Skoči na vsebino

Ko gre vse narobe

megi

Recommended Posts

Lep pozdrav vsem, ki berete to...

Ja moji sestri gre zadnje čase res vse narobe, kar eno za drugim :( , res se mi smili.

Tako močno ji pa še ni šlo narobe nikoli. Prosila me je, če vas lahko prosim, če pokukate, kako ima planete in predvsem kdaj bo te smole dovolj. Ah, pa naj bojo krivi planeti xrolleyesx ...

Rada bi ji posredovala kako tolažilno novica, zato upam, da boste pomagali.

Hvala

Rojena: 04.04.1978, Šempeter pri Gorici

ob 20:55

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 89
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Rojena: 04.04.1978, Šempeter pri Gorici

ob 20:55

Tvoja sestra je v obdobju, ko tranzitira saturn preko natalne pozicije, zato se verjetno pozna nekaj pesimizma na področju službe, ljubezni, oz. z otroci, če jih že ima?

Tranzit saturna bo popolesaval preko 10 hiše kar nekaj časa in vplival, da bo nekaj blokad na področju službe, pomeni tudi, da takrat bolj delamo, se trudimo in podobno.

Tudi uran je precej slabo aspektiran z neptunom, kar vpliva, da uran spreminja položaj doma, je pa to povezano z njeno lastno in finančno vrednostjo.

Najprej ji je pred letom in pol uran tvoril konjukcijo na njeno luno, kar je vplivalo na notranji nemir, vse je bilo povezano z dogodki v domu, posredno tudi s finančno in lastno vrednostjo.

Lunin mrk je bil 28.8. zelo blizu njene natalne lune, zato lahko govorimo o mrku v domu, mrki pa nekaj začenjajo ali zaključujejo.

Največ pesimizma prinaša tranzit plutona v opoziciji na njen natalni jupiter, kar pomeni, da je postala precej bolj črnogleda, njen jupiter je izgubil svojo veljavo. Tranzit je izredno počasen, gibanje je retrogradno, kar vpliva, da drži še nekaj časa potem, ko gre že mimo. Taki tranziti vplivajo vsaj pet stopinj prej in pet kasneje.

Ima še kvadraturo neptuna z merkurjem, kar vpliva na nejasno sliko v razumevanju in komunikaciji, predvsem z ljudimi v bližnji okolici ali službi.

Tranziti so počasni, zato lahko trajajo tudi še nekaj časa.

Tvoja sestra je v obdobju, ko tranzitira saturn preko natalne pozicije, zato se verjetno pozna nekaj pesimizma na področju službe, ljubezni, oz. z otroci, če jih že ima?

Tranzit saturna bo popolesaval preko 10 hiše kar nekaj časa in vplival, da bo nekaj blokad na področju službe, pomeni tudi, da takrat bolj delamo, se trudimo in podobno.

Tudi uran je precej slabo aspektiran z neptunom, kar vpliva, da uran spreminja položaj doma, je pa to povezano z njeno lastno in finančno vrednostjo.

Najprej ji je pred letom in pol uran tvoril konjukcijo na njeno luno, kar je vplivalo na notranji nemir, vse je bilo povezano z dogodki v domu, posredno tudi s finančno in lastno vrednostjo.

Lunin mrk je bil 28.8. zelo blizu njene natalne lune, zato lahko govorimo o mrku v domu, mrki pa nekaj začenjajo ali zaključujejo.

Največ pesimizma prinaša tranzit plutona v opoziciji na njen natalni jupiter, kar pomeni, da je postala precej bolj črnogleda, njen jupiter je izgubil svojo veljavo. Tranzit je izredno počasen, gibanje je retrogradno, kar vpliva, da drži še nekaj časa potem, ko gre že mimo. Taki tranziti vplivajo vsaj pet stopinj prej in pet kasneje.

Ima še kvadraturo neptuna z merkurjem, kar vpliva na nejasno sliko v razumevanju in komunikaciji, predvsem z ljudimi v bližnji okolici ali službi.

