko na nasilno reagira tako, da se umakne. Ni nujn, da si kej slabega izgnal. Lahko je eno ali drugo.

Po mojih izkšnjah so take entitete ( kot se temu reče ) pozitivne narave. Pomemben je občutek. Nežno, nevsiljivo, zaupanja vredno, nemapulitivno, dobrodušno itd.

Zgleda pa tako kot, da je bilo na svojem mestu se umaknilo in nato nazaj zavzelo prejšno stanje.

Brez podpisa

jzt bi pa reku, da je občutu to, kar je mislu.

A ste že pozabli, kako gre ta fora, ko se soočiš sam s sabo?

Ok, nej povem bolj po domače.

K hodiš v sanjah skozi lastni svet iluzij.

A je bela energija nekej dobrega?Kaj pa strah pred neznanim?Kaj pa občutek, da kar dela je narobe.

Kaj pa ideja o tem, da je toliko filozofij na svetu in toliko religij, ker nobeden pravzaprav ne ve, kaj se dogaja.

Ugibanja na temelju vere.

Da unis, ampak to nima veze.

protestno masturbira na marsino sliko.

*...Vem pa da je zgledalo zelo res, ker imam med paralizo dostikrat na pol odprte oči in lahko okoli sebe vseeno opazujem čeprav telesa ne morem premaknit...*

Avtohipnotično stanje (srednja oz. globoka avtohipnoza).

Več v:

Visoka šola hipnoze (by Kurt Teppenweiner).

Bolj zahtevno branje (veliko medicinske terminologije):

dr. Tihomir Kojić: Hipnoza-teorija i praksa (založba Nolit; BG).

Avtohipnoza je lahko osnova za delta, low delta meditativni preklop notranje umiritve. T.i. "prazna meditativna hipnoza". Ko se posluša samo Tišino.

Je lahko odlično izhodišče za delo na sebi. Skupaj s samosugestijo (afirmacijami). S slikovnimi predstavami ali brez.

Kontraindikacije: srčna aritmija, težave s srcem, prekomeren nizek krvni tlak, psihiatrično zdravljeni (shizofrenia...). LP

všeč mi je tvoja iskrenost, Zmedeni.

tud jaz sem enkrat doživlju neki podobnega, sam pr men ni blo, da sem spal in lucidno sanju ali da sem hotu spat, ampak sem sam ležu na postli, izgovarju Imena Boga, bil čiz zavesten, pa je pol pršlo do stanja ko določen čas svojga telesa nisem mogu več premikat, čeprav sem ga hotu, določen čas pa se mi je telo samo od sebe sunkovito premikalo, brez moje želje. tud jaz nisem točno vedu kaj se dogaja z mano. pol nalsednjo fazo, me je začel ornk neki tišat v prsnem delu telesa, kot da bi neki hotl it ven iz tam, pa ne more. pol je pršlo tolk deleč, da sem mislu, da bom umru oz. se mi je zdel kot da čutim tisto kar ljudje doživljajo ko umirajo. no pol je tist nehal in sem se nekak lohk začel normalno premikat sem šu na wc in ko sem si umivu roke sem se slučajno pogledu v špegu in se tistga kar sem vidu ustrašu k nevemkaj. kot da bi gledu sebe, ampak to nisem bil jaz (oz. vsaj ne tist katerga "sebe" sem bil navajen :) )

po moje je bil pr teb en notranji konflikt med tvojim lažnim jazem (kle mislim bolj na subtilni koncept o teb (eni pravjo temu atralno telo, eterični dvojnik itd.), kot na grobo telo) in pravim jazem. kot sem uspel do zdej prebrat si bil bl ateistično usmerjen/vzgojen (kar se pozna v tvojem subtilnem telesu), po drugi strani si se pa v težkem trenutku odloču prosit Boga za pomoč, kar je čiz naravno za tvoj pravi jaz (dušo), ki izhaja iz Boga in ki ve da je Bog njegov edini zaščitnik.

ko si se iskreno odloču prosit Boga za pomoč, se je tvoj subtilni jaz (ki je bil ateistično nagnjen) temu upru in je nastal notranji konflikt, ki ga nis mogu zdržat do konca, zato si spet vstopu v svoj subtilni jaz in na konc v grobega. a vseen je ta izkušnja pustila neke posledice v teb, da si se začel v vsakdanjem lajfu bolj moralno obnašat.

v tistem stanju si lahko opažal svoje telo in neki nenavadnega, ki se dviga iz tvojga telesa. kdo si pol ti?

p.s. si gledu film Stigmata? no, take stvari se tud men dogajajo. vem, da se vsebine tistga filma ni en zmislu, ampak je to sam res doživlju.

