NVK 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Jaz sem bil s svojo bivšo 4 leta skupaj. Od začetka, je bilo tako kot v pravljici (še danes ne morem verjet). Kmalu sem menda začutil. da imam za pokurit ogromno količino ljubezni in sem veselo in nezavedno da iz tega kurjenja nastaja pepel začel to izkoriščati. Do njenih čustev sem se obnašal svinjsko in zlorabljajoče. Verjemite trpela je a meni se je zdelo, da sem najbolj fer in pravičen. Po enem prelomnem dogodku se je ves ta pepel mojega nezavedanja vsul name. Takrat sem se začel zavedat, kaj ji oz. nama moje obnašanje počne. Uvidel sem, da sem totalni kreten in začel sem se zavedati, kaj imam (oz. sem imel). Nato sem skušal vse lepo poraviti in nama z njeno pomočjo pričarati pravljico nazaj. Trudila sva se, zelo, a ognja zame v njen nisva mogla prižgati več. Ne vem ali je samo moja iluzija, da bi ga bilo mogoče prižgati nazaj. Nazadnje sva se odločila, da prekineva in počakava kaj bo. Kmalu ji je Bog namenil drugega meni pa se podira svet. Vedno bo v mojem srcu, a nikoli več ob meni. Lepa je kot princesa, tako zunaj kot notri. Bog, pomagaj mi, da preživim in potem naj se zgodi, kar je tvoja volja. Če bo tako me čaka še ena pravljica katero bom pa znal ohranit pri življenju. ....., hvala ti za vse, dala in naučila si me več kot kdorkoli in imam te rad bolj kot kogar koli. ADIJO, upam, da ko bo ta faza mimo, da ti bom želel vso ljubezen tega sveta, do takrat te pa ..., pogrešam . Na nek način, vedno tvoj in ti moja. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 17. oktober 2007 Prijavi Deli 17. oktober 2007 Jaz sem bil s svojo bivšo 4 leta skupaj. Od začetka, je bilo tako kot v pravljici (še danes ne morem verjet). Kmalu sem menda začutil. da imam za pokurit ogromno količino ljubezni in sem veselo in nezavedno da iz tega kurjenja nastaja pepel začel to izkoriščati. Do njenih čustev sem se obnašal svinjsko in zlorabljajoče. Verjemite trpela je a meni se je zdelo, da sem najbolj fer in pravičen. Po enem prelomnem dogodku se je ves ta pepel mojega nezavedanja vsul name. Takrat sem se začel zavedat, kaj ji oz. nama moje obnašanje počne. Uvidel sem, da sem totalni kreten in začel sem se zavedati, kaj imam (oz. sem imel). Nato sem skušal vse lepo poraviti in nama z njeno pomočjo pričarati pravljico nazaj. Trudila sva se, zelo, a ognja zame v njen nisva mogla prižgati več. Ne vem ali je samo moja iluzija, da bi ga bilo mogoče prižgati nazaj. Nazadnje sva se odločila, da prekineva in počakava kaj bo. Kmalu ji je Bog namenil drugega meni pa se podira svet. Vedno bo v mojem srcu, a nikoli več ob meni. Lepa je kot princesa, tako zunaj kot notri. Bog, pomagaj mi, da preživim in potem naj se zgodi, kar je tvoja volja. Če bo tako me čaka še ena pravljica katero bom pa znal ohranit pri življenju. ....., hvala ti za vse, dala in naučila si me več kot kdorkoli in imam te rad bolj kot kogar koli.ADIJO, upam, da ko bo ta faza mimo, da ti bom želel vso ljubezen tega sveta, do takrat te pa ..., pogrešam . Na nek način, vedno tvoj in ti moja. kako pa lahko izoriščaš preveč ljubezni? da ne paziš več kaj rečeš oz.kaj delaš .. čez plot verjetno nisi skaku, v kakšnem smislu si ji potem povzročal muke? lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Čez plot res nisem skakal, ker nisem imel jajc, sem ji pa za vse svoje namere povedal, tak da sem si lajšal dušo (kao sem pošten in sem ji vse svoje blodnje povedal in pričakoval odpuščanje). Saj več ne vem, kaj je sploh bilo, sam vem, da umiram, tak se