Tranziti so počasni, zato lahko trajajo tudi še nekaj časa.

Lunca najlepša hvala.

Ja sem prebrala sestri in je na vse pritrdila. Ima hčerko in res zadnje čase

jo ne razume ravno najbolje. No upam, da ji bo pa čes čas lepše, da se bo dobil kak planet, ki ji bo šel malo na roko.

Hvala in lep pozdrav. xrosex

POzdravljena lunca...

Tudi jaz bi prosila če mi pogledaš kako stojijo moji planeti, saj se zadnje čase ne znam pobrat in sem kar naprej v neki depresiji in jokam. V bistvu zaradi fanta, ki ima sedaj drugo punco, jaz pa si ga še vedno želim.... Ah, zanima me kdaj bo boljše, če igrajo planeti kakšno vlogo al je trenutno to le v meni... Resnično hvala, ker trenutno stanje vpliva na vse smernice mojega življenja...

Hvala

Moj RD: 7.8.1982 (15.07h), Celje

Popravljeno -> oceans
Never let the fear of striking out keep you from playing the game!

POzdravljena lunca...

Tudi jaz bi prosila če mi pogledaš kako stojijo moji planeti, saj se zadnje čase ne znam pobrat in sem kar naprej v neki depresiji in jokam. V bistvu zaradi fanta, ki ima sedaj drugo punco, jaz pa si ga še vedno želim.... Ah, zanima me kdaj bo boljše, če igrajo planeti kakšno vlogo al je trenutno to le v meni...

Moj RD: 7.8.1982 (15.07h), Celje

Glede na tvoja leta, se mi zdi čisto normalno, da se kakšna veza konča, ker edino na tak način, pride no nove. Veš, kako pravijo, skupaj sta bila tolk časa, dokler je bilo zate pomembno, zdaj pa novim zmagam naproti.

Levom je tranzit saturna zdaj še pomahal z repom, zato te še vedno drži depresivno vzdušje. Po tvoji sedmi hiši, hiši partnerstva potuje že nekaj časa mars, to pa je borba in ker je slabo aspektiran z uranom, je priplo do nenadne eksplozij na področju komuniciranja in čustev s partnerjem. Tvoja luna v ribah je že nekaj časa na udaru z uranom, zato tudi precej nervoze, živčnosti. Uran je tisti planet, ki je precej spremenil tvoja čustva, vnesel nemir vate, vendar vedi, da uran najprej šokira, kasneje pa človeka osvobodi, mu prinese kaj novega, drugačnega, mogoče boljšega. Tega zdaj še ne veš, ker je tvoj EGO užaljen.

Od 27.9 naprej pride jupiter v trigon s tvojim soncem, kar verjetno precej izboljša tvoje počutje, mislim, da boš precej bolj optimistična. Lahko ti bližajoči se uran na luni prinese novo partnerstvo nenadoma.

Precej spremenjena bo tvoja venera tam okrog aprila 2008, kajti uran bo v lepem trigonu z njo.

• 2 weeks later...

Pozdavljena Lunca!

Ne vem kaj se dogaja zadnje leto z mano. Vse mi gre narobe, sploh na čustvenem in partnerskem odnosu. Ali mi lahko pogledaš kako stojijo moji planeti in kdaj se mi obeta izboljšanje, saj sem vsak dan žalostna in mi gre skozi na jok. Rojena sem 31.1.1966 ob 14.40 uri v Mariboru.

Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Pozdavljena Lunca!

Ne vem kaj se dogaja zadnje leto z mano. Vse mi gre narobe, sploh na čustvenem in partnerskem odnosu. Ali mi lahko pogledaš kako stojijo moji planeti in kdaj se mi obeta izboljšanje, saj sem vsak dan žalostna in mi gre skozi na jok. Rojena sem 31.1.1966 ob 14.40 uri v Mariboru.