"...me je začel ornk neki tišat v prsnem delu telesa, kot da bi neki hotl it ven iz tam, pa ne more. pol je pršlo tolk deleč, da sem mislu, da bom umru..."

Treba v mislih odpret Srce. Glavo, teme glave.

Mentalno sprostit tok energije v sebi...

Navedeno je "vsakdanjik" v kundalini praksah.

Dokler aspirant ne obvlada totalne sprostitve blokirane energije v sebi...

V skrajnem pr. lahko pride do infarkta. Pri osebah z motnjami srca...Katere nimajo vpogleda, kaj se z njimi dogaja.

Pretežno skozi jezik simbolov na podzavestnem, nezavednem nivoju. Skozi "neprijetna" duševna, fiziološka stanja.

"...me je začel ornk neki tišat v prsnem delu telesa, kot da bi neki hotl it ven iz tam, pa ne more. pol je pršlo tolk deleč, da sem mislu, da bom umru..."

Treba v mislih odpret Srce. Glavo, teme glave.

Mentalno sprostit tok energije v sebi...

Navedeno je "vsakdanjik" v kundalini praksah.

Dokler aspirant ne obvlada totalne sprostitve blokirane energije v sebi...

V skrajnem pr. lahko pride do infarkta. Pri osebah z motnjami srca...Katere nimajo vpogleda, kaj se z njimi dogaja.

Pretežno skozi jezik simbolov na podzavestnem, nezavednem nivoju. Skozi "neprijetna" duševna, fiziološka stanja.

hvala za nasvete.

Sama ne poznam najbolj budistinčega nauka, kolikor vem pa verjamejo, da je vse iluzija,... vse energija,... no to drugo bolj razumem. To kar se je tebi zgodl ni nič nenavadnega, to oz. nekaj takega budisti stalno doživljajo, ker so duhovno višje razviti, oziroma jim je to eden od ciljev, osvoboditi se reinkarnacije, doseči nirvano,.... pač po duhovno stopnji se z nami ne morejo primerjat.

Vsaka vera se rodi in propade, enkrat se bo to zgodilo s celotnim človeštvom. Najhitreje se menjavajo sistemi.

Tako da tvoja izkušnja spada v stanje med sanjami in budnostjo, zato pride do neke vrste halucinacije,.... Pač nič nenavadnega. Omenil si križ,... če bi si takrat predstavljal karkoli bi najbrž imelo podoben učinek, ali pa tudi ne, zato ker če hočeš, da ima stvar učinek, moraš verjeti vanjo, pa četudi to zavestno zanikaš v celoti. Moč podzavesti ima 95 % moč, zavest pa le 5 %. Vera, ko nekaj verjameš,... tudi dogodki, ki so se čustveno globoko vtisnili v spomin in te pretresli imajo moč, ki se je zavestno ne da kontrolirat,... (To se najbolj vidi pri ljudeh, ki so jim sprali možgane, ne moreš dojet, da res lahko tako razmišljajo, ker njihovo razmišljanje nima logike na realni osnovi, seveda si izgradijo svojo logiko na nerealni osnovi, ampak vsi vemo kaj se zgodi, če vzamem napačno izhodišče)

Kar se pa tiče religije pa je moje mnenje tako. Ko je človek zdrav in je vse ok, takrat se zna zgoditi, do bo klel čez religijo (kateri pač pripada, ali jo pozna), ko pa je človek hudo bolan,... ko doživi hud udarec, takrat kliče boga,... enostavno zato, ker se boji, boji tega, kar ne pozna in rabi uteho. Ampak to se ponavadi zgodi le na koncu,.... prej so pa vsi pogumni,.... Od tu tudi moja primerjava s ljudmi s primati,... razlike velike res ni, ker če bi bila,... bi bili bližje bogu, to pa pomeni, da ne bi lagali, kradli,... in bi vse vedeli, ko bi pa vse vedeli, bi se nas pa vsi sramovali, če bi lagali,... Boš človeku začel govorit, da je sonce zeleno, če pa vsi vidijo, da je rumeno, ampak to bi se zgodilo na vseh področjih življenja (tudi tistih najbolj skritih), šele takrat bi človeka postalo sram in približal bi se naslednji stopnji evolucije.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

To kar se je tebi zgodl ni nič nenavadnega, to oz. nekaj takega budisti stalno doživljajo, ker so duhovno višje razviti, oziroma jim je to eden od ciljev, osvoboditi se reinkarnacije, doseči nirvano,.... pač po duhovno stopnji se z nami ne morejo primerjat.