počutim. Ne vem, nisem dovolj/pravi moški za njo. Blede se mi od jutra do večera, skoraj sem že čist obupal nad sabo. Ko sem se začel zavedat sem začel dajat vse od sebe, res čist vse kar premorem, ni bilo dovolj. Sam sem si kriv. Če sebe nimaš rad in se preziraš in se počutiš prezira vreden, to tudi dobiš. Sam še čakam na trenutek, ko se dokončno zlomim. Bomo videli, kaj bo potem. Hvala ti doorwoman.p Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Čez plot res nisem skakal, ker nisem imel jajc, sem ji pa za vse svoje namere povedal, tak da sem si lajšal dušo (kao sem pošten in sem ji vse svoje blodnje povedal in pričakoval odpuščanje). Saj več ne vem, kaj je sploh bilo, sam vem, da umiram, tak se počutim. Ne vem, nisem dovolj/pravi moški za njo. Blede se mi od jutra do večera, skoraj sem že čist obupal nad sabo. Ko sem se začel zavedat sem začel dajat vse od sebe, res čist vse kar premorem, ni bilo dovolj. Sam sem si kriv. Če sebe nimaš rad in se preziraš in se počutiš prezira vreden, to tudi dobiš. Sam še čakam na trenutek, ko se dokončno zlomim. Bomo videli, kaj bo potem. Hvala ti doorwoman.p verjetno si bil res totalno odkrit do nje.. včasih je pa bolje, da kakšne stvari zadržiš, čeprav se mi odkritost ne zdi tuki kriva za razpad. Kako je lahko? pač si se trudil v napačno smer.. sploh pa.. če si bil tko preveč odkrit.. je ona vedla kaj naj od tebe pričakuje, kakšen si.. torej se pri sebi ni sprijaznila, ali lahko to prenaša ali ne.. zdi se mi, da potem tudi ona ni bila še dovolj zrela, če je to prenašala. Ali ti je sploh povedala, da jo to moti? verjetno je pa stvari hotela tudi izboljšat.. ogenj lahko ugasne.. se strinjam, če ga ne gojiš.. vendar ljubezen ne!! če bi čutila drugačno povezavo med vama.. bi vedela kako je z enim in kako z drugim. če pa ti nisi vedu, da ona trpi.. ne vem no, saj se take stvari čuti, če čutiš nekoga.. mislim, da gre pri ljubezni za to, da čutiš ti neko takšno močno povezavo z nekom, da veš da si pri nekom doma, da ga poznaš ker ti je na nek način soroden, ga razumeš, ker razumeš sebe.. ljubezen lahko pride tudi kasneje.. tko v mojem prejšnjem primeru.. do bivšega na začetku nism čutila sploh kakšne privlačnosti ali iskric.. bil mi je samo podoben na ta način, da sva imela iste poglede na stvari. Ampak potem ko sem ga spoznala sem čutila pravo povezavo med nama.. večkrat sm si rekla, da je že to to!! hotela sem imet že otroka z njim.. pa so se stvari odvile v drugačno smer. Zdaj mu stojim ob strani kolikor se da. Hočem reči, da če nekaj je v zvezi.. mora iti na bolje.. oba morata rasti skupaj.. če gre na slabše, je to zato, ker sta se nekje zgubila. zakaj sta se zgubila.. ker se nista čutila.. simple.. saj to so moja ugibanja.. saj nism v tvoji koži..ampak NVK tisto kar misliš, da nas bo ubilo.. nas lahko zelo okrepi!! saj je še veliko podobnih punc verjemi.. včasih ti stvari tko pridejo na pot k jih najmanj pričakuješ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 (popravljeno) O doorw..., hvala. Tak kot si ti povedala čutim tudi jaz, le da si ti objektivna, jaz pa tega trenutno še ne zmorem. Čustva me trgajo in neznam in nočem jih krotit. Imam to lastnost, da vse tiste ˝grde˝ misli, ki pa hočeš nočeš predstavljajo tudi del mene in tako lepo bi bilo, če bi našel eno (upam na čudež in bo to ona) s katero bi lahko te ego zmešnjave delil in bi potem skupaj ugotavljala kaj imava oba s tem. Vem, da je mojo iskrenost potrebovala tudi ona, normalno, reagiral pa je prizadeti ego. Vem, da je iskren in pristen odnos (ta