Skoči na vsebino

prekletstvo

lunca

Recommended Posts

Pred letom dni sem spoznala prijatelja, ki je živel stran od svoje družine.Problemi,ki so ga pestili petnajst let, so se naenkrat sprostili in odšel je. Vsa predhodna leta je hodil v službo,doma kuhal, likal, pazil otroke, jih vozil v park.Žena je bila obremenjena samo s svojo zunanjostjo.Ni hodila v službo, doma pa je iskala samo prepir. Zelo težko se je odločil in zapustil družino.Po vsem tem sva se spoznala.Kmalu zatem, ko je izvedela,da njen "suženj" ne funkcionira več po njenem vzorcu,je naglas pred otroci preklela njega in mene.Zaželela si je,da se pobijeva z avtom.Kaj mislite o tem prekletstvu? Jaz ji kljub vsemu želim vse dobro, da se spremeni, postane boljša, najde prijetnega partnerja.V to črno luknjo bom vrgla te grde privoščljive misli, ki jih izreka ženska, kateri delam že kar nekaj časa samo uslugo.Ona še vedno pobira samo koristi,jaz pa sem prevzela njene dolžnosti.Sploh nimam nobene slabe vesti, vendar me njene grožnje in slabe misli včasih begajo.
Deli na socialnih omrežjih

Težko je verjeti, ampak nekateri ljudje enostavno niso zmožni niti kančka ljubezni. Taka ženska je tudi ta ki jo omenjaš. Rečem lahko samo to, pozabi jo čim prej - naj izgine iz tvojega življenja, si preveč vredna da bi se kakor koli ukvarjala s takimi ljudmi.

O prekletstvu pa mislim tako. Misli imajo zelo veliko moč, tako pozitivne kot negativne, in če te ta ženska nenehno bombardira z negativnimi mislimi mora to imeti posledice nate, zato je še en razlog več da izgine iz tvojega življenja.

andrej

Pozdravljena Lunca,

prosim ne sprašuj me, kako in kaj in od kod to vem, ampak lahko ti rečem sledeče:

NJENE KLETVICE SE TE NE BODO PRIJELE, NE TEBE, NE TVOJEGA PRIJATELJA OZ. PARTNERJA. KAR SE TIČE TEGA SI LAHKO BREZ SKRBI. VERJEMI MI, PROSIM!

Bolje bi bilo, da mislita oz. da on misli na otroke, ker so oni vsemu temu prisostovali...saj bolje vesta od mene kaj je treba narediti..

Jaz moram povedati, da sem ponosna nase, ker sem bila močna in mislila na otroke ( ne glede na to, kaj mi je moj partner delal..). Otroke sem naučila, da imajo svojega očeta radi, enako kot mene, čeprav bi si zaslužil marsikaj hudega....ampak moje ni da mu vračam, vračal mu bo Bog...., jaz o tem ne bom odločala...

Otroci ne vedo ( čutijo nesoglasja, prepire..), ampak ne vedo tiste hude, prave resnice...zakaj sem se odločila, da greva narazen...

Kam sem zašla?

Uglavnem, vidva glejta nase, ustvarita si svojo srečo in naj vaju ne zavedejo zlobne besede, zlobne ženske....

Vso srečo

lp

juliana

Tudi moje mišljenje je, da direktno ne mora vplivati nate. Vpliva le atko, oz. ti dopuščaš, ker misliš na to in razmišljaš o tem. S tem pa nase vlečeš, kar misliš. Ne misli an njo in njene besede. Prav imaš, ko nimaš o njej slabih misli. Pošiljaj ji pozitvne misli, mogoče se spremeni.

srečno

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

Hvala Andrej in Julija, vidva, ki sta iz pravega testa, to že razumeta.Ti Julijana boš verjetno razumela vse še bolje, ker se ti je dogajalo verjetno marsikaj v tvojem življenju.Prepričana sem,da bo moj prijatelj skrbno še naprej skrbel za otroke, ki v bodoče ne bodo več doživljali prepirov.Tiste hude misli pa naj ostanejo v črni luknji.

Dej vpraši se, zakaj želiš bit z nekom, ki ima že svojo zgodovino; kaj a se ne da dobiti nekoga k je brez zgodbe´´ ._.

pa še to; al se ti ne zdi, da ustvarjaš dramo, samo zaradi tega, ker želiš nekomu pomagati, ker se ti smili, ker očitno rabiš nekoga, da ga spraviš k sebi po nagonu namreč, a se počutiš biti odrešenik njemu, ali si za to poklicana, da odobravaš odpustke, zakaj bi nekomu morali delovati kot socialna družba? Morda ti uspe, to si želim, kajti kdo ve, zakaj se je to moralo zgoditi, da si sedaj ti prišla na vrsto.

Bodi močna :)

spodbujam te, ker te tazumem .

pokowc

Po svoje Pokowc maš čist prav.Marskikatera prijateljica mi tudi svetuje naj bom previdna pri taki vezi.Precej jih gleda na vse stvari bolj materialistično in me vzpodbujajo,da je že čas,da kdo skrbi zame in ne obratno.Ampak saj veš, karma,moja luna v dvanajsti hiši me ves čas nagovarja,da pomagam drugim,sicer se ne čutim dovolj izpolnjene.To pa seveda ne prinaša sreče v partnerstvu.Saj vem,vedno bodo prvi otroci,skrb za njih in podobno.Ampak vztrajam, ker mi ta človek daj občutek,da me ima zelo rad.Mogoče se motim, ampak filing je ta prav.Nekoga, ki gleda na vse te stvari od zunaj, pa normalno vidi stvari mogoče drugače.Mogoče maš celo prav, ne vem.

tako sem jes mislil ,da imam prav, ko sem sprejel za kratek cas osebo, ki je ji je partner umrl, pa ta oseba je kr mlada in zapustila mu je dva otrocicka. Pac v tistem obdobju sem bil brez dela in sem se odlocil da bom energijo vlagal v Ljubezen., pac sprejmem vse za kar menim, da sem mocan. Ampak po tem kratkem casu sem spregledal bistvo, da pac jaz nisem socialna insitucija za druzbo pogovora..in menim, da je treba delat na sebi .Sej obcutki so bili fantasticni, ker pac je bila moc sprejeta vsakokrat, ker pac se je To Rablo .zal mi je morda samo to, da prepozno sem se odlocil, ko sem ze notr padu . sedaj mam morda že nagrado´ ob seb .

pokowc

Hello Lunca,

jaz močno verjamem, da ima vsaka oseba pravico do druge priložnosti, ne glede na preteklost..

mogoče te bo tak človek znal bolje ceniti in ljubiti, kot pa samski moški, ki še nič ni dal skozi in ne ve kakšne obveznosti in dolžnosti so okoli družine...

Seveda ne mislim s tem, da so pa vsi samski moški taki- v vsakem primeru je najvažnejše to ( da ne razpravljamo), kaj ti čutiš...

v srcu - ti sama si boš znala najbolje odgovoriti na to vprašanje, ker si ti vpletena..

Poznam primere, ki so v drugo srečni, zadovoljni in hvaležni za vse...boljši..

Pusti času čas..

lp

juliana

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...