Skoči na vsebino

KO LJUBEZEN UMIRA

evika1

Recommended Posts

• Komentarji 107
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Tipično, ko hoče nehat. Ne bi raje direktno povedala, da ji je dovolj? "Bolj odprto zvezo..." :xx!:

:palec: odprta zveza se mi sliši kot suha voda. Ali je ali pa ni.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

:palec: odprta zveza se mi sliši kot suha voda. Ali je ali pa ni.

Tudi jaz nisem za te fore.

Moja znanka je to predlagala svojemu tipu. On se je strinjal samo zato, ker je bil še vedno tako zaljubljen vanjo, da je ni hotel izgubiti. Ona je ta čas imela še dva tipa, medtem ko je on ta "privilegij" ignoriral. Zdaj sta se razšla, ker je videl, da sam sebe muči, saj je vedno mislil na to, kako ona seksa z nekom drugim, pa zakaj ni on dovolj itd. 100 ljudi, 100 čudi.

Zame tudi seks ni nikoli samo seks (mogoče, ko sem bila mlajša enkrat). Pač nisem tak človek. Pač, različno to dojemamo. Ne vem pa, kdo je na boljšem.

Jaz se tega ne bi šla nikoli.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ne, ne predstavljam si, da bi privolila na to, da moj tip poriva druge. Pa naj bo katerikoli tip v moji zgodovini v času veze. Noben ni niti izrazil te želje.

Jaz za nekatere stvari lahko to rečem.

Okej, Audente, sva še mladi in še ne veva. Pa mi ti povej, iskreno, zakaj si za odprte zveze? Oziroma, glede na to, da si vezana (sklepam po tem, kar si napisala na forumu), zakaj sploh želja po drugih? Ali pa, zakaj želja po seksu z drugim tipom (pač, če si mela izkušnje, zakaj si to storila? in če nisi, zakaj bi to storila)? Zakaj? Trofeje?

Ne razumem. Predvsem zato, ker sem JAZ (torej ne posplošujem) imela najboljše spolne izkušnje s partnerjem, ki sem ga nekaj časa že poznala, sva skupaj odkrivala in je točno vedel, kako mi najbolj paše in kaj. Pa dobro, razumem tudi, da je nekaj novega z drugim, ampak...

Pa nisem zdaj ne zlobna, ne provokativna, ampak zanima me ZAKAJ.

Ne, ni vse sex, ampak zgornji "problem" je o tem, zato to izpostavljamo.

Ali je odprta zveza samo to, da si ob partnerju želiš sexat z drugimi?

JA sem vezana.

Ne razmišljam o tem da bi sexala z drugim / i.

Grem pa s prijatlji / sošolci / tudi z lunatikom: na kavo, pijačo....tudi na koncert sem že šla, pa na palačinke...in sem to tudi povedala.

Kdaj. Kam. In s kom....in to je meni vidik odprte zveze....

aja, in to ne pomeni, da je ljubezen v umiranju.......

Verjetno pa res ne žge več tako kot sonce. :inocent:

Ali je odprta zveza samo to, da si ob partnerju želiš sexat z drugimi?

x;)x Lej, preberi si post od Apogeja. On je govoril o odprti zvezi tud v smislu SEKSANJA z drugimi. In o tem sem tudi jaz govorila. O taki intimi. Ne vem za ostale, ampak se mi je zdelo, da tudi oni mislijo to. Lahko pa da se motim. Če se, naj ponovim, da ja, jaz sem tukaj mislila predvsem na seks. Ker tukaj je apogejev problem.

Grem pa s prijatlji / sošolci / tudi z lunatikom: na kavo, pijačo....tudi na koncert sem že šla, pa na palačinke...in sem to tudi povedala.

Kdaj. Kam. In s kom....in to je meni vidik odprte zveze....

Če si pa mislila izključno na to, potem sem odprte zveze prakticirala odkar sem začela hoditi s tipi in take veze bom prakticirala še naprej. To se mi zdi nekaj popolnoma normalnega, če greš ti s prijateljem ven, na koncert, na kosilo, karkoli že. Sama sem imela to za nekaj vsakdanjega. Ampak to so pač prijatelji, ki jih vidim izključno samo kot prijatelje in ne potencialne kandidate (to je že druga zgodba).

Nesporazum pač.

