lunca 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Pozdravljena,zadnje obdobje je bilo za mene precej težko, nekako sem se izgubila, če lahko preveriš kako kaj kaže nadalje, bi bila zelo vesela. 16. 4. 1974, MB, ob 2.00 uri Ja lily16, tranzit neptuna že nekaj časa mašira po tvoji prvi hiši (osebnost) in vpliva na precej nejasno sliko tebe same. Najprej je šel čez luno in verjetno spremenil precej energije v vezi s spolnostjo, zakonom. Je mogoče, da se precej spreminjajo plani na relaciji ljubezen in prijateljstvo, kajti tranzit plutona (notranja globoka agresija) vpliva na tvoj natalni mars, ki je v konjukciji s saturnom, zato je bilo čutiti res precej močno notranjo agresivno energijo, ki ruši. Tranzit saturna preko partnerske hiše je verjetno že nekaj časa obremenjeval to področje, lahko je prišlo do ohladitev, izgub in podobno. Saturn je bil v letu 2006 tudi precej slabo aspektiran na tvoja čustva, mogoče tudi težave z ženskami osebami (mama) ali slabša tvoja zdravstvena slika.Jupiter je trenutno v tvoji hiši podzavesti, to predstavlja kot angela varuha, ki ti pomaga, da lažje prečistiš tvoj težave, zato upam, da ti bo uspelo. Uran ti je pred dvema letoma precej razburkal tvoja čustva, zato si verjetno pričela čutit drugače.Od 26.1. ti jupiter v lepem sekstilu na venero kaže, da te boš precej priljubljena, kajti izbije tvoja konjukcija jupitra in venere v natalni karti. Če nekoga ne poznamo, pogledamo tvojo natal, sicer prvo hišo in lahko rečem, da si srečkica, prijetna, čedna, čuteča oseba (jupiter, venera, luna).To je samo kratek vpogled v natal in nekaj tranzitov. Decembra lahko čakaš na boljše čase, jupiter pride na pomembno točko, tvoj zenit življenja, malo kasneje na tvoj ASC in skoraj verjetno boš mogoče celo zanosila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lily16 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Pozdravljena,zadnje obdobje je bilo za mene precej težko, nekako sem se izgubila, če lahko preveriš kako kaj kaže nadalje, bi bila zelo vesela. 16. 4. 1974, MB, ob 2.00 uri pliz Citiraj Lily Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lily16 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 hvala lunca, si zelo prijazna.Res sem čedna, prijetna, čuteča, nisem pa preveč "srečkica".Si mi pa dala nekaj pozitivne energije s tem decembrom, upam da se uresniči in da bo s pravo osebo. Citiraj Lily Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 hvala lunca, si zelo prijazna.Res sem čedna, prijetna, čuteča, nisem pa preveč "srečkica".Si mi pa dala nekaj pozitivne energije s tem decembrom, upam da se uresniči in da bo s pravo osebo. Verjemi in dobila boš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sean 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 (popravljeno) Lunca, najlepša hvala! Zdaj vsaj malo bolj razumem zadeve. Moram se malo skulirat, ker živci me tud izdajajo vedno bolj Tebi pa želim vse najlepše. Popravljeno 31. januar 2008 -> sean Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bizgi 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Pozdravljena Lunca, tudi jaz bi bila zelo vesela, če˝pregledaš˝ malo mojo prihodnost:23.5.1976,ob 00.13,Avstrija. Najlepša hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bizgi 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Pozdravljena Lunca, tudi jaz bi bila zelo vesela, če˝pregledaš˝ malo mojo prihodnost:23.5.1976,ob 00.13,Avstrija. Najlepša hvala Lunca,upam,da se bo našlo kaj časa za mene in moje planete..... Vnaprej hvala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lily16 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 (popravljeno) bizgi, saj bo Popravljeno 4. februar 2008 -> lily16 Citiraj Lily Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bizgi 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 bizgi, saj bo Ne vem no.... Po mojem smo Lunco preveč ˝okupirali˝... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Ne vem no.... Po mojem smo Lunco preveč ˝okupirali˝... Hojla, sej bom, samo danes sem odgovorila na pošto, ki se je nabrala na OS. Sem se pa odločila, da daljših interpretacij tu ne bo, kajti astrologija je res ekzaktna in je škoda, če " šlampasto" in na brzaka napišem par stavkov. Je precej podobno napovedim iz časopisa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Pozdravljena Lunca, tudi jaz bi bila zelo vesela, če˝pregledaš˝ malo mojo prihodnost:23.5.1976,ob 00.13,Avstrija. No ne vem, kaj te najbolj zanima in koliko poznaš svojo karto. Kot verjetno veš, ali tudi ne, nisi samo dvojček kot tak (brihten, hiter, precej površen, delaš več stvari hkrati), si tudi precej pred časom, malo drugačna, napredna, prijateljska. Vse te zadnje lastnosti lahko pripišeš tvojemu ASC (podznak v vodnarju). Tranzit neptuna, ki povzroča precej nejasnosti, ti pleše po prvi hiši, zato te drugi precej težko pregruntajo kakšna v bistvu sploh si, kot oseba. Mogoče tudi tebe včasih zanima. Po naravi si precej čustvena, kajti luna v ribah in še v prvi hiši kaže, da imaš tudi čut za socialo in druge. Tvoja bikova hiša je precej zasedena, zato ti verjetno nič ne manjka in ti tudi ne bo, vendar kvadrat tranzita neptuna na precej zasedeno tretjo hišo, bi lahko povzročil precej nejasnosti z bližnjimi, ljudmi okoli sebe in v prometu. Tranzit saturna preko partnerske hiše pa verjetno precej preverja tvoj odnos do partnerstva. V času dveh let bo še precej blokad in trdega dela na tem področju, čeprav se je vse to pričelo že pred cca tremi leti. V tem času bo uran precej spremenil tvoja čustva (prehod urana preko lune), zato bo to nekakšna osvoboditev.V februarja je kar nekaj boljših aspektov jupitra, ki pomaga, prinaša, marca pa bo tranzit saturna na tvoje sonce do vključno 10.6. precej blokiral tvojo vitalnost, mogoče boš bolj črnogleda, oz. imela nekaj težav z moškimi osebami (oče, mož, ljubimec).Od 16.3 saturn tvori še en neugoden aspekt na točki MC (kariera, služba) in na drugo stran na IC (dom, družina), zato v tem času lahko pričakuješ precej več dela na enem od teh dveh ali na obeh področjih.Naj pa omenim, da pa bo tranzit saturna lepo aspektiran na celo parado planetov v tvoji tretji hiši, kar bo zelo ugodno vplivalo na komunikacijo in partnerstvo, mogoče tudi partnerstvo pridobljeno preko komunikacijskih sredstev (internet, telefon).Konec januarja 2009 bi lahko bila precej dobre volje, možna tudi nosečnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bizgi 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Lunca, najlepša hvala. Najbolj me zanima partnersko področje, ker kot si sama napisala mi drugje nič ne manjka-če seveda ne postanemo malenkostni Lpk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Lunca, najlepša hvala. Najbolj me zanima partnersko področje, ker kot si sama napisala mi drugje nič ne manjka-če seveda ne postanemo malenkostni Ja normalno, tako velika hiša v karti kot je sedma in prva, sta sigurno pokazatelj, da sta ti dve področji najbolj pomembni v tvojem življenju. Tranzit saturna skozi to hišo zato poteka dolgo časa, kajti skozi eno znamenje potuje dve leti in pol, ker pa je hiša velika skoraj dve znamenji, potem lahko rečem, da je saturn prisoten že dve leti leti in še enkrat toliko. V tem času se sigurno na tem področju zgodi več, kot kdajkoli prej. Že septembra tega leta bo saturn v lepem trigonu z jupitrom, malo zatem pa še z venero, merkurjem in na koncu še s soncem. Lahko bi rekla, da to nakazuje na dobre stvari prav na tem področju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bizgi 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Res mi to veliko pomeni,ampak tukaj najtežje kaj naredim oz. se nič ne dogaja,razen takšnih in drugačnih čustvenih ˝testov˝ ...Na vseh ostalih področjih se mi zdi,da mi kr rata česa se lotim, pa očitno mi je tudi ˝namenjeno˝,ampak na področju partnerstva pa je že nekaj časa ˝tema˝ in to me jezi, hkrati pa tudi žalosti...hvala - še x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bizgi 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 Pozdravljena Lunca,glede na to, da se mi kr nekaj ˝stvari˝ odvija tako kot si zapisala, bi te lepo prosila,če bi še lahko pogledala kako kaj stoji za mojo prijateljico,ki jo trenutno mučijo ˝spremembe˝ v njenem življenju. Spremembe se dogajajo na področju partnerstva, službe in zdravja.Podatki: rojena 30.6.1975, Maribor.Hvala vnaprej in lep pozdrav! k. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.