Fino, če poznamo svojo karto je ravno v tem, ker vemo, da na naše natalne planete vplivajo tranziti planetov, ki sedaj plešejo okrog naših in tvorijo dobre ali slabe aspekte. Iz njihovega gibanja je odvisno koliko časa bodo tvorili slabše aspekte, ki vplivajo na tako počutje, kot navajaš.

Kar nekaj aspektov lahko naštejem, ki ti grenijo življenje. Vendar naj povem, da so to samo tranziti, ki minejo in stvari se porihtajo spet tako, da je prav, oz. kdaj še boljše, kot smo bili navajeni. Sploh če se nam obeta kakšna zelo pozitivna sprememba.

Si precej drugačen vodnar kot ostali, ker imaš zelo mehak in občutljiv podznak ASC. Že kar nekaj časa je minilo, približno pet let, ko je saturn preverjal področje tvoje samodiscipline, te treznil in čustveno prinašal nekaj težav v tvojih planih in prijateljstvih. Zadnje čase tranzit neptuna preko sonca prinaša negotove, razpršene filinge, ki bi se lahko vezali na tvoj zakon, oz. mišljenje v vezi s tem. Lahko bi imela težave z denarjem od drugih, dediščino in podobne težave s sorodniki, brati, sestrami? V zadnjem času se ti je precej spremenila filozofija v vezi s tvojimi bližnjimi. Precej si bila pod vplivom tranzitnega saturna, ki ti je enkrat povečeval lastno vrednost, drugič popolnoma izničil.

Tranzit plutona (planet precej temne energije) vpliva na tvoj lep, optimističen jupiter, ki v tvoji 12 hiši biva kot angel varuh in precej spreminja njegov optimizem, zato večkrat vidiš stvari precej temne. Lahko bi bila tudi razočarana v vezi z ljubeznijo, otroci. Filozofija glede tega področja se ti je povsem spremenila.

Predvsem bodi pozorna na obdobje od 2.9 do 18.9, to je obdobje, ki je minilo, vendar aspekt tranzitnega saturna na natalni mars še drži, zato bodi pazljiva, da ne pride do kakšne poškodbe, pazi v prometu, možne pa so težave tudi v partnerstvu.

Je pa to tudi čas, ko uran osvobaja tvoj ASC, zato boš postala precej bolj svobodna v svojem razmišljanju, filozofiji, zato ne bo vse tako črno. Vedi pa, da uran najprej šokira, šele potem osvobodi, zato, ker se bojimo določenih sprememb.

Kar se ljubezni tiče, se ti bo direkcijah venere na ASC kaže drugo leto, avgust 2008 izredno dobro obdobje, takrat se polepšaš in privabiš v svoje živlenje to, kar izžarevaš. :palec:

Lunca najlepša hvala, malo si me potolažila, saj sedaj res preživljam težke časa. Problemi v partnerstvu-zelo slaba komunikacija med nama ali skoraj je več ni - pojavila se je tudi tretja oseba na njegovi strani, kar sem opisala tudi v postu astrologija odnosov-Vodnar Rak. Težko se je sploh pogovoriti z njim glede osnovnih stvari-otroci ipd. kaj šele glede najinega odnosa. Iz tvojega odgovora je razvidno, da me bo to težko obdobje kar nekaj časa spremljalo-do avgusta 2008? Upam, da bom vzdržala.

Hvala in lep pozdrav.

Popravljeno -> sonček1

Lunca ali mi prosim lahko razložiš malo več in kaj je mišljeno s tem stavkom:

"Kar se ljubezni tiče, se ti bo direkcijah venere na ASC kaže drugo leto, avgust 2008 izredno dobro obdobje, takrat se polepšaš in privabiš v svoje živlenje to, kar izžarevaš."

Pomeni to ljubezen s sedanjim partnerjem 13.7.1965, 20.30, Maribor ali bom spoznala novo sorodno dušo?

Hvala še enkrat in lep pozdrav.

• 5 weeks later...

Zadnja dva meseca je prav grozno.

Kar koli se lotim(o) čaka, da se realizira ali pa kar enostavno ne gre.

