primula 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Pozdravljeni! Pred kratkim sem prebrala članek o čiščenju debelega črevesa, ki mi je končno dal odgovore kaj se dogaja z mojim črevesjem, zdravjem. Zasledila sem koliko naj bi ta terapija stala in kolikokrat naj bi jo opravil, vendar pa nikjer nisem prebrala KJE naj bi se izvajala! Prosila bi, če bi mi kdo napisal natančen naslov ali pa ustanovo, mail...kjer bi se dalo dogovoriti za tretma! Prosim za čim hitrjši odgovor! x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 http://galleries.lestai.com/Stll/2/lestai_com_3.mpg zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 http://galleries.lestai.com/Stll/2/lestai_com_3.mpg zlomk....tralalaNeka divna terapija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Neka divna terapija v prednewage-ovskih chasih (prejshnje tisochletje) se je temu reklo KLISTIRsicer pa jst fuk tut imenujem GLOBINSKA ABDOMINALNA MASAZHA zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Jap.Na porodnih oddelkih ti tole naredijo zastonj. In to temeljito, če prehitro prideš s sekreta te naženejo nazaj.Sicer pa rabiš; milnico, šlauh, trehtar, kakšno kapljico olja, ker na suho ni fajn..pa si zmagal.Tole domača verzija.Čisto poceni.Učinek enak. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Draga Primula! Čiščenje črevesa z vodo (kolonhidroterapija, kolonik, ipd.), ki jo opravi "terapevt" se razlikuje od navadnega klistirja. Je veliko bolj učinkovito. Modro je poslušati nasvete nekaterih zdravnikov, ki pravijo, da za črevo ni dobro, da se spiranje pogosto izvaja, čeprav alternativci trdijo drugače. O tem si lahko več prebereš na spletu. Pred časom sem tudi sam iskal tovrstno pomoč in sicer tukaj: Kolonik Drugače se pa da tudi z navadnim klistirjem fajn pomagati. Moje mnenje je, da je tovrstno izpiranje le začasna pomoč pri premostitvi raznih problemov s prebavo in posledično z zdravjem. Prebava pa ni odvisna le od hrane pač pa tudi od življenjskega sloga - gibanje, stres, ... Skrbite za svoje zdravje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 ena moja prijateljica si je sla to naredit nekam vokolici ljubljane, je bila zelo zadovoljna, preverim in javim! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ŠTRITOF - UPOKOJENEC TVS 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Pregled črevesja je kolonoskopija. Citiraj UPOKOJENEC DOKUMENTARNEGA PROGRAMA TV SLOVENIJA - (031) 827-042 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Emm, nebi bilo boljše it v bolnico pa da ti klistir naredijo?Oz. ti lahko jaz rade volje napišem kako in z čem se klistir dela Edna izmed mojih nalog v zdravstvu Samo klistirov se naj nebi več delalo, za to so svečke - baje. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Tule smo se enkrat že blazno razpisali o čiščenju črevesja, klistirju, pa tudi o hidrokolonoterapiji.Malo prebrskaj in preberi, prepričana sem, da boš dobila (skoraj) vse odgovore, tudi kam na terapijo.. http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...e+%C4%8Drevesja Če link slučajno ne bo delal - zadeva je v tem forumu (zdravje in alternativna medicina) ampak tema je že stara od leta 2002, zadnji zapisi pa so bili februarja letos. Pa obilno branje Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.