potrebuje pa ogromno razumevanja, si priznavanja in nato odpuščanja sebi in soudeleženemu v situaciji) edino gnojilo za rast ljubezni. Samo to si želim LJUBEZNI in se zavedam, da ego hitro podleže skušnjavi in se ne zaveda posledic a ta način je edini, delaj in pusti delati kar čutiš, skozi to raste LJUBEZEN skozi sprejemanje in odpuščanje a najprej sebi. Upam, da nisem preveč nerazumno opisoval moja razmišljanja. HVALA TI. Veš kako zelo mi pomagaš in mislim, da me razumeš. Vsaka situacija je prava. Popravljeno 18. oktober 2007 -> NVK Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 O doorw..., hvala. Tak kot si ti povedala čutim tudi jaz, le da si ti objektivna, jaz pa tega trenutno še ne zmorem. Čustva me trgajo in neznam in nočem jih krotit. Imam to lastnost, da vse tiste ˝grde˝ misli, ki pa hočeš nočeš predstavljajo tudi del mene in tako lepo bi bilo, če bi našel eno (upam na čudež in bo to ona) s katero bi lahko te ego zmešnjave delil in bi potem skupaj ugotavljala kaj imava oba s tem. Vem, da je mojo iskrenost potrebovala tudi ona, normalno, reagiral pa je prizadeti ego. Vem, da je iskren in pristen odnos (ta potrebuje pa ogromno razumevanja, si priznavanja in nato odpuščanja sebi in soudeleženemu v situaciji) edino gnojilo za rast ljubezni. Samo to si želim LJUBEZNI in se zavedam, da ego hitro podleže skušnjavi in se ne zaveda posledic a ta način je edini, delaj in pusti delati kar čutiš, skozi to raste LJUBEZEN skozi sprejemanje in odpuščanje a najprej sebi. Upam, da nisem preveč nerazumno opisoval moja razmišljanja. HVALA TI. Veš kako zelo mi pomagaš in mislim, da me razumeš. Vsaka situacija je prava. dostikrat si mislimo, da smo preveč komplicirani in da lahko le sami sebe prenašamo.. to je res.. najprej se moraš sam naučit sebe prenašat, to pomeni da se spoznaj do konca. kaj želiš, kaj ti paše, česa nočeš občutiti, na kakšen način lahko ti gojiš ljubezen (vsi mamo neke svoje strategije), kaj te sprosti, v katerih situacijah se dobro počutiš, kdaj si ti in kdaj nisi.. itd. in postani optimist (predvsem glede sebe).. spoštuj sebe.. takšen kot si (vidim, da si odkrit, poveš stvari naravnost in ti veliko pomeni dober partner.. same glavne pozitivne lastnosti imaš!!)ti boš mogu živet sam s sabo zato si življenje tko uredi, da bo to možno. simple.. šele ko boš sebe imel rad, boš lahko odprtih rok sprejel drugega.. in tokrat pazil na to, kako se bodo stvari odvijale.. ja.. sej jst sm zmeri pametna.. ampak tud sama se dostikrat borim sama s sabo, včasih celo proti sebi. tud jst mam podoben problem.. ampak veš.. ravno ti problemi nas lahko dvignejo na višjo raven našega razuma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Jaz sem bil ... zdej sam še reč, da ti ona nikol ni povedala, kaj jo moti na tebi in da se ti tut slučajno ne sanja, kaj bi lahko bilo tok zelo narobe Čez plot res nisem skakal, ker nisem imel jajc, sem ji pa za vse svoje namere povedal, tak da sem si lajšal dušo (kao sem pošten in sem ji vse svoje blodnje povedal in pričakoval odpuščanje). Saj več ne vem, kaj je sploh bilo, sam vem, da umiram, tak se počutim. Ne vem, nisem dovolj/pravi moški za njo. Blede se mi od jutra do večera, skoraj sem že čist obupal nad sabo. Ko sem se začel zavedat sem začel dajat vse od sebe, res čist vse kar premorem, ni bilo dovolj. Sam sem si kriv. Če sebe nimaš rad in se preziraš in se počutiš prezira vreden, to tudi dobiš. Sam še čakam na trenutek, ko se dokončno zlomim. Bomo videli, kaj bo potem. milsm, a "take edicije" še izdajajo S tem