Vse povsod so neke male ovire-pa ne glede na to ali gre za majhne ali velike zadeve.

Zdaj sem res že obupana, izčrpana in brez volje, ker sploh ne vem ali energijo, ki vlagam v te projekte, trošim brez učinka oziroma sploh ne vem ali bi se lotila še kakšne nove zadeve, če že te v "delu" ne gredo od rok.

Ali ima še kdo tako obdobje?

Kateri planeti nam mečejo ovire pred noge?

A se bo to kaj kmalu končalo, ker jst sm že čist na koncu.

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :C:

Zadnja dva meseca je prav grozno.

Hojla, res včasih kakšen planet orenk zablokira in nam da občutek, da smo ujeti in ne moremo naprej. Največkrat je to saturn, ki stvari upočasni, vendar je končna relaizacija še vedno mogoča, če je človek potrpežljiv.

Pri plutonu so stvari tudi moreče, tu enostavno ne moremo nič, je le del karme, pri uranu so spremembe šokantne. Seveda je vse odvisno, kako so ti našteti planeti aspektirani.

Pošlji podatke, bova pogledali kateri planet najboljš šteka.

• 1 month later...

Živjo Lunca!

Tudi jaz bi te prosila, če mi pogledaš v karto, predvsem me zanima, kdaj se bo končno začelo odvijati kaj srečnega okoli področja službe. Do sedaj še nisem imela sreče...

Moji podatki pa so:

08.09.1980. 13:50 Jesenice

Prav tako (če ti bo zneslo) bi te prosila za par besed o partnerskem odnosu. Njegovi podatki pa so

28.02.1976. 19:20. Kranj

Najlepša hvala in veliko veselja pri astrologiji! xwizardx

sleepwalking past hope

Živjo Lunca!

Tudi jaz bi te prosila, če mi pogledaš v karto, predvsem me zanima, kdaj se bo končno začelo odvijati kaj srečnega okoli področja službe. Do sedaj še nisem imela sreče...

Moji podatki pa so:

08.09.1980. 13:50 Jesenice

Prav tako (če ti bo zneslo) bi te prosila za par besed o partnerskem odnosu. Njegovi podatki pa so

28.02.1976. 19:20. Kranj

Hojla, po sončku devica, po ASC precej drugača, optimistična strelka. Tvoj ASC kaže, da si po eni strani velika srečkica, nasprotno ogledalo DESC pa kaže, da boš imela v življenju vsaj dve resni partnerstvi, kajti DESC v dvojčku kaže, da ti ne sme biti dolgčas na tem področju in zato lahko pride do določene spremembe, seveda v času, ko uran, planet spremeni to točko. Tak aspekt bi bil možen od 23.2. do marca 2008. Tudi aspekt urana na sonce bo povzročilo že decembra, da bi marsikaj spremenila.

Tvoje sončno znamenje je precej zasedeno tako z luno, soncem, jupitrom, merkurjem in saturnom. Vse to se nahaja v 9.hiši, hiši filozofije , višjega študija. Rekla bi, da boš mogoče tudi študij dokončala, mogoče malo kasneje, kajti saturn najavlja prav to. Tranzit urana oponira na vse to, zato spreminja že nekaj časa tvoj študij in vse povezano s tvojo filozofijo glede študija in posla.

Tudi luna kaže precej karakteristik samega sončnega znamenja, zato si verjetno precej natančna in kritična devica. Zanima te področje kareiere, službe. V hiši kariere, službe imaš dva zatežena planeta in sicer mars (precej borbe) in pluton. Seveda lastnosti teh dveh planetov lahko pripisuješ energijam enega od staršev.

Tvoj tip je po ASC devica, kar kaže, da je iskal take energije in našel devico. :palec: >Njemu pluton (precej transformacije in spremembe) kvadrira na njegov ASC in hkrati DESC, zato so možne spremembe njega samega kot osebe, mogoče tebe, kot njegovega partnerja. V letošnjem letu boš verjetno občutila prehod saturna preko lune (ohladitev čustveno), preko sonca (mogoče malo slabše zdravstveno stanje očeta ali tebe same). Prehod saturn preko device v času dveh let, bo prinesel nekaj več dela in zato tudi določene izkušnje. Precej željenih planov bo izpolnjenih novembra 2008.