Če si pa mislila izključno na to, potem sem odprte zveze prakticirala odkar sem začela hoditi s tipi in take veze bom prakticirala še naprej. To se mi zdi nekaj popolnoma normalnega, če greš ti s prijateljem ven, na koncert, na kosilo, karkoli že. Sama sem imela to za nekaj vsakdanjega. Ampak to so pač prijatelji, ki jih vidim izključno samo kot prijatelje in ne potencialne kandidate (to je že druga zgodba).

Draga moja. Za ene moje prijateljice je to popolnoma nespremenljivo. Da grem s frendom sama na koncert, ker moj noče...brez misli o nečem.

Če je freend je frend in ga zaradi enega sexa ( takehga ali drugačnega ) ne bi nikoli želela zgubit.

zanimiva tema... sicer je to samo moje mnenje, ampak jaz mu ne bi dovolila, da grdo govori o moji druzini. ker, ce ti spostujes in sprejemas njegovo, naj bi on vsaj imel malo spostovanja do tvoje. vse skupaj pa nakazuje na to, da on sam sebi necesa noce priznati. (s tem pa tudi tebi) enostavno bi mu rekla, da naj se ne znasa nad tabo, ce ima on slab dan, ko ti pac noce nic povedati. poves na miren nacin. in ne glede na to kako rada ga imas, daj mu vedeti, da ne dovolis, da bi te teptal, se znasal nad tabo. tezko je a vsaj nekaj svojega dostojanstva bos ohranila. in vztrajaj pri tem, da se zelis pogovoriti. bodi trmasta. ampak to je le moje mnenje, nic vec.
Take it easy

Guest mačona

Tudi jaz se moram izpovedat, napisat stvari, ki mi zategujejo želodec in hromijo srce. Po petih letih zveze je moja punca priznala, da si želi več svobode, tudi v smislu seksanja z drugimi. Pravi, da me ima zelo rada in da se zaveda,da je tako rad kot jaz ne bo verjetno imel nihče, zato je predlagala bolj odprto zvezo... Meni se je zamajal svet, čeprav jo po svoje razumem-in to me jezi. Zakaj ne morem biti jezen, zakaj je ne morem zasovražiti, zakaj je enostavno ne postavim pred dejstvo ali jaz ali kdo drug... Tako sem premišljeval nekaj dni in ko sva se s punco pogovarjala, sem ji rekel da se strinjam da si vzameva nekaj časa in da ugotoviva ali bova nadaljevala z najino zvezo. Men je to čist odveč. Ne želim si nobene druge. Punca je stara 22 let, jaz deset več. Jezen sem sam nase, ker razumem njene želje in ji skušam čimmanj oteževati situacijo, njej pa to ne pomeni skoraj nič.... Ah, upam na..... ne vem več kaj.

čist jasno, da je punca še mlada in bi rada izkusila kaj drugega. po vsej verjetnosti.

bodi jezen, postavi jo pred dejstvo. imaš vso pravico biti jezen!

nič ji ne pomeni - pač ni dozorela. verjetno še ne ve, kaj bi.

ne sekiraj se, ni vredno.

upaj na svojo srečo.

Zanimivo, največ o zvestobi vejo povedat prešuštniki. xrolleyesx

ah Piki. Da ne bo spet kreg in ne vem kaj. Odvisno kako gledaš na life in kaj prešuštvo pomeni zate sploh in če ni to nekaj čisto drugega. x;)x

Da bi ti dalo vetra in širine življenje tud v tej smeri :palec: itak me pa ne zanima, že dolg kaj dogaja s teboj, tako da..... Vsak naj pometa pred svojim pragom, bo čist dovolj x;)x

ah Piki. Da ne bo spet kreg in ne vem kaj. Odvisno kako gledaš na life in kaj prešuštvo pomeni zate sploh in če ni to nekaj čisto drugega. x;)x

Da bi ti dalo vetra in širine življenje tud v tej smeri :palec: itak me pa ne zanima, že dolg kaj dogaja s teboj, tako da..... Vsak naj pometa pred svojim pragom, bo čist dovolj x;)x

ah, amberičica, ne bo nobenega krega, ker se mi ne da. Svoje sem ti itak že povedala.