svojim blodnjam si ji vlival nesigurnost v vaju/vanjo: če s ti njej razlagal kok je kaka druga oh in sploh "simpatična", verjem, da neb tega nobena dalj časa mirno poslušala, brez posledic za vajino zvezo. zdej je, kar je boš vedu za naslednjič, kam boš vtaknil svoje blodnje Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 ja.. sej jst sm zmeri pametna.. ampak tud sama se dostikrat borim sama s sabo, včasih celo proti sebi. tud jst mam podoben problem.. ampak veš.. ravno ti problemi nas lahko dvignejo na višjo raven našega razuma. O vem in samo to me žene. Na sebi delam intenzivno že eno leto. Naletel sem na hude stvari, 3,4 mesece od jutra do večera se je zdelo, da je edina rešitev samomor. Soočal sem se s krivico, ki so mi jo delali starši, okolica - normalno prvo bes in jeza a že samo to si priznat, kaj šele ven dat je grozno. A ko to preživiš si zjutraj že lažje pogledaš v ogledalu in se si nasmejiš. Ko si upaš sprostit to jezo in bes neglede na dvome in strahove se zgodi čudež, vidš kako si si sam vse te situacije skreiral in ravno skozi nespoštovanje in uklanjanje volji drugim si nalagaš breme češ ˝saj drugega nisem vreden˝. Ta nevrednost - nevrednost ljubezni pa je temelj vseh krivic, ki ti jih kao okolica prizadaja. Če se počutiš vreden vloge predpražnika boš to vlogo v življenju tudi igral. Kljub temu, da v dokončno mojo osvoboditev preteklosti trenutno ne verjamem, vem, da bo prišlo jutro, ko si bom podal roko in potem bom se znal postaviti v bran, kadar se mi bo dogajala krivica ali pa bodo pričakovanli od mene nekaj kar nisem. In lahko bom pristen in se tega ne bom bal ali si očital. Bom enostavno jaz, v vsem svojem sijaju angelskem in hudičevem, kar bo dana situacija za moje dobro zahtevala. Tako bom v srcu nosil ljubezen, ljubezen do sebe in bom lahko vse situacije premagoval ne pa se jim uklanjal. Ljubezen bom imel, jo lahko razdajal in jo tudi prijemal. Do takrat pa samo ravno skozi pekel, tudi pekel ima svoje meje . Doorwoman.p super človek si, čutim. Želim ti polno ljubezni, vere in upanja. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 to sem ji že povedala...pa ne posluša zate pa samo eno vprašanje - kdaj si ugotovil da to kar imaš je to to, ko si imel al ko si izgubil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 icon21.gif zdej sam še reč, da ti ona nikol ni povedala, kaj jo moti na tebi in da se ti tut slučajno ne sanja, kaj bi lahko bilo tok zelo narobe icon1_rolleyes1.gif Vedno mi je povedala a priznam, bil sem otrok, v nezavednem in sem jo izkoristil. Vendar vem, da naj se ti zdi še tako čudno je to potrebovala tudi ona. Prava ljubezen, bi vse to premagala. Nobeden od naju ni nič kriv, samo učila sva eden drugega ljubezni. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 prava ljubezen - bul šit...ok, ne poslušat mene... me že niiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 zate pa samo eno vprašanje - kdaj si ugotovil da to kar imaš je to to, ko si imel al ko si izgubil? Po prvem letu najinega druženja, se mi je začelo svitati. Po tretjem letu, me je zapustila, šele takrat, sem doživel razsvetjenstvo in ugotovil, kak bedak sem. Potem sva se še eno leto trudila a... Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Skrivnostt 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Čez plot res nisem skakal, ker nisem imel jajc, sem ji pa za vse svoje namere povedal, tak da sem si lajšal dušo (kao sem pošten in sem ji vse svoje blodnje povedal in pričakoval odpuščanje). Saj več ne vem, kaj je sploh bilo, sam vem, da umiram, tak se počutim. Ne vem, nisem dovolj/pravi moški za njo. Blede se mi od jutra do večera, skoraj sem že čist obupal nad sabo. Ko sem se začel zavedat sem začel dajat vse od sebe, res čist vse kar premorem, ni bilo dovolj. Sam sem si kriv. Če sebe nimaš rad in se preziraš in se počutiš prezira vreden, to tudi dobiš. Sam še čakam na trenutek, ko se dokončno zlomim. Bomo videli, kaj bo potem. Hvala ti doorwoman.p Ha,ha,ha.Izjava leta:"nisem imel jajc,da bi skakal čez plot".Čudno bitje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Vedno mi je povedala a priznam, bil sem otrok, v nezavednem in sem jo izkoristil. Vendar vem, da naj se ti zdi še tako čudno je to potrebovala tudi ona. Prava ljubezen, bi vse to premagala. Nobeden od naju ni nič kriv, samo učila sva eden drugega ljubezni. Kadar nekoga resnično ljubimo, ga ne moremo izkoriščati ali izrabljati. Zdi se mi, da si le domišljamo, da je bila prava ljubezen,ko nekoga ni več ob nas, z roko v roki. Ko se dva ljubita, sprejmeta vse, podobnost in drugačnost.... Verjamem, da se dva, ki se družita in si ljubezen pokažeta na različne načine in vseeno ugotovita, da nekako ne bosta zmogla skupaj,lahko učita. Na napakah, ki sta jih delala. OBA. Če sta se pa iz tega kaj naučila, je že druga pesem. In zakaj se ti počutiš, da si jo izkoristil? Morda je ona izkoristila tebe? Vsekakor se taka veza konča z bolečino. OBEH. Eden jo prizna drugi pa zanika Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Vedno mi je povedala a priznam, bil sem otrok, v nezavednem in sem jo izkoristil. Vendar vem, da naj se ti zdi še tako čudno je to potrebovala tudi ona. Prava ljubezen, bi vse to premagala. Nobeden od naju ni nič kriv, samo učila sva eden drugega ljubezni.levo uho noter, desno ven ah, zihr sta rabla drug druzga in drug drugemu točno to sej smo vsi v istem šmornu Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Skrivnostt 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 (popravljeno) Pa ne premišljuj preveč.Spremenit ne moreš ničesar.Sam si kriv za vse. Pa odrasti že enkrat.Matr,saj nisi star 17 let,da boš zdj jockal tle na forumu.Sprijazni se,nisi središče vesolja,ampak samo eden kurčev satelit. Popravljeno 18. oktober 2007 -> Skrivnostt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 In zakaj se ti počutiš, da si jo izkoristil? Morda je ona izkoristila tebe? Vsekakor se taka veza konča z bolečino. OBEH. Eden jo prizna drugi pa zanika so true Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Prav smešno...tole Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Hvala vam vsem, ki se odzivate na moje blodnje in me nevede ali pa tudi ne nevede učite. Ljudje imejmo se radi, sranja in trpljenja bo vseeno dovolj. Naj BOG vodi vsakogar in pustite se presenetiti. ČUDNA SO POTA GOSPODOVA - ČUDNA SO POTA UČENJA LJUBEZNI. ALELUJA, AMEN. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 Hvala vam vsem, ki se odzivate na moje blodnje in me nevede ali pa tudi ne nevede učite. Ljudje imejmo se radi, sranja in trpljenja bo vseeno dovolj. Naj BOG vodi vsakogar in pustite se presenetiti. ČUDNA SO POTA GOSPODOVA - ČUDNA SO POTA UČENJA LJUBEZNI.ALELUJA, AMEN. to si pa zdej tko posplošeno zakluču!! ampak misli bodo še vedno, čeprav so se ta trenutek skrile.. le pogumno skozi.. ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Po prvem letu najinega druženja, se mi je začelo svitati. Po tretjem letu, me je zapustila, šele takrat, sem doživel razsvetjenstvo in ugotovil, kak bedak sem. Potem sva se še eno leto trudila a...počena vaza ni nikoli cela..neglede kolk lepila daš na njo....mogoče nekaj časa drži...potem pa jo pritisk vode, kij je v notranjosti razdrobi na tisoč koščkov.... in če boš predolgo strmel v vrata, ki so se ti zaprla, ne boš opazil okna, ki ti je že nekaj časa odprto Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 NVK, po moje enostvano to ni bilo to, zato si se pač obnašal kot tepec. moški, ki ima svojo žensko zares rad, ji ne razlaga, kako seksi so druge ženske in ne razmišlja o varanju, pča pa je nor samo nanjo, kljub temu, da gleda druge. drugače ne moreš biti slab človek, se vidi, da delaš na sebi, a vedi, da ego nima kaj delat v ljubezni. ali se prilagodiš ali pa to ni to. če si pa res tako želiš še eno pravljico, se boš moral pošteno potruditi z delom na sebi in ko boš spoznal pravo, boš vedel, da je to to in se boš trudil. jaz tud po izkušnjah vem ... zdaj, da sem bila v življenju resnično zaljubljena le enkrat. ostalo so bile blodnje, hlastanje za pozornostjo in ljubljenostjo, tam kjer je zame ni.spoznala sem še to, da je tisti, ki je bil pravi zame (pa nisva ostala skupaj, bil je pa sigurno najbolj pravi zame do zdaj) bil še najbolj podoben meni v globinah duše in po čustveni plati. ni se bal jokati, tud rečt "ljubim te", veselil se je, žalostil, mi zaupal, da ga je strah, kaj ga muči. ni se zapiral pred mano. in vem, da sem tud jaz sama taka. ampak pač srečujem napačne moške, sicer se jim takoj odprem, ampak ne zdržim z nobenim dolgo, ker me čustveno zanemarjajo.včasih se zalotim, da pomislim nanj, kakšne lepe in manj lepe trenutke sva skupaj preživljala 5 let. pogrešam takšno vrsto vezi in topline, ki je bila med nama, zato sama sebi opravičim občasna sanjarjenja o njegovi bližini. prva ljubezen je po moje praktično neminljiva. ta je bila prava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 NVK, po moje enostvano to ni bilo to, zato si se pač obnašal kot tepec. moški, ki ima svojo žensko zares rad, ji ne razlaga, kako seksi so druge ženske in ne razmišlja o varanju, pča pa je nor samo nanjo, kljub temu, da gleda druge. drugače ne moreš biti slab človek, se vidi, da delaš na sebi, a vedi, da ego nima kaj delat v ljubezni. ali se prilagodiš ali pa to ni to. če si pa res tako želiš še eno pravljico, se boš moral pošteno potruditi z delom na sebi in ko boš spoznal pravo, boš vedel, da je to to in se boš trudil. jaz tud po izkušnjah vem ... zdaj, da sem bila v življenju resnično zaljubljena le enkrat. ostalo so bile blodnje, hlastanje za pozornostjo in ljubljenostjo, tam kjer je zame ni.spoznala sem še to, da je tisti, ki je bil pravi zame (pa nisva ostala skupaj, bil je pa sigurno najbolj pravi zame do zdaj) bil še najbolj podoben meni v globinah duše in po čustveni plati. ni se bal jokati, tud rečt "ljubim te", veselil se je, žalostil, mi zaupal, da ga je strah, kaj ga muči. ni se zapiral pred mano. in vem, da sem tud jaz sama taka. ampak pač srečujem napačne moške, sicer se jim takoj odprem, ampak ne zdržim z nobenim dolgo, ker me čustveno zanemarjajo.včasih se zalotim, da pomislim nanj, kakšne lepe in manj lepe trenutke sva skupaj preživljala 5 let. pogrešam takšno vrsto vezi in topline, ki je bila med nama, zato sama sebi opravičim občasna sanjarjenja o njegovi bližini. srcoci.jpg prva ljubezen je po moje praktično neminljiva. icon_smesko.gif ta je bila prava. srcoci.jpg Povedal sem ji vse ravno zato, ker sem bil res nor nanjo, a se mi je zdelo, da bi jo varal še huje, če ji za moje blodnje ne bi povedal. Mislil sem in še mislim, da je prav da te stvari poveš partnerju in če je pravi. je to zgolj še en način kako lahko skozi to ljubezen postane še močnejša. Tudi ona mi je priznavala svoje ego simpatije. In nekaj ti ne morem dati prav. Ego res nima kaj delati v ljubezni ampak predno prideta dva do te stopnje ljubezni je pa ego tisti, ki to ljubezen preizkuša. In najman si v vezi želim, da bi se moral pretvarjat pred samim sabo, da ne čutim in si mislim, kar čutim in mislim. Kar se tiče varanja, moj ego bi bil ˝jebač˝ ampak kljub številnim priložnostim in ponudbam, mi to še ni uspelo in mi verjetno tudi ne bo. Sem že skoraj sprejel, da jaz to nisem. Ljubezen in sex, sta zame eno in isto, zato ne morem biti z eno samo zaradi nevem, trofeje, izpolnitve sexualnih fantazij ali dokazovanja sebi. Se pa zavedam, da je za partnerja izredno hudo in ponižujoče, če mu razlagaš kak bi ..., in da v trenutku izpovedovanja partnerju nič ne pomaga, če mu razložiš vse to in ga prosiš odšuščanja. Zakaj, ker če si nesigurn vase in v svojo privlačnost, ti je dana situacija, skozi katero se takšnega sprejmeš in potem se zgodi čudeš - vrednoto v tem primeru SEXSUALNOST in vse kar je znjo povezano očistiš in se začenjaš imeti in spoštovati takšnega kot si, posledica, takšnih situacij ne potrebuješ več. Zato pa ob sebi potrebuješ partnerja, dovolj močnega, ki po začetnem obsojanju si je sposoben poglobit vase in ugotovit kak se on ob tem počuti (neprivlačen, nepomemben,...itd). Nato pa sledi čiščenje te vrednote in nič lepšega ni, če se lahko s partnerjem o tem pogovarjaš dokler oba ne ugotovita, zakaj jima je bila ta situacija dana in se učita drug od drugega to vrednoto očistiš. Ker pa to ni lahko in zahteva ogromno volje, ta pa je posledica ljubezni med njima. Ljubezen je temelje vsega in ko zidaš na teh temeljih, prideš vedno do točke, ko ti tvoja gradnja ni všeč a če so temelji zdravi lahko vedno znova pričneš ponovno. Veš nikoli ne boš srečala partnerja, ki te ne bo prizadel ali ti njega (pa ne samo enkrat) ampak prava ljubezen je v dobrem in slabem, vse dobro je dobro, vse slabo - iz tega pa raste ljubezen. In edina vrednota za katero res vem da je moja prvotna je LJUBEZEN pa naj bo še tako sklišeizirana. Želim se s partnerico ogromno pogovarjat, v bistvu, večino najinega časa porabit samo za delo na sebi in sprejemanje eden drugega v dobrem in slabem. Vem, da to zmorem in vem, da bo moja naslednja ljubezen tudi to zmagla, pa ne bo lahko, ker enostavno ne mora bit. Lp NVK Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 dobro razmišljanje, si prepričan, da si moški? se vidi, da imaš vrednote.jaz si tud želim partnerja, ob katerem bi se lahko razvijala in on tudi. samo ne s takimi hladnimi capini kot do sedaj. ker to me zamrzne seksualno, čustveno in na vseh ravneh.OK, da me ne bo prizadel, že moram imeti v zakupu, samo nočem več tega početi sama sebi, zguba časa, energije, ko bi lahko bila s prijatelji, se učila, športala, karkoli ... tako me pa čustveno zaprti moški blokirajo seksualno, komunikacijsko, postopoma v čisto vseh vidikih in s tega vidika res zgubljam čas. jaz samo sedet zraven nekoga in bit zamorjena ne morem bit. ker pač nima smisla. in jaz stvari, ki nimajo smisla, preveč dolgo ne morem počet. imam preveč energije in ne maram se dolgočasit in si razbijat glave v nedogled. Baudelaire je najbolje vedel ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 in kakšne so bile te blodnje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.