Skoči na vsebino

KO LJUBEZEN UMIRA

evika1

Recommended Posts

in kakšne so bile te blodnje?

Iluzije, katere ima vsak. Zaradi njih situacij v življenju ne vidiš realno. Govore ti, kaj bi rad, kdo si, kaj si in podobno. Ker tem iluzijam oz. predstavam o tem kaj je prav in kaj je narobe, kaj si želiš in kaj ne verjamemo in jim skušamo sledit si skreiramo situacije, ki so rušilne. Ampak rušilne za ego. Kajti takrat, ko te boli se čistiš teh iluzij, zakaj? Kot sem že omenil, sledimo iluzijam, ko pa jim sledimo nam nič ne gre in imamo same hude situacije. S tem nam je kazano, da ˝rinemo˝v napačno smer, v smer, ki ni dobra za nas. Iz tega ven blodnjam sem sledil in na koncu se mi je vse podrlo. Ampak to pot sem moral prehoditi, zato, da mi je danes že bolj jasno kak. OGROMNO mi pa še ni. Pri tem pa mi pomagate vi in vsi, ki sem jih in jih še bom srečal. Najbol od vseh pa partner, seveda. Ravno zaradi tega je tu najhujše, ker pred njim ne moreš nositi mask. Vendar sneti masko si najprej moraš upat sam. Tu pa prvo zapet nastopijo dvomi in strahovi, ki si jih človek kreira sam. Kdor hoče prebrat o tem več, naj si prebere knjigo VREDNOST NEUSPEHA avtorice Ksenije Bezenšek.

Let it be a bee.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 107
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

razumem, ampak a so te blodnje, iluzije vsebovale opis želja z drugimi osebami? želje za v troje?ali samo pripombe kako ima una dobro rit?

mimogrede, tule nisi odgovarjal meni, temveč si želel doseči nekaj drugega... upam, da ti je uspelo

Ksenia, da med drugimi mojimi zmotami je bila tudi ta, žeja po drugih. To se je za problem izkazalo med prvim, to sem s časoma deloma presegel oz. se naučil da je tudi to del mene. Zakaj, ugotovil sem, da čim imaš v glavi tri sebe, partnerja in še kakašno simpatijo ˝jebeš˝najbolj sebe, ker skoz tehtaš, ocenjuješ pišeš scenarije v glavnem te odpelje daleč od realnosti in kmalu se ob kaj zelo hudo udariš v glavo. Mislim, da sem se iz tega že kar nekaj naučil in mi ni potrebo,ko poleti prehodim mesto se za glavo držat za glavo, da se mi nebi odvrtelo. Na svetu bo vedno ogromno lepih deklet in vsaka ima nekaj svojega ampak vem, da moram zraven lepote začutit nekaj, saj veš ko ti v glavi tak... nevem, ko začutiš veš, do sedaj sem začutil to samo enkrat, trajalo je 4 leta, me je pa naučila vse na novo. Ostala dekleta pa so samo lepa. In ta občutek, ko vidiš lepo dekle je trenuten, kot trenutek, ko se sprehodi mimo tebe, ljubezen pa je večnost.
Let it be a bee.

oprosti, ker drezam, vendar še vedno nisi odgovoril... o čem si razpravljal z njo?

Da ti povem zakaj ti nočem konkretno povedat. Če se jaz postavim v njeno kožo, mi nebi bilo všeč, če bi kar tako povprek točno razlagal kaj se je z nama dogajalo, že tak imam občutek, da če kdaj slučajno naleti na to stran ji bo takoj jasno kdo in zakaj se gre. Saj me razumeš.

Let it be a bee.

spoznala sem še to, da je tisti, ki je bil pravi zame (pa nisva ostala skupaj, bil je pa sigurno najbolj pravi zame do zdaj) bil še najbolj podoben meni v globinah duše in po čustveni plati. ni se bal jokati, tud rečt "ljubim te", veselil se je, žalostil, mi zaupal, da ga je strah, kaj ga muči. ni se zapiral pred mano.

Kaj misliš da je vzrok, da vama vseeno ni šlo.

Let it be a bee.

Da ti povem zakaj ti nočem konkretno povedat. Če se jaz postavim v njeno kožo, mi nebi bilo všeč, če bi kar tako povprek točno razlagal kaj se je z nama dogajalo, že tak imam občutek, da če kdaj slučajno naleti na to stran ji bo takoj jasno kdo in zakaj se gre. Saj me razumeš.

ja te, sam tega si se malce prepozno spomnil, mar ne... čeprav čutim drugačno ozadje...

nič, lepo se imej, pa poskušaj živet sam s seboj za lepe trenutke, se splača :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...