Januarja lahko pričakuješ lep trigon jupitra na luno (možna želja po materinstvu), malo kasneje jupiter dobro aspektiran na sonce (ekspanzija telesa), precej optimizma prinaša tak tranzit, zato ga izkoristi.

ZDARVO!

SAM OSEBNO NE VERJAMEM O POMEMBNOSTI NEKIH PLANETOV, PRIPOROČAM PA JI, DA NAJ NA "NESREČO" POZABI IN V GLAVI MISLI DA IMA SREČO. x:)x

[/quot

Vizualizacija je močna ' stvar', vendar življenje je pač tako, da nam servira težave samo zato, da se iz njih nečesa naučimo. Če bi vizualizacija držala, kot pišeš, na svetu ne bi smelo biti prav nobenega trpečega bitja. Kako lahko na nesrečo kar pozabiš? Težka bo. Razen če posnemaš noja. Potem bo lažje.

Dokler ne poznaš energij določenih planetov, se vanje ne spotikaj čeprav, s prijaznim namenom.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

ZDARVO!

SAM OSEBNO NE VERJAMEM O POMEMBNOSTI NEKIH PLANETOV, PRIPOROČAM PA JI, DA NAJ NA "NESREČO" POZABI IN V GLAVI MISLI DA IMA SREČO.

[/quot

Vizualizacija je močna ' stvar', vendar življenje je pač tako, da nam servira težave samo zato, da se iz njih nečesa naučimo. Če bi vizualizacija držala, kot pišeš, na svetu ne bi smelo biti prav nobenega trpečega bitja. Kako lahko na nesrečo kar pozabiš? Težka bo. Razen če posnemaš noja. Potem bo lažje.

Dokler ne poznaš energij določenih planetov, se vanje ne

Razloži mi kakšna je razliga če stoji nek planet na eni strani en dan, drug dan pa na drugi. Pa saj ti ne more v glavo zabit nesrečo.Prosim te če mi lahko to pojasniš. Poleg tega nisem rekel, da z vizulacijo ne bi bilo nobenega trpečega bitja.Nesreča je in bo vsak kdaj naleti nanjo in še enkrat poudarjam, da je moje osebno mnenje jasno, da ne verjamem v položaj nekih planetov.

lp

Hej Lunca, hvala ti za tole analizo!

Moram rečt, da si super zadela, nekaj teh stvari se je že zgodilo v letošnjem letu :)

Se mogoče iz natalne karte vidi tudi moje življenjsko poslanstvo? Kje bi bila resnično dobra, kje bi se izkazala?

Zanima me tudi tale 9. hiša, hiša filozofije. Je to povezano samo s šolo, študijem, ali je to predvsem šola življenja?

No, pa ko smo že ravno pri željah po materinstvu, se bodo mogoče te želje kaj uresničevale? x:Dx

LP

sleepwalking past hope

Planet oz. energija določenega planeta nikoli ne zabija, samo uči. Ne stoji tam nekje planet pač pa, kot sem že nekajkrat omenila, njegova energija.Vse pa je odvisno od tega kateri planet je to, kakšen aspekt dela, v kateri hiši se dogaja, kako prijazen do tebe je bil ta planet ob tvojem rojstvu in še in še... tako, da astrološke šole tule, kjer se na astrologijo vsi, več ali manj, spoznajo, res ne bi.

Tebi pa svetujem, da si prebereš kakšen drug forum oz. sajte ( polno jih je), v primeru, da želiš odkriti resnico.

Boš imel priliko ugotoviti, zakaj pravzaprav se o planetih sploh sprašuješ. Nekaj mora biti v tebi, ki te poganja v to smer.

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Hej Lunca, hvala ti za tole analizo!