Kako gledam na prešuštvo, ti pa z veseljem povem. Če si z nekom v vezi in nameravaš z njim živet in imet otroke, se nimaš kej z drugim gonit okoli in tud z njim nečesa planirat, sploh, če obe vpleteni strani ne vesta druga za drugo. V nasprotnem primeru, sploh, če je vse to tolerirano, je pa to odprta zveza (zate lahko rečem, da je nimaš).

Moj veter in širina sta čist ok. Ne mešaj tega, da jaz (za razliko od tebe) cenim zvestobo s tem, da še nimam zadost izkušenj v življenju in zato ne razumem tega.

Pa če te tok NE zanima, kaj dogaja z mano, ne hodi v moj profil preverjat, kaj tam piše.

Pa lepo, da si se prepoznala v stavku, ki si ga citirala, ker je bil dejansko namenjen TEBI. xDDx

ah, amberičica, ne bo nobenega krega, ker se mi ne da. Svoje sem ti itak že povedala.

Kako gledam na prešuštvo, ti pa z veseljem povem. Če si z nekom v vezi in nameravaš z njim živet in imet otroke, se nimaš kej z drugim gonit okoli in tud z njim nečesa planirat, sploh, če obe vpleteni strani ne vesta druga za drugo. V nasprotnem primeru, sploh, če je vse to tolerirano, je pa to odprta zveza (zate lahko rečem, da je nimaš).

Moj veter in širina sta čist ok. Ne mešaj tega, da jaz (za razliko od tebe) cenim zvestobo s tem, da še nimam zadost izkušenj v življenju in zato ne razumem tega.

Pa če te tok NE zanima, kaj dogaja z mano, ne hodi v moj profil preverjat, kaj tam piše.

Pa lepo, da si se prepoznala v stavku, ki si ga citirala, ker je bil dejansko namenjen TEBI. xDDx

Ah ja. Meni se tud ne da več pojasnevat zakaj in kako... Ker itak! ne veš kako je v mojem lifu sedaj x;)x Pa zakaj je bilo prej tako, kot je bilo, če je bilo, ker je moja stvar.

Ma nista tvoj veter in širina v redu, tolko da veš, pač to je moje mišljenje.

Že zelo dolgo nisem bla v tvojem profilu.

A daj da je bil namenjen meni x:Dx v 100 l ne bi ugotovila x;)x

Mi je čist jasno, kako je v tvojem lifu sedaj. Ni dosti drugače.

Pe ne morem dojet, da si lahko tok nadležna ljudem, ki te nočjo več v svojem življenju, pa se še kar siliš. :o|o:

7. septembra si bila nazadnje pri meni, res doooooooooooooooolgo nazaj....leta in leta. xrolleyesx

Mi je čist jasno, kako je v tvojem lifu sedaj. Ni dosti drugače.

Pe ne morem dojet, da si lahko tok nadležna ljudem, ki te nočjo več v svojem življenju, pa se še kar siliš. :o|o:

7. septembra si bila nazadnje pri meni, res doooooooooooooooolgo nazaj....leta in leta. xrolleyesx

po nesreči zares x!x ker se niti ne spomnim.

Ma se ti ne sanja, kako je v mojem lifu sedaj (dobro da ne veš x!x x:px ), to vem samo jaz .

Je npr. dost drugač in bo še bolj drugač, tolko da veš!

In tuki se vidi tvoja širina in globina!

Skrbi zase, bo še najbolj prav. :palec:

V bistvu vem velik več, kot bi sploh hotla in bi me sploh lahk zanimal. Sej bom nehala, ker se mi v bistvu smiliš in si revca. Tok hrepeniš po ljubezni (sej vsi), da si prpravljena bit z nekom, ki te 5% ne šljivi, hkrati bi pa na skrivaj še koga mela (eno copato, po možnosti), ki bi mu ti lahko ukazovala, da bi se poglihalo. To ti bo res velik sreče prineslo, ja. :sori:

V bistvu vem velik več, kot bi sploh hotla in bi me sploh lahk zanimal. Sej bom nehala, ker se mi v bistvu smiliš in si revca. Tok hrepeniš po ljubezni (sej vsi), da si prpravljena bit z nekom, ki te 5% ne šljivi, hkrati bi pa na skrivaj še koga mela (eno copato, po možnosti), ki bi mu ti lahko ukazovala, da bi se poglihalo. To ti bo res velik sreče prineslo, ja. :sori:

itak x:Dx kakor želiš!

In revca pa nisem in nisem nikol bla, to bi lahk že vedla x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...