Hojla Bela vrtnica

Mislm, eee, a lahko tole mal blj razložiš no?

Hvala xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Ma Zmedeni, kot prvo ne se sekirat, da je s tabo kaj narobe, ker ni! Jaz na tvojem mestu bi se vrgla totalka v to raziskovanje sebe in v tem šla do konca, sproščen in z zaupanjem.

Šamani opisujejo stanje ko si vmes kot trenutek resnice.Takrat je močno šumenje, ker je energija zemlje groba in duša vezana na telo, torej ne gre za smrt, ampak za vmesno stanje.Super!Ampak če si pripravljen spoznati to stanje.Brez upiranja in zaščite.ZAKAJ PA RABIŠ ZAŠČITO?PRED KOM PA? Pred samim sabo? Zlo ne obstaja!Tako se nimaš česa bat, kot lastni strah in lastne blokade.Verjami, da je tako.

Dobro si je predstavljati belo črto, ki nas povezuje od zemlje-središča preko nas cele, tja do neba, našega izvora.Tanko belo črto.Ko to imaš ne moreš odlutat.Če pa odlutaš, bodi pozoren!Jaz bi to della s strokovnjakom naprej, ker drugače si lahko poškoduješ eterično telo, to pa potem ni lahko zacelit nazaj, pot je dolga!

Ja jaz sem odlutala, ker sem preveč experimentirala, firbec pač :o|o: in ni bilo enostavno priti nazaj:) Ampak občutek imam globoko v sebi, da sem potankoma raziskala Univerzum z vsemi energijami, bitji in vsem kar me je zanimalo kot dušo.Povem ti, da sem srečna, ker vem kaj je tu-tam gor dol.Vedno si sam s sabo!!!Zelo zanimiva je zemlja kot šola! Juhej!

Srečno Zmedeni! :palec: nese bat!

Razložiti z besedami je težko, ker se gre za individualna duhovna izkustva in v tem je point. Duhovnega izkustva ne moreš pokazati kot npr. parfum!!! Če ga hočeš izkusiti moraš za to nekaj narediti, no ne nekaj kar veliko, pa še nobene garancije ni, da ti bo uspelo. Ti tipi obvladaje svoje energije, s tem pa tudi telo, zato pa delajo nemogoče od levitacije naprej, pa do astralnih potovanj, dvigajo kundalini, dobijo mistične vizije, vidijo prihodnost, ogromno je tega... vsi svarijo pred kundalini, češ, če ne veš za kaj se gre se ti lahko zmeša,.. to pač pri nas, ali pa vsaj pri meni ni nekaj normalnega. Seveda je pa tudi miselnost na zahodu popolnoma drugačna kot na vzhodu. Pri nas izpostavljamo materialno, tam izpostavljajo duhovno. Posledice sta dve, pri nas zato zanemarjamo duhovnost, oni pa materialnost, torej so revni, mi pa "nesrečni", zato pa rabimo toliko reklame za seks, ker bi drugače ekstremistično vedenje udarilo iz nas, najbž v obliki nasilja, ker ne znamo skozi duhovnost izpeljat te energije in vlada poskrbi, da jo skozi seks, ne pa skozi nasilje. NO, ne vem če je to res, samo tako izgleda, saj pameten človek se sprašuje, kritizira analizira,... če pa delaš, prostali čas pa si zasvojen s seksom nisi tako nevaren.

Kaj točno hočem reči s tem zadnjim. Osnovni človekov nagon, instink se izraža skozi seks, nasilje,... (zato nas skozi oskrbujejo s seksom, da ne bi mislili na nasilje). V budizmu to energijo usmerijo na druga področja, da si dvignejo duhovno zavest, doživjo mistične izkušnje, medtem, ko smo mi na nižji ravni in jo uporabljamo v prvotni obliki - le seks. Pač moje mnenje.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...