Ksenia 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 kako naj pogrešam nekaj kar imam... je vprašanje nevednice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 kako naj pogrešam nekaj kar imam... je vprašanje nevednice pazi zdej.. odgovor.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 ok... ti kar.. In zakaj bi ga pogresal? to nima nobenga smisla.. pogrešaš Ga, ker Ga imaš rad, ko Ga ni ob tebi. A sta celo vecnost... do pred kratkim... krave skupi pasla.. zdej se pa nekam zgubu in ga pogresas???prav skupi jih še nisva, jih pa On zelo rad ja. nekam zgubu sem se jaz, a ko sem slišu o Njem in Njegovih kravah, sem Jih vse začel pogrešat ja. kako naj pogrešam nekaj kar imam... je vprašanje nevednicekašn pa je Bog, kakšne oči ima, kako hodi, kako govori, kako se smeje...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 pogrešaš Ga, ker Ga imaš rad, ko Ga ni ob tebi. enkrat sva se ze sla to igrico.. in takrat sem bil veliko boljs razpolozen kot sem zdaj.. samo odgovor je isti.. Tale 'GA'.. je zlo mim pihnjen.. Jst ga cist nc ne pogresam.. neki druzga pa.. ja.. kašn pa je Bog, kakšne oči ima, kako hodi, kako govori, kako se smeje...? ce gres na lunin koledar tm to pise za zdaj... Luna konjunkcija MarsNaglica, nestrpnost, netolerantnost, vznemirjenje in razdrazljivost, nemir. Prepirljivost, nagnjenje k nesrecam in poskodbam, glavoboli, v primeru bolezni visoka vrocina. pomaga recimo Lekadol + C Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;#entry862810mislim da zate tkole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;#entry862810mislim da zate tkole ne, on ni Bog, je pa res, da Ga pozna veliko bolje kot jaz. pride pa Sadhu Maharadž letos spet v Slo, tko da ga lahko tisti, ki smo še v nevednosti kej povprašamo o Njem, če želimo seveda. Vabljena tudi ti Ksenia. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 rajš pogrešam Boga kot mirno spim. Ker njegov aspekt pa? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Ker njegov aspekt pa? Njega osebno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 tocno... A si ti pozdravila tisto svojo tezavo, ki se je spomnim se iz pred parih let? Vprasam.. ker vidim, da dobro vidis.. glede na to, da ne vem tocno, katero mislis (ker jih je bilo vec, verjetno) sem jo najbrz pozdravila... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Njega osebno A pol Bog ni vse? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 glede na to, da ne vem tocno, katero mislis (ker jih je bilo vec, verjetno) sem jo najbrz pozdravila... a nisi imela nekaj z ocmi? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 A pol Bog ni vse?Je vse, pa hkrati ni vse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Ja.. ja... to je skoraj edini namen mojega flancanja.. drugac pa rakete so narocene.. 3 mi bo dala Al kaida.. 4 dobim od Bin Ladna.. in 8 mi jih bo poklonil Bush.. Dons ko je polna luna.. jo mal glejte.. kr to je zadnja polna luna... tocno... A si ti pozdravila tisto svojo tezavo, ki se je spomnim se iz pred parih let? Vprasam.. ker vidim, da dobro vidis.. Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Je vse, pa hkrati ni vse. mas izredno sreco, da se zavedam, da Saturn hoce od mene disciplino.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Je vse, pa hkrati ni vse. Kva pa pol ni? Preden odgovoriš, da moja roka ni Bog, je pa del njega, povej, kter aspekt Boga je blj Bog al pa, kva Bog je. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 mas izredno sreco, da se zavedam, da Saturn hoce od mene disciplino..mam srečo ja, da je Planet Krav zavzel svojo najbolj milostno obliko in v ta svet sestopil kot DevetOtokov in me blagoslovil. a se zavedaš tud tega, da bi Planet Krav rad od tebe, da opustiš disciplino in le ljubiš Šri Krišno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 mam srečo ja, da je Planet Krav zavzel svojo najbolj milostno obliko in v ta svet sestopil kot DevetOtokov in me blagoslovil. a se zavedaš tud tega, da bi Planet Krav rad od tebe, da opustiš disciplino in le ljubiš Šri Krišno? Oo faaak! dej, da ne bom zarad tebe padu na testu discipline no... ?! Zdej te mam se fuuul rad.. samo obstaja moznost, da ne bo vec dolgo tko.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Oo faaak! dej, da ne bom zarad tebe padu na testu discipline no... ?! Zdej te mam se fuuul rad.. samo obstaja moznost, da ne bo vec dolgo tko..ej, Tjazy a se da tebe slučajno posvojit. Jaz bi te posvojila,ker me nenehno razveseljuješ s svojimi posti Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 a nisi imela nekaj z ocmi? ne ampak vidim super Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Oo faaak! dej, da ne bom zarad tebe padu na testu discipline no... ?! Zdej te mam se fuuul rad.. samo obstaja moznost, da ne bo vec dolgo tko..no problem, nism še na tem nivoju, da bi me imel vsak rad Kva pa pol ni? Preden odgovoriš, da moja roka ni Bog, je pa del njega, povej, kter aspekt Boga je blj Bog al pa, kva Bog je. sem ti že povedu, da je Bog vse, pa hkrati ni vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 sem ti že povedu, da je Bog vse, pa hkrati ni vse Prou. Pol mi pa ni jasn, zakaj pogrešaš Boga. Stisn se k svoji ženi in se boš stisnil k Bogu. Al pa, eee, pojej zeleno mušnco, boš mel Boga v sebi. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Prou. Pol mi pa ni jasn, zakaj pogrešaš Boga. Stisn se k svoji ženi in se boš stisnil k Bogu. Al pa, eee, pojej zeleno mušnco, boš mel Boga v sebi. verjamem, da ti ni jasn in niti ne pričakujem, da ti kr tko hitr bo. verjamem pa, da ti enkrat bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 verjamem, da ti ni jasn in niti ne pričakujem, da ti kr tko hitr bo. verjamem pa, da ti enkrat bo. Tud prou, Mgd. Še nekej bi te vprašal. K pravš, da pogrešaš Boga, a je to mrbit ljubezen, mislm, ta njegov aspekt? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Tud prou, Mgd. Še nekej bi te vprašal. K pravš, da pogrešaš Boga, a je to mrbit ljubezen, mislm, ta njegov aspekt? ne, pogrešam Njega osebno, iz svoje ljubezni do Njega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.