Moram rečt, da si super zadela, nekaj teh stvari se je že zgodilo v letošnjem letu :)

Se mogoče iz natalne karte vidi tudi moje življenjsko poslanstvo? Kje bi bila resnično dobra, kje bi se izkazala?

Zanima me tudi tale 9. hiša, hiša filozofije. Je to povezano samo s šolo, študijem, ali je to predvsem šola življenja?

No, pa ko smo že ravno pri željah po materinstvu, se bodo mogoče te želje kaj uresničevale? x:Dx

:palec: Seveda se ti bodo želje uresničile. Letošnji prehod jupitra preko ASC bi bil tudi lahko en pokazatelj za to.

Glede na tvoj položaj ASC in neptuna bi rekla, da imaš kar precej notranje intuicije, zato se kar poslušaj. Že čez eno leto imaš precej možnih energij za zanositev, vendar danes želite mladi vse po nekem vrstnem redu " najprej štalca, potem kravca", hahahaa. Tvoja solarna karta je zasedena tako s jupitrom in plutonom, kar bi lahko pomenilo, da v letu 2008 pride tudi do kaj podobnega.

Seveda se ti bodo želje uresničile. Letošnji prehod jupitra preko ASC bi bil tudi lahko en pokazatelj za to.

Glede na tvoj položaj ASC in neptuna bi rekla, da imaš kar precej notranje intuicije, zato se kar poslušaj. Že čez eno leto imaš precej možnih energij za zanositev, vendar danes želite mladi vse po nekem vrstnem redu " najprej štalca, potem kravca", hahahaa. Tvoja solarna karta je zasedena tako s jupitrom in plutonom, kar bi lahko pomenilo, da v letu 2008 pride tudi do kaj podobnega.

Super, hvala za spodbudne besede :palec: Res, da nisem več "tako rosno mlada", ampak tistole o kravci in štalci kar drži pri meni... In ker ni službe, ni nič :sori:

Lunca, kaj pa tisto o življenjskem poslanstvu in 9.hiši?

Želim ti NAAAAAAAAJlepši dan danes! LP

sleepwalking past hope

Lunca, kaj pa tisto o življenjskem poslanstvu in 9.hiši?

Ja, ljudem s tamo zasedeno 9.hišo morajo izkoristiti potencial, ki jim je dan. Precej več življenske filozofije in učenja prejmete taki ljudje, na kratko povedano nekaterim je to dano, drugi težje dosežejo izpolnitev tega področja.

izkoristiti potencial, ki jim je dan.

kakšen potencial? kako ga najbolje izkoristiti?

LP

Tvoje sončno znamenje je precej zasedeno tako z luno, soncem, jupitrom, merkurjem in saturnom. Vse to se nahaja v 9.hiši, hiši filozofije , višjega študija.

kaj pomenijo vsi ti planeti v 9hiši? :inocent:

sleepwalking past hope

Planet oz. energija določenega planeta nikoli ne zabija, samo uči. Ne stoji tam nekje planet pač pa, kot sem že nekajkrat omenila, njegova energija.Vse pa je odvisno od tega kateri planet je to, kakšen aspekt dela, v kateri hiši se dogaja, kako prijazen do tebe je bil ta planet ob tvojem rojstvu in še in še... tako, da astrološke šole tule, kjer se na astrologijo vsi, več ali manj, spoznajo, res ne bi.

Tebi pa svetujem, da si prebereš kakšen drug forum oz. sajte ( polno jih je), v primeru, da želiš odkriti resnico.

Boš imel priliko ugotoviti, zakaj pravzaprav se o planetih sploh sprašuješ. Nekaj mora biti v tebi, ki te poganja v to smer.

LP

lepo te prosim mene planeti sploh ne zanimajo zanima me samo tvoje razmišljanje glede rešitve nesreče, tud horoskope ne berem, zato, ker je na tem planetu približno 300000 vodnarjev in kak se nam bo lahk vsem skup isto dogajal, en mesec sreča, drug mesec nesreča